ΚΟΠ: Αυτοί είναι οι προπονητές των Εθνικών Ομάδων Ελπίδων, Νέων και Παίδων
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει τη νέα σύνθεση των προπονητών των Εθνικών μας ομάδων Ελπίδων Κ-21, Νέων Κ-19 και Παίδων Κ-17, Κ16 και Κ-15.



01:00
01:00 Σκωτία – Μαρόκο
Sigma
03:30
Βραζιλία – Αϊτή (ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΤΙΣ 10:30)
Sigma
06:00
Τουρκία – Παραγουάη
Sigma
11:50
GRAND PRIX OF CZECH REPUBLIC - QUALIFYING (Z)
Cytavision Sports 6HD
12:30
Tennis: WTA 500 2026 (L)
Novasports 6
13:00
Tennis: WTA 250 2026 (L)
Novasports START
15:00
ATP 500 - LONDON (SF 1) (Z)
Cytavision Sports 4HD
15:30
TΗΕ ROYAL ASCOT (Day 5) (Z)
Cytavision Sports 7HD
16:00
GRAND PRIX OF CZECH REPUBLIC - SPRINT (Z)
Cytavision Sports 6HD
16:00
ATP 500 - HALLE (SF 1) (Z)
Cytavision Sports 5HD
17:00
ATP 500 - LONDON (SF 2) (Z)
Cytavision Sports 4HD
18:00
ATP 500 - HALLE (SF 2) (Z)
Cytavision Sports 5HD
20:00
Ολλανδία – Σουηδία
Sigma
21:00
Valencia Basket - Barcelona 20/6/26 (Z)
Cablenet Sports 2HD
22:00
ALMERIA - MALAGA (Z)
Cytavision Sports 3HD
23:00
Γερμανία – Ακτή Ελεφαντοστού
Sigma
Η ΚΟΠ ανακοίνωσε τους προπονητές των Εθνικών ομάδων Ελπίδων Κ-21, Νέων Κ-19 και Παίδων Κ-17, Κ16 και Κ-15
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει τη νέα σύνθεση των προπονητών των Εθνικών μας ομάδων Ελπίδων Κ-21, Νέων Κ-19 και Παίδων Κ-17, Κ16 και Κ-15.
Ιστορική ημερομηνία η 29η Ιανουαρίου 1977. Τότε η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων, με ποδοσφαιριστές που στελέχωναν βασικά την Εθνική Νέων Κ-19 εκείνης της εποχής, έδωσε τον πρώτο της φιλικό αγώνα.
Οι αλλαγές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς κόντρα στην Ιταλία που σχολιάστηκαν αρνητικά και οι πρώτες… μουρμούρες για τον Ομοσπονδιακό προπονητή.
Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η κλήρωση της πρώτης φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-19 της UEFA.
Στο τρίτο φιλικό της παιχνίδι μέσα στο 1977, χρονιά της συγκρότησης της Εθνικής Ελπίδων μετά τα νέα ηλικιακά πλαίσια που έθεσε η UEFA, η ομάδα μας νίκησε με 8-0 την Εθνική Νέων Κ-19 του Ομάν.
Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο οι επόμενες επίσημες υποχρεώσεις της Εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων.
Τα φιλικά τελειώσαν και πλέον η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών έχει ενώπιον της την πρόκληση του Nations League, οι αγώνες του οποίου θα γίνουν το ερχόμενο Φθινόπωρο.
Η καταγραφή των αγώνων της Εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων συνεχίζεται με την πρώτη της συμμετοχή σε προκριματική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Η καταγραφή των αγώνων της Εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων συνεχίζεται με στην πρώτη της συμμετοχή (1980) σε προκριματική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, όπου η Κύπρος κληρώθηκε στον 3ο όμιλο μαζί με την Ισπανία και τη Γιουγκοσλαβία.
Ενθαρρυντικό το update του γιατρού της εθνικής Δανίας αναφορικά με τον Κρίστιαν Έρικσεν, καθώς ο διεθνής μέσος φαίνεται να πηγαίνει όλο και καλύτερα.
Με μοναδικό στόχο το νικηφόρο αποτέλεσμα προετοιμάζεται η Εθνική μας ομάδα Γυναικών για τον αγώνα της Τρίτης με αντίπαλο την αντίστοιχη της Μολδαβίας.