Ο «φάκελος Λοίζου» και το τρελό σενάριο για Απόλλωνα…
Από την περασμένη εβδομάδα, δεν κάνουμε άλλη δουλειά από την… λήψη μηνυμάτων από οπαδούς του Απόλλωνα, σε σχέση με το τρελό σενάριο να αγοράσει η ομάδα τους τον Λοίζο Λοίζου από την Ομόνοια.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Σε διαδικασία παραχώρησης ποδοσφαιριστών ώστε να αδειάσει το ρόστερ της και παράλληλα να εισρεύσουν χρήματα στα ταμεία της είναι η Ντόρτμουντ, ωστόσο μέχρι τώρα κάτι τέτοιο αποδεικνύεται πολύ δύσκολο.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Bild, οι Βεστφαλοί ψάχνουν αγοραστές για τους Εμρέ Τσαν, Τόργκαν Αζάρ, Νίκο Σουλτζ, Ραφαέλ Γκερέιρο και Μανουέλ Ακάντζι, με τους δύο τελευταίους να έχουν μόλις έναν χρόνο συμβόλαιο ακόμα και οι υπόλοιποι άλλα δύο. Όπως αναφέρει μάλιστα το δημοσίευμα, η Ντόρτμουντ αν ξεφορτωθεί μόνο τα συμβόλαια αυτών των παικτών, θα γλιτώσει 32 εκατ. ευρώ, με τον Τσαν να αμείβεται με 10 εκατ. ευρώ ετησίως και είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος.
Ωστόσο, το πρόβλημα για την Ντόρτμουντ είναι ότι δεν μπορεί να βρει ενδιαφερόμενους για τους εν λόγω ποδοσφαιριστές, καθώς προτιμούν να μείνουν ελεύθεροι, αποφεύγοντας να πληρώσουν την ομάδα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ντόρτμουντ έχει ήδη αποκτήσει τους Νίκλας Ζίλε, Νίκο Σλότερμπεκ και τον Καρίμ Αντεγέμι.
sport-fm.gr