Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου βράβευσε τους πρωταγωνιστές της χρονιάς σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο στην ετήσια γιορτή του ποδοσφαίρου που πραγματοποιήθηκε στο Παβίλιον στη Λευκωσία και μεταδόθηκε απευθείας από το ΡΙΚ 2.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μήνυμα για ενότητα και συλλογικότητα προκειμένου να πάμε μπροστά ως Κυπριακό ποδόσφαιρο, έστειλε ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας στην ομιλία του στη γιορτή βραβεύσεων της Ομοσπονδία.

Ο κ. Κούμας αναφέρθηκε στην ανταγωνιστικότητα των φετινών διοργανώσεων, στην επιστροφή των φιλάθλων στις κερκίδες μετά τα δύσκολα χρόνια της πανδημίας, στη σημαντικότητα της εκπροσώπησης της Κύπρου με πέντε ομάδες στις διοργανώσεις της UEFA, αναφέρθηκε στις κατά καιρούς αντιδράσεις σωματείων σε θέματα διαιτησίας και όχι μόνο ενώ χαρακτήρισε την πρόσληψη του Μάζιτς ως την ορθότερη που έγινε ποτέ από την Ομοσπονδία παρά τις διαφωνίες που μπορεί να προέκυψαν στη διάρκεια της χρονιάς.

Επίσης, ο Πρόεδρος της ΚΟΠ έστειλε μήνυμα στήριξης στην Εθνική μας ομάδα που δίνει τέσσερις αγώνες από τις 2 μέχρι τις 12 Ιουνίου ενώ αναφέρθηκε και στην απόφαση της ΚΟΠ για να καταγράψει την ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου από το πρώτο πρωτάθλημα που διοργανώθηκε το 1934 μέχρι σήμερα.

Αναλυτικά η ομιλία του Προέδρου της ΚΟΠ:

«Με την αποψινή μεγάλη γιορτή της ΚΟΠ, πέφτει η αυλαία της πιο συγκλονιστικής ποδοσφαιρικής σεζόν των τελευταίων ετών. Απόψε τιμούμε αυτούς που διακρίθηκαν και πρώτευσαν, αυτούς που κέρδισαν αλλά και αυτούς που αγωνίστηκαν αλλά έχασαν. Τιμούμε στα πρόσωπα όλων αυτών που, εντός και εκτός γηπέδου, συνέβαλαν στην πρόοδο και ανάπτυξη του κυπριακού ποδοσφαίρου. Τιμούμε τους πρωταγωνιστές, αλλά και αυτούς που σιωπηλά εργάζονται πίσω από τα φώτα  της δημοσιότητας.

Στέκομαι ενώπιον σας και απευθύνω χαιρετισμό σε ολόκληρο το ποδοσφαιρικό οικοδόμημα. Στους ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες σε κάθε κατηγορία και κάθε ηλικιακή ομάδα. Θερμό χαιρετισμό, απευθύνω στους προπονητές και το προσωπικό που τους πλαισιώνει, στους διαιτητές και όλους τους εργαζόμενους στους ποδοσφαιρικούς χώρους.  Ιδιαίτερες ευχές και ευχαριστίες απευθύνω στις διοικήσεις των σωματείων και των ιδιωτικών ακαδημιών. Παράλληλα, όμως, ένα τεράστιο ευχαριστώ προς το φίλαθλο κοινό που μετά από τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας, ιδιαίτερα στις τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος, έδωσε βροντερά το παρόν του, κάτι που μας έλειψε έντονα το προηγούμενο διάστημα.

Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και μόνο με συλλογική και ομαδική δουλειά μπορούμε να πάμε μπροστά.  Ενδεικτικά να αναφέρω ότι τα τελευταία χρόνια η ΚΟΠ έχει εισέλθει σε μια νέα εποχή κατά την οποία  έχουν αυξηθεί κατακόρυφα τα ποδοσφαιρικά γεγονότα στον τόπο μας. Η ΚΟΠ διοργανώνει πέραν των 30 Πρωταθλημάτων Ανδρών, Γυναικών, Παίδων, Νέων, Κοριτσιών και Futsal. Η συμμετοχή στα παιδικά Πρωταθλήματα Grassroots πλησίασε  τις 10.000 παιδιά από 6 μέχρι 14 ετών. Τα παιδιά αυτά αγωνίζονται κάθε χρόνο σε οργανωμένα Πρωταθλήματα της Ομοσπονδίας από τον Οκτώβρη μέχρι το Μάιο. Επίσης διοργανώνεται Πρωτάθλημα Βετεράνων με 25 ομάδες σε όλες τις επαρχίες.

Κυρίες και κύριοι, Αγαπητοί φίλοι 

Φέτος η αγωνία για την ανάδειξη  πρωταθλητή στην πρώτη κατηγορία κράτησε μέχρι την προτελευταία αγωνιστική, ενώ τα ευρωπαϊκά εισιτήρια καθορίστηκαν κυριολεκτικά στο φινάλε. Εξίσου συγκλονιστική και η ανάδειξη του κυπελλούχου, με τον νικητή να κρίνεται μέσα από τη διαδικασία των πέναλτι.  Μεγάλο ενδιαφέρον συγκέντρωσαν και τα πρωταθλήματα στη δεύτερη αλλά και στις υπόλοιπες κατηγορίες. Στην εποχή του κορονοϊού και των περιορισμών, καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.
Συγχαίρουμε τους πέντε πρεσβευτές μας στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στα προκριματικά του Champions League θα αγωνιστούν ο ΑΠΟΛΛΩΝ Λεμεσού και η ΑΕΚ Λάρνακας, στο Europa League η Ομόνοια Λευκωσίας και στο Conference League ο  ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας και ο Άρης Λεμεσού. Μια τρανταχτή απόδειξη ότι πάμε μπροστά, οδεύουμε στο μέλλον με αποφασιστικότητα και αισιοδοξία. Πατάμε σε γερές βάσεις και μαζί με τα σωματεία μας, εδραιώνουμε την Κύπρο στον ευρωπαϊκό  ποδοσφαιρικό χάρτη.

Σε αυτή τη σκληρή μάχη που έδωσαν οι ομάδες μας σε ένα αμφίρροπο και απρόβλεπτο πρωτάθλημα, ήταν αναπόφευκτο να υπάρχουν εντάσεις. Είναι λογικό να υπάρχουν διαφωνίες, αντιδράσεις και αμφισβητούμενες φάσεις. Όλα αυτά είναι μέρος του παιχνιδιού. Δεν είμαι  σημερινός στο ποδόσφαιρο. Ακόμα κι αν με  πικραίνουν κάποια πράγματα, έχω εκ της θέσεως μου υποχρέωση να κάνω υπομονή και να αναζητήσω μαζί με τους συνεργάτες μου τις καλύτερες λύσεις.  Ξέρω να διαχειρίζομαι τις κρίσεις αλλά και τις επικρίσεις, έστω κι αν θεωρώ ότι σε κάποιες περιπτώσεις είναι άδικες. Μπορώ εύκολα να μπω στη θέση των παραγόντων και των σωματείων. Υπήρξα και εγώ στο παρελθόν πρόεδρος και σωματειακός παράγοντας.   Γνωρίζω πραγματικά την πίεση που δέχονται οι διοικήσεις  μετά από ένα κακό αποτέλεσμα. Είναι απόλυτα αποδεκτό να αναζητούνται αιτίες και λόγοι για μια απρόβλεπτη ήττα, εντός και εκτός ομάδας,  για ένα πέναλτι ή μια ανατροπή της τελευταίας στιγμής.

Μιλώ με ειλικρίνεια, σας κατανοώ. Ταυτόχρονα, όμως, σας ζητώ όταν πέφτει η σκόνη να βλέπετε και τη μεγάλη εικόνα,  αυτή του κυπριακού ποδοσφαίρου που υπηρετούμε. Να μην ξεχνάτε πως υπάρχει και η επόμενη μέρα,  πέραν από τα συμφέροντα και τις επιδιώξεις που δικαιολογημένα έχει η κάθε ομάδα.
Θέλω να αναφερθώ συγκεκριμένα στη διαιτησία, εκεί όπου όχι μόνο στην Κύπρο αλλά γενικά ανά το παγκόσμιο επικεντρώνονται τα πυρά σωματείων, φιλάθλων και παραγόντων.

Νιώθω πως ήταν ορθή η  απόφαση που λάβαμε πριν δύο χρόνια στην ΚΟΠ να ενισχύσουμε τη διαιτησία μας  με το νούμερο ένα της Ευρώπης. Ήταν κατά την άποψή μου η καλύτερη προσθήκη που κάναμε ποτέ ως Ομοσπονδία.

Ο Μίλοραντ Μάζιτς δεν είναι τυχαίος και πιστεύω όλοι το αναγνωρίζετε, έστω κι αν υπήρξαν διαφωνίες για κάποιες από τις αποφάσεις του. Αυτό που μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι  πως όλο αυτό διάστημα μαζί με την ομάδα του, εργάζονταν σκληρά με όραμα να οδηγήσουν την κυπριακή διαιτησία στη νέα εποχή. Να δέσουν τους υφιστάμενους διαιτητές με το νέο αίμα που έρχεται και θέλει τη στήριξή μας. Να δημιουργήσουν μια νέα νοοτροπία, να ανεβάσουν την ποιότητα και το επίπεδο, γνωρίζοντας την προκατάληψη που ταλαιπωρεί τον Κύπριο διαιτητή και την κυπριακή διαιτησία. 
Τίποτα δεν θα μας σταματήσει στην προσπάθεια να οδηγήσουμε τη κυπριακή διαιτησία στη νέα εποχή. Αυτή είναι απαίτηση του φιλάθλου κοινού, αυτή είναι απαίτηση της κοινωνίας.  Χρειάζεται υπομονή και επιμονή, αλλά σας  λέω πως τα νέα παιδιά που βλέπω στα γήπεδα μας δίνουν ελπίδα, μας δίνουν αισιοδοξία πως μέσα από σωστή καθοδήγηση και μαζί με τους παλιότερους θα δημιουργήσουν την προοπτική. 

Τόσο στη διαιτησία, όσο και στα υπόλοιπα θέματα που αφορούν το κυπριακό ποδόσφαιρο, καθοριστική σημασία διαδραματίζει η συνεργασία της ομοσπονδίας με τα σωματεία. Τα κύτταρα του κυπριακού ποδοσφαίρου έχουν λόγο και ρόλο στη λήψη αποφάσεων. Όσο κι αν προσπαθήσουν κάποιοι να παρουσιάσουν μια εικόνα, «εμείς και εσείς» κάτι τέτοιο δεν υπάρχει. Είμαστε όλοι ένα και ο καθένας υπηρετεί το ποδόσφαιρο από τη θέση που βρίσκεται. 

Κύριες και Κύριοι 

Πέραν από τις σωματειακές προοπτικές για ευρωπαϊκή διάκριση, βρισκόμαστε μπροστά και σε μια νέα προσπάθεια της Εθνικής ομάδας ανδρών. Χαιρόμαστε πραγματικά που έχουμε απόψε μαζί μας τους διεθνείς ποδοσφαιριστές μας, όπως επίσης τον προπονητή Νίκο Κωστένογλου και τους συνεργάτες του. Τέσσερεις μαζεμένοι αγώνες τις επόμενες 15 μέρες για το Β' όμιλο της Γ' Κατηγορίας του Nations League. Τόσο ο προπονητής, όσο και οι ποδοσφαιριστές ξέρουν ποιο είναι το καθήκον τους. Είναι επαγγελματίες και γνωρίζουν πολύ καλά πως το «παίξαμε καλά αλλά δεν κερδίσαμε» δεν φέρνει βαθμούς. Ξέρουν, επίσης, ότι έχουν τη στήριξή και την εμπιστοσύνη μας.

Αυτό που περιμένουμε ως Ομοσπονδία και ως Κύπρος είναι να κάνουμε το επόμενο βήμα. Είμαστε δίπλα σας. Είστε η αφρόκρεμα του κυπριακού ποδοσφαίρου, ηγέτες στις ομάδες σας, είτε στην Κύπρο, είτε στην Ευρώπη ακόμη και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ούτε βήμα πίσω, ούτε βήμα σημειωτό. Πρέπει να πάμε μπροστά. 

Σε αυτό το σημείο θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρω την σημαντική επιτυχία της εθνικής μας ομάδας στο Futsal η οποία έχει προκριθεί στο Main Round του FIFA Futsal World Cup 2024. Να αναφέρουμε επίσης, ότι και η Εθνική Γυναικών της Κύπρου συμμετέχει από το 2019 στις διοργανώσεις της UEFA και της FIFA.

Όλοι στις Εθνικές, ποδοσφαιριστές, ποδοσφαιρίστριες προπονητές, οι συνεργάτες τους και το  προσωπικό της Ομοσπονδίας καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια. Ειδικά για το προσωπικό της ΚΟΠ , θα ήθελα να σημειώσω πως γνωρίζω  και αναγνωρίσω την σοβαρότητα και την υπευθυνότητα που επιδεικνύεται στην επιτέλεση των καθηκόντων σας. Παράλληλα, όμως, γνωρίζω ότι μπορείτε  και καλύτερα, μπορείτε για περισσότερα. Στην εποχή του εκσυγχρονισμού και της αξιοποίησης της τεχνολογίας, σας ζήτω να αναζητήσουμε και να επιδιώξουμε   μαζί την αναβάθμιση των διαδικασιών και των μηχανισμών διαχείρισης των διαφόρων ζητημάτων. Να βάλουμε την Ομοσπονδία στη νέα εποχή, μπροστάρη των εξελίξεων και της προόδου.

Άλλωστε έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό σταθμό που αφορά την ανέγερση του αθλητικού κέντρου της ΚΟΠ στον Κόρνο. Οι διαδικασίες προχωρούν και βρισκόμαστε στο στάδιο των αδειοδοτήσεων. Ως  Ομοσπονδία πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτή τη μετάβαση σε ένα σύγχρονο χώρο με εγκαταστάσεις για τις ανάγκες των Εθνικών ομάδων αλλά και για τις υπηρεσίες και τη διοίκηση της ΚΟΠ.

Κύριες και Κύριοι

«Λαός που δεν γνωρίζει την ιστορία του, δεν έχει μέλλον» Αυτό είναι αλήθεια, και εμείς ως Ομοσπονδία αυτό που μας αναλογεί θα το πράξουμε. Απόφαση της ΚΟΠ είναι να γράφει και να καταγράψει την ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου από το πρώτο πρωτάθλημα που διοργανώθηκε το 1934 μέχρι σήμερα.

Πριν από ένα περίπου μήνα είχα στο γραφείο μου μια συνάντηση από αυτές που σου δίνουν απάντηση γιατί συνεχίζεις με μεγάλο προσωπικό κόστος να συμμετέχεις στα ποδοσφαιρικά δρώμενα.

Με επισκέφθηκε ο έγκριτος δημοσιογράφος Μιχάλης Γαβριηλίδης. Δεν ήρθε για μια δήλωση ή μια συνέντευξη. Ήρθε για να επιτελέσει το καθήκον του. Για χρόνια στην βιβλιοθήκη του είχε ως ιερό κειμήλιο το μετάλλιο του πατέρα του που ως ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης συμμετείχε στο πρώτο πρωτάθλημα που διοργανώθηκε στον Κύπρο την ποδοσφαιρική περίοδο 1934-1935. Ήταν τότε ένα πρωτάθλημα με τη συμμετοχή οκτώ ομάδων.

Ο Μιχάλης και η οικογένεια του ένιωθαν πως αυτό μετάλλιο δεν είχε θέση στη βιβλιοθήκη του σπιτιού τους. Ως αναπόσπαστο κομμάτι της ποδοσφαιρικής ιστορίας του τόπου μας, η θέση του ήταν στα γραφεία της ομοσπονδίας, αρχικά στο γραφείο του προέδρου και σύντομα στο μουσειακό χώρο στις νέες μας εγκαταστάσεις στον Κόρνο.

Αυτή η συνάντηση ήταν η αρχή μιας εποικοδομητικής συνεργασίας στο πλαίσιο της οποίας, ο αγαπητός Μιχάλης με το πλούσιο αρχείο που διαθέτει, σε συνεργασία με τα αρμόδια τμήματα της Ομοσπονδίας  να αρχίσουν την καταγραφή της ιστορίας του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νέοι.  

Φίλες και φίλοι, Κύριες και Κύριοι,

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τους συνοδοιπόρους και υποστηρικτές μας σε αυτήν τη πορεία. Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς μας που στάθηκαν δίπλα σε δύσκολες εποχές, δίνοντας μαζί μας τη μάχη για ανάδειξη των σημαντικών  αρχών και αξιών που πρεσβεύει το ποδόσφαιρο.

Για άλλη μια φορά σας καλωσορίζω στην αποψινή εκδήλωση η οποία θα σημάνει και το τέλος του φετινού μαραθωνίου. Ταυτόχρονα, όμως, αποτελεί και την αφετηρία για την προετοιμασία σε κάθε επίπεδο για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, με την προσδοκία να είναι  ακόμα πιο συγκλονιστική και να προσφέρει απλόχερα θέαμα και συγκινήσεις». 

 

Δείτε τα ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ:

 

Αναλυτικά οι βραβεύσεις:

*Τιμήθηκαν μετά θάνατον οι Φοίβος Βωβίδης, Παύλος Παυλάκης, Κώστας Παφίτης.

*Πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της ομάδας Φούτσαλ, ο Κωνσταντίνος Κουλουμπρής.

 

*Ο Ράφαελ Σλέμπερ βραβεύτηκε ως ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής στο πρωτάθλημα φούτσαλ.

*Τιμήθηκε ο ΑΠΟΕΛ ως η πρωταθλήτρια ομάδα φούτσαλ.

*Πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της Εθνικής φούτσαλ, ο Κωνσταντίνος Κουλουμπρής. «Αφιερωμένο στους συμπαίκτες μου και στον προπονητή μου. Πάμε για το επόμενο βήμα».

*Bραβεύτηκε η ομάδα βετεράνων της Ομόνοιας για την κατάκτηση του κυπέλλου. Το βραβείο παραλαμβάνει ο Ανδρέας Χαρίτου από τον Γιώργος Μερκής.

*Bραβεύτηκε η ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου, πρωταθλήτρια ΣΤΟΚ.

*Βραβεύτηκε η Πέγεια 2014, πρωταθλήτρια Γ’ Κατηγορίας.

*Βραβεύτηκε ο Χαμπίμπ Ουεσλατί της Πέγειας 2014, ως ο πρώτος σκόρερ με 16 γκολ στο πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας.

*Βραβεύτηκε η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

*Ο Ιωάννης Χατζηβασίλης παρέλαβε το βραβείο του πρώτου σκόρερ της Β’ Κατηγορίας με 20 γκολ με τη φανέλα της Καρμιώτισσας.

*Βραβεύτηκε η ομάδα Apollon Ladies για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Γυναικών.

*Βραβεύτηκε η Άντρη Βιολάρη της Νέας Σαλαμίνας/Πύργος ως η πολυτιμότερη παίκτρια του πρωταθλήματος Γυναικών.

*Βραβεύτηκε η Ομόνοια ως η ομάδα με τις περισσότερες παίκτριες στην Κ19.

*Πολυτιμότερη παίκτρια της Εθνικής Νεανίδων η Μαρία Παναγιώτου των Apollon Ladies.

*Μεγαλύτερη συμβολή στην Εθνική Γυναικών, οι Apollon Ladies.

*Πολυτιμότερη παίκτρια της Εθνικής Γυναικών, η Φιλίππα Σάββα των Apollon Ladies.
«Είμαι πολύ περήφανη, ευχαριστώ τις συμπαίκτριες μου».

*Καλύτερος ποδοσφαιριστής Παίδων ο Κωνσταντίνος Ευρυπίδου της Αϊντχόφεν.

*Καλύτερος ποδοσφαιριστής Κ19, ο Ηλίας Κωστής της Ατλέτικο.

*Βραβεύεται το ΑΠΟΕΛ ως η ομάδα με τους περισσότερους παίκτες στην Εθνική Παίδων Κ17.

*Η ομάδα με τη μεγαλύτερη συμβολή στην Εθνική Νέων Κ19 η Ομόνοια.

*Η ομάδα με τη μεγαλύτερη συμβολή στην Εθνική Ελπίδων Κ21 η Νέα Σαλαμίνα.

*Πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της Εθνικής Ελπίδων, ο Κωνσταντίνος Σεργίου της Νέας Σαλαμίνας.

*Η ομάδα με τη μεγαλύτερη συμβολή στην Εθνική Ανδρών, η Ομόνοια.

*Πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της Εθνικής Ανδρών, ο Φώτης Παπουλής. «Είμαι περήφανος που συνεργάζομαι με ποιοτικούς ανθρώπους και ποδοσφαιριστές. Επέλεξα το Φώτη για το πνεύμα αυτοθυσίας και αυταπάρνησης που έδειξε και την ηγετική του φυσιογνωμία», είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Νίκος Κωστένογλου.

 

*Βραβεύεται ο Γιώργος Νικολάου ως ο κορυφαίος διαιτητής της σεζόν, καθώς επίσης οι Μάριος Καλογήρου και Παύλος Γεωργίου ως οι κορυφαίοι διαιτητές. «Ευχαριστώ πάρα πού. Καλή συνέχεια σε όλους. Η δουλειά είναι δύσκολη, προσπαθούμε για το καλύτερο», δήλωσε ο Γιώργος Νικολάου.

 *Βραβεύτηκε ο Ιβάν Τρισκόφσκι ως ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 15 γκολ. «Δεν μπορώ να είμαι πιο περήφανος για τον εαυτό μου και την οικογένειά μου. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, χωρίς αυτούς δεν θα έπαιρνα αυτό το βραβείο. Είμαι ευχαριστημένος που κατάφερα να βγω πρώτος σκόρερ».

*Καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος αναδείχθηκε ο Ραφαήλ Μάμας της ΑΕΚ.

*Καλύτερος ποδοσφαιριστής στο πρωτάθλημα ο Φώτης Παπουλής της Ομόνοιας.
«Με κάνατε πολύ χαρούμενο. Ευχαριστώ την ομάδα μου, που μου δίνει την ευκαιρία να αγωνίζομαι και να κατακτώ τρόπαια. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομοσπονδίας που μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ στην Εθνική. Είμαι ευχαριστημένος στην Ομόνοια, τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει».

 *Καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, ο Απόλλωνας με 50 γκολ.

*Κορυφαίος προπονητής ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ. «Είναι πολύ σημαντικό. Θα ξεκουραστούμε, θα προγραμματιστούμε και θα δούμε τι θα φέρει η επόμενη χρονιά», είπε ο τεχνικός του Απόλλωνα.

Νίκος Κίρζης: «Πράγματι ήταν τα όνειρα μας. Να είμαστε στην κορυφή του Κυπριακού πρωταθλήματος, αλλά και το ότι μπαίνουμε στο νέο μας γήπεδο. Ευχαριστούμε τον ΚΟΑ και τον εξοχότατο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη».

 


 

 

 



Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κούρσα για τρεις!-ThemaSports
01/05 @ 10:20

Κούρσα για τρεις!

Μεγάλη μάχη για τον πρώτο σκόρερ στον δεύτερο όμιλο

Αλλαγή ώρας στην έναρξη του αγώνα ΑΕΖ-Απόλλων-ThemaSports
30/04 @ 15:36

Αλλαγή ώρας στην έναρξη του αγώνα ΑΕΖ-Απόλλων

Ανακοινώνεται από την ΚΟΠ ότι εγκρίθηκε κοινό αίτημα των διαγωνιζομένων ομάδων και ο αγώνας ΑΕΖ-Απόλλων θα αρχίσει στις 18:00, αντί στις 19:00 που ήταν αρχικά ορισμένος.

Μόνο τον ΑΠΟΕΛ!-ThemaSports
29/04 @ 19:33

Μόνο τον ΑΠΟΕΛ!

Και όμως...

Τον ρώτησε για Γκαγιέγο;-ThemaSports
29/04 @ 15:30

Τον ρώτησε για Γκαγιέγο;

Τσάβι Ρόκα και Αντόνιο Πριέτο τα είπαν για λίγο χθες, πριν την έναρξη του αγώνα ΑΕΚ – Ανόρθωση.

ΠΑΡΑΜΟΝΗ για Καρμιώτισσα, «ΕΠΕΣΕ» η Δόξα - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ και συνέχεια...-ThemaSports
29/04 @ 21:38

ΠΑΡΑΜΟΝΗ για Καρμιώτισσα, «ΕΠΕΣΕ» η Δόξα - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ και συνέχεια...

Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 12η αγωνιστική των πλέι άουτ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ