Μετά τις αγορές, η Ντόρτμουντ προσπαθεί να προχωρήσει και σε πωλήσεις, ώστε να αδειάσει το ρόστερ και παράλληλα να τονίσει τα ταμεία της.
Ακολουθήστε μας στο Google news![](https://themasports.tothemaonline.com/assets/images/gnews.svg)
Σε διαδικασία παραχώρησης ποδοσφαιριστών ώστε να αδειάσει το ρόστερ της και παράλληλα να εισρεύσουν χρήματα στα ταμεία της είναι η Ντόρτμουντ, ωστόσο μέχρι τώρα κάτι τέτοιο αποδεικνύεται πολύ δύσκολο.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Bild, οι Βεστφαλοί ψάχνουν αγοραστές για τους Εμρέ Τσαν, Τόργκαν Αζάρ, Νίκο Σουλτζ, Ραφαέλ Γκερέιρο και Μανουέλ Ακάντζι, με τους δύο τελευταίους να έχουν μόλις έναν χρόνο συμβόλαιο ακόμα και οι υπόλοιποι άλλα δύο. Όπως αναφέρει μάλιστα το δημοσίευμα, η Ντόρτμουντ αν ξεφορτωθεί μόνο τα συμβόλαια αυτών των παικτών, θα γλιτώσει 32 εκατ. ευρώ, με τον Τσαν να αμείβεται με 10 εκατ. ευρώ ετησίως και είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος.
Ωστόσο, το πρόβλημα για την Ντόρτμουντ είναι ότι δεν μπορεί να βρει ενδιαφερόμενους για τους εν λόγω ποδοσφαιριστές, καθώς προτιμούν να μείνουν ελεύθεροι, αποφεύγοντας να πληρώσουν την ομάδα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ντόρτμουντ έχει ήδη αποκτήσει τους Νίκλας Ζίλε, Νίκο Σλότερμπεκ και τον Καρίμ Αντεγέμι.
sport-fm.gr
Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος α' κατηγορίας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
16/02 @ 20:17
Στο εντός έδρας ισόπαλο 1-1 με την Άβες έμεινε η Ρίο Άβε, έχοντας ξανά... άρωμα Ολυμπιακού στη βασική της ενδεκάδα.
16/02 @ 18:17
Η Ουντινέζε επέστρεψε στα τρίποντα με εμφατικό τρόπο, επικρατώντας 3-0 της Έμπολι, την στιγμή που Μόντσα και Λέτσε αλληλοεξουδετερώθηκαν και έμειναν στο 0-0.
16/02 @ 18:16
Η Λίβερπουλ, που φάνηκε να καθαρίζει από το α' ημίχρονο απέναντι στη Γουλβς, έδωσε δικαιώματα και αγχώθηκε στο β', κράτησε, όμως, το 2-1, επιστρέφοντας στις νίκες και στο +7 από την Άρσεναλ!
16/02 @ 19:48
Έξαλλοι οι οπαδοί της Τότεναμ με τον ιδιοκτήτη της ομάδας τους, Ντάνιελ Λέβι, πραγματοποίησαν μαζική διαμαρτυρία ζητώντας την παραίτησή του, πριν από το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
16/02 @ 16:45
Πέμπτη διαδοχική νίκη για τη Ρέιντζερς, η οποία πέρασε από την έδρα της Χαρτς επικρατώντας με σκορ 3-1, με τον ΜακΚαρτ να πετυχαίνει δύο αυτογκόλ!
16/02 @ 15:15
Ο Εντοάρντο Μπόβε τιμήθηκε κατά τη διάρκεια του μουσικού φεστιβάλ του Σανρέμο και στις δηλώσεις του στάθηκε στην εμπειρία που βίωσε κατά τη διάρκεια και μετά από την κατάρρευση του στο χορτάρι στο Φιορεντίνα - Ίντερ.
BEST OF THEMASPORTS