Να δείξει... σφυγμό ο ΑΠΟΕΛ, με φόρα από... τ' όνειρο η Πάφος!
Ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την Πάφο για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος στο ΓΣΠ με τις δύο ομάδες να προέρχονται από διαφορετικές αφετηρίες, έχοντας κοινό στόχο την νίκη.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Μπαρτσελόνα έπειτα από μήνες διαπραγματεύσεων με τη La Liga και τη CVC αποφάσισε τελικά να μην αποδεχθεί τη συμφωνία με τον επενδυτικό όμιλό. Ως εκ τούτου, οι Καταλανοί αναζητούν άλλους τρόπους για να εξοικονομήσουν χρήματα.
Τόσο η La Liga όσο και η CVC είχαν ξεκαθαρίσει στον Τζουάν Λαπόρτα πως αν η Μπαρτσελόνα υπογράψει τη συμφωνία, τότε θα το κάνει υπό τους ίδιους όρους με τις υπόλοιπες ομάδες. Στην περίπτωσή τους, οι "μπλαουγκράνα" θα λάμβαναν 270 εκατομμύρια ευρώ, ποσό εκ των οποίων το 15% θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε μεταγραφές και μισθούς.
Αν ο σύλλογος δεν μειώσει τους μισθούς των παικτών του, θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα με το να προχωρήσει σε μεταγραφές, όπως πολλές φορές έχει τονίσει ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας.
Μεταξύ των εναλλακτικών μέτρων που ήδη εξετάζει η Μπαρτσελόνα είναι σύμφωνα με την Mundo Deportivo, η περικοπή μισθών, συμπεριλαμβανομένης ολόκληρης της ομάδας, πλην όσων ανανέωσαν πρόσφατα και εκείνων που αποκτήθηκαν τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, τα συμβόλαια των οποίων έχουν βασιστεί ήδη στις νέες παραμέτρους.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ήδη μιλήσει με κάποιους από τους ποδοσφαιριστές και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να το κάνουν και με τους υπόλοιπους, με την περικοπή που εξετάζουν να ανέρχεται στο 50%.
sport24.gr