Δημοσίευμα της sportday.gr αναφέρεται στο ενδιαφέρον του ΠΑΟ για Πίττα και αναφέρει ότι δύσκολα οι πράσινοι θα δώσουν 1 εκατομμύριο παρά την καλή άποψη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τον παίκτη.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Το ρεπορτάζ με τίτλο «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ: Τα σενάρια στην Κύπρο για τον Πίττα και η γνώμη του Ιβάν»:

Κυπριακά ΜΜΕ γράφουν ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται επιβεβαιωμένα για τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλητή Απόλλωνα Λεμεσού, Ιωάννη Πίττα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει στενούς φίλους στην Κύπρο και συχνά-πυκνά, συνδέεται με μεταγραφικά σενάρια στο νησί. Αν και στην πραγματικότητα, στο διάστημα που ο Σέρβος εργάζεται στον Παναθηναϊκό δεν έχει ψαχτεί με παίκτη από τη Μεγαλόνησο.

Τις τελευταίες μέρες αναπτύσσεται μία φημολογία που αναφέρει ότι ο Γιοβάνοβιτς έχει ξεχωρίσει τον επιθετικό του Απόλλωνα Λεμεσού, Ιωάννη Πίτα. Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλητή Κύπρου αποτελεί ένα hot όνομα στην κυπριακή αγορά και η μετοχή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο έχει σημειώσει… limit up.

Κυπριακά ρεπορτάζ υποστηρίζουν σήμερα (29/5) ότι έχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Πίττα. Δεν περιορίζονται στην είδηση, αλλά δημοσιοποιούν και τις απαιτήσεις του Απόλλωνα για τον 26χρονο στράικερ: 1 εκατομμύριο ευρώ.

Αυτό το αντίτιμο αναγράφεται στο πωλητήριο του διεθνή Κύπριου, ένα χρόνο πριν από τη λήξη του συμβολαίου του. Γιατί ο Πίττας δεσμεύεται μέχρι τον Ιούνιο του 2023 και μέχρι σήμερα αποφεύγει τις συζητήσεις για πρόωρη ανανέωση.

Το ποσό δεν κρίνεται απαγορευτικό για τα νέα δεδομένα του Παναθηναϊκού, όμως δύσκολα η ΠΑΕ θα το δαπανούσε για έναν τέτοιου τύπου παίκτη. Σαφώς, ο Γιοβάνοβιτς ξέρει τον Πίττα και τον θεωρεί ικανό ποδοσφαιριστή, όμως δεν προκύπτει ότι έχει δώσει εντολή για την απόκτηση του.

O Πίττας δεν είναι ο κλασικός «φουνταριστός» περιοχής και διακρίνεται για την κινητικότητα του. Πέρυσι, σε 30 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ο Πίττας σκόραρε 11 γκολ και μοίρασε 5 ασίστ. Με την Εθνική Κύπρου έχει χριστεί διεθνής σε 24 ματς και έχει βρει δίχτυα μία φορά.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέα «πυρά» προς Φοίβο Βάκη: «Κάθε χρόνο παθαίναμε 'ζημιά',  για 16 ολόκληρα χρόνια»-ThemaSports
26/04 @ 15:41

Νέα «πυρά» προς Φοίβο Βάκη: «Κάθε χρόνο παθαίναμε 'ζημιά', για 16 ολόκληρα χρόνια»

Ο πρόεδρος της Απόλλων Ladies, Ανδρέας Μαραγκός παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM μετά το θέμα που προέκυψε με τον εκπρόσωπο των κυανόλευκων στην ΚΟΠ, Φοίβο Βάκη.

Δεν ιδρώνει τ’ αυτί του Φοίβου Βάκη… -ThemaSports
26/04 @ 13:03

Δεν ιδρώνει τ’ αυτί του Φοίβου Βάκη…

Μετά την καυστική ανακοίνωση, πριν μερικά 24ωρα, έδωσε συνέχεια σήμερα σε ραδιοφωνική εκπομπή, ο πρόεδρος της γυναικείας ομάδας Αντρέας Μαραγκός, σε σχέση με την απαίτηση τους για παραίτηση του Φοίβου Βάκη από την ΚΟΠ.

Θα το πάει μέχρι τέλους ο Μαραγκός, μίλησε και με Κίρζη: «Παλλαϊκό αίτημα η παραίτηση Φοίβου Βάκη»-ThemaSports
26/04 @ 10:39

Θα το πάει μέχρι τέλους ο Μαραγκός, μίλησε και με Κίρζη: «Παλλαϊκό αίτημα η παραίτηση Φοίβου Βάκη»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο πρόεδρος της Απόλλων Ladies, Ανδρέας Μαραγκός, με αφορμή την ανακοίνωση για τον εκπρόσωπο της Λεμεσιανής ομάδας στην ΚΟΠ, Φοίβο Βάκη, αλλά και τον αποψινό τελικό κυπέλλου με αντίπαλο τη Λευκοθέα.

ΣΑΓΚΑΛ / ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ;-ThemaSports
24/04 @ 18:55

ΣΑΓΚΑΛ / ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ;

Γίνεται συζήτηση ανάμεσα στους Απολλωνίστες, κατά πόσο η ομάδα τους θα πρέπει να κρατήσει τον Άνχελο Σαγκάλ και τη νέα χρονιά, με τις απόψεις να διίστανται!

Απόλλων: Ο Ματσίν, το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ και η ενίσχυση! -ThemaSports
24/04 @ 20:30

Απόλλων: Ο Ματσίν, το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ και η ενίσχυση!

Ο Απόλλωνας απέτυχε την φετινή σεζόν να εξασφαλίσει τουλάχιστον ευρωπαικό εισιτήριο και πλέον ξεκινά να σκέφτεται την επόμενη χρονιά.

Το Δ.Σ. της Apollon Ladies ζητά την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του Φοίβου Βάκη - «16 χρόνια απραξίας, αποδείχθηκε πολύ λίγος»-ThemaSports
24/04 @ 12:01

Το Δ.Σ. της Apollon Ladies ζητά την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του Φοίβου Βάκη - «16 χρόνια απραξίας, αποδείχθηκε πολύ λίγος»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της Apollon Ladies, ζητά την άμεση παραίτηση του Φούβου Βάκη από τη θέση του εκπροσώπου του Λεμεσιανού σωματείου στην ΚΟΠ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ