Ρεπορτάζ στην Ισπανία αναφέρει ότι ο Τσάβι είχε συζητήσεις με τον Ρούμπεν Νέβες προκειμένου αυτός να αποχωρήσει από την Γουλβς με προορισμό την Μπαρτσελόνα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Τσάβι Ερνάντες είχε επαφή με τον Ρούμπεν Νέβες σχετικά με την πιθανότητα μετακίνησής του από την Γουλβς στη Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με την «Sport».
Οι «μπλαουγκράνα» φαίνεται ότι θεωρούν τον 25χρονο μέσο των «λύκων» ως τον ιδανικό διάδοχο του Σέρχιο Μπουσκέτς, όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα.
Ο Τσάβι φέρεται να προσπάθησε να πείσει τον Νέβες να μετακομίσει στο «Καμπ Νου», έχοντας συμβόλαιο με την Γουλβς έως το καλοκαίρι του 2023.
Αξίζει να σημειωθεί παράλληλα πως ο Πορτογάλος άσος φαίνεται να επιθυμεί την μεταγραφή του στους Καταλανούς, έχοντας πειστεί για την μελλοντική χρησιμοποίησή του από τον Ισπανό προπονητή στην Μπαρτσελόνα.
sport-fm.gr
Οδεύει προς το κλείσιμο του το σήριαλ με Λοΐζου, καθώς ο Κύπριος άσος ταξιδεύει σήμερα για Ισραήλ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
20/09 @ 10:48
Τεράστιο ενδιαφέρον εντοπίζεται από τον κόσμο για το Παγκόσμιο Κύπελλο του επόμενου καλοκαιριού, αφού περισσότεροι από 4,5 εκατ. άνθρωποι αιτήθηκαν για ένα εισιτήριο.
20/09 @ 09:35
Διαβάστε τι δήλωσε ο Ρούμπεν Αμορίμ για το θέμα της αλλαγής του συστήματος.
20/09 @ 09:00
Η Στεάουα του Ηλία Χαραλάμπους δεν λέει να σηκώσει κεφάλι στη Ρουμανία.
19/09 @ 23:53
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Μιχαΐλο Μούντρικ πήρε την απόφαση να αφήσει στην άκρη το ποδόσφαιρο και να ασχοληθεί με τον στίβο, με στόχο την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028!
19/09 @ 22:08
O Kριστιάνο Ρονάλντο υπερασπίστηκε τον Ζοάο Φέλιξ, ο οποίος δέχθηκε κριτική για τη μεταγραφή του στην Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας.
19/09 @ 20:23
Με τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στη Νιουκάστλ ο Μάρκους Ράσφορντ αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης της 1ης αγωνιστικής του Champions League.
BEST OF THEMASPORTS