Ο τερματοφύλακας του Εθνικού Άχνας, Ανδρέας Χριστοδούλου, μίλησε στον Super Sport FΜ 104.0.

Ακολουθήστε μας στο Google news

«Είμαστε όλοι στενοχωρημένοι, μπορούσαμε να τελειώσουμε στα 120 λεπτά. Τα πέναλτι όπως λένε όλοι είναι ρωσική ρουλέτα. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες. Να πω ότι η Ομόνοια μετά από την κόκκινη κάρτα έπαιξε πιο αμυντικά. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε κλασικές ευκαιρίες πέραν από το δοκάρι. Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο», είπε αρχικά για τον χαμένο τελικό.

«Ήταν πολύ ωραία εμπειρία, κάποιες στιγμές ήταν και λίγο τρομακτικό, λόγω του κόσμου της Ομόνοιας που γνωρίζουμε πόσο στηρίζουν την ομάδα τους. Είχα να αντιμετωπίσω και τον Φαμπιάνο ο οποίος απέδειξε πόσο σπουδαίος τερματοφύλακας είναι. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα των 10-11 εκατομμυρίων ευρώ, ήταν δεδομένο πόσο δύσκολο θα ήταν», πρόσθεσε.

Αν είχε μελετήσει για τη διαδικασία των πέναλτι: «Είχα μελετήσει πιο πριν. Δυστυχώς κάποιοι παίκτες που μελέτησα δεν ήταν στο παιχνίδι σε εκείνη τη φάση. Παπουλής, Λέτσιακς και κάποιοι άλλοι. Είχα τρεις σωστές γωνιές. Ήταν λίγο αρνητικό ότι επέλεξε η Ομόνοια τη βόρεια κερκίδα εκεί όπου ο κόσμος της ήταν ακόμη πιο έντονος. Δεν μπορώ να πω ότι με επηρέασε έντονα, αλλά δεν παύει να παίζει ρόλο σε θέμα πίεσης».

Για την ευκαιρία που του δόθηκε φέτος να παίξει βασικός: «Σίγουρα ευχαριστώ τον Εθνικό για την ευκαιρία να γίνω βασικός. Προσπαθούσα να δίνω σε όλα τα παιχνίδια τον καλύτερο μου εαυτό. Πέσαμε κατηγορία αλλά θέλω να πιστεύω ότι από πλευράς απόδοσης έδωσα το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους στην ομάδα και ειδικά τον πρόεδρο Κίκη Φιλίππου που μας στήριζε συνεχώς και ήταν δίπλα μας στα δύσκολα, διότι εύκολα δεν υπήρχαν».

«Στην ΑΕΚ δεν μου δόθηκε η ευκαιρία, αλλά πήρα αρκετά στις προπονήσεις και στον τρόπου που δουλεύαμε. Ήταν η πιο παραγωγική μου σεζόν με 28-29 παιχνίδια με το κύπελλο. Έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τον Εθνικό Άχνας και ρήτρα 23.000 ευρώ. Έχει το πλεονέκτημα ο Εθνικός αλλά προέχει η Εθνική για μένα τώρα», σημείωσε ακολούθως.

Για τους αγώνες της Εθνικής είπε: «Οι παίκτες είναι κουρασμένοι, όμως να μην ξεχνάμε ότι οι ομάδες που αντιμετωπίζουμε ισχύει περίπου το ίδιο και για αυτές αφού οι παίκτες τους ολοκλήρωσαν κι αυτοί μόλις τις υποχρεώσεις τους. Θέλουμε ο κόσμος να στηρίξει την Εθνική διότι δείξαμε ότι μπορούμε όπως έγινε στο τελευταίο παιχνίδι».

Αν μπορεί να πετύχει η Εθνική: «Ναι μπορεί. Εξάλλου κανείς δεν πίστευε ότι ο Εθνικός μπορούσε να πάει στον τελικό και ακόμη να μπορούσε να διεκδικήσει το κύπελλο διότι παίξαμε καλύτερα. Οπόταν πιστεύω θα μπορούσαμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε με την Εθνική».

Για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ: «Εγώ προσωπικά υποστηρίζω Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ από τον καιρό του Σερ Άλεξ, αλλά μου αρέσει πολύ το ποδόσφαιρο που παίζει η Λίβερπουλ και θεωρώ τον Άλισον ως έναν από τους καλύτερους στον κόσμο. Αλλά η Ρεάλ είναι ‘’Βασίλισσα’’ δεν φοβάται κανέναν και άμα είναι πίσω στο σκορ με ένα ή δύο γκολ απέδειξε ότι μπορεί να το ανατρέψει. Μακάρι να πάνε στα πέναλτι για να είναι πιο έντονο».

«Όλα τα πρωταθλήματα μου αρέσουν τα κορυφαία, αλλά έχω κάποια συμπάθεια στο ιταλικό και στο ισπανικό λόγω του τρόπου παιχνιδιού. Το καλύτερο όμως για μένα μακάρι να μπορούσα να πάω σε μια ομάδα που να μπορώ βοηθήσω και να με βοηθήσει και να απολαύσω το ποδόσφαιρο», ανέφερε ακολούθως και κατέληξε για τον πρωταθλητή Απόλλωνα και τον Εθνικό

 

 

«Ο Απόλλωνας κατά την περισσότερη διάρκεια ήταν καλύτερος, παρά τα διαστήματα που δεν ήταν καλός άξιζε να το πάρει. Εύχομαι στην Ευρώπη οι ομάδες να πάνε όσο καλύτερα μπορούν διότι βοηθούν και την Κύπρο. Ευχαριστώ τους πάντες στην ομάδα και τον κόσμο που μας στήριξε στον τελικό και δείξαμε ότι ο Εθνικός είναι μία οικογένεια και το συνειδητοποίησα για τα καλά αυτό φέτος».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ποστάρισμα Αναστασίου μετά την πρόκριση στον τελικό!-ThemaSports
17/04 @ 23:47

Ποστάρισμα Αναστασίου μετά την πρόκριση στον τελικό!

Ανάρτηση από τον Γιάννη Αναστασίου μετά την πρόκριση της Ομόνοιας στον τελικό κυπέλλου: «Ένα βήμα τη φορά, τα λέμε στον τελικό», το μήνυμα του κόουτς των πρασίνων.

Παναγιώτου: «Κύλησε όπως θέλαμε το παιχνίδι - Είναι ο τρόπος που δουλεύει η ομάδα, δεν είναι μόνο η άμυνα»-ThemaSports
17/04 @ 21:26

Παναγιώτου: «Κύλησε όπως θέλαμε το παιχνίδι - Είναι ο τρόπος που δουλεύει η ομάδα, δεν είναι μόνο η άμυνα»

Δείτε τι δήλωσε στην Primetel μετά το τέλος του ημιτελικού κυπέλλου που διεξήχθη στο ΓΣΠ ανάμεσα στην Ομόνοια και τον Άρη, ο ποδοσφαιριστής της Λευκωσιάτικης ομάδας, Νικόλας Παναγιώτου.

Η αποθέωση των παικτών, τα όλε-όλε και η... απαίτηση του πράσινου λαού! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
17/04 @ 21:00

Η αποθέωση των παικτών, τα όλε-όλε και η... απαίτηση του πράσινου λαού! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο κόσμος της Ομόνοιας αποθέωσε την ομάδα του μετά την πρόκριση στον τελικό, ζητώντας την κατάκτηση του κυπέλλου, με τους παίκτες να γιορτάζουν μαζί τους αυτή την επιτυχία και να κάνουν... όλε-όλες σε όλες τις κερκίδες του ΓΣΠ που βρίσκονταν οπαδοί του «τριφυλλιού»!

Παπασταύρου με Γρηγόρη και Σίμο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
17/04 @ 19:24

Παπασταύρου με Γρηγόρη και Σίμο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πριν από την έναρξη του ημιτελικού κυπέλλου στο ΓΣΠ ανάμεσα στην Ομόνοια και τον Άρη, ο πρόεδρος του «τριφυλλιού», Σταύρος Παπασταύρου, τα είπε για αρκετά λεπτά με τους συνεργάτες του, Δημήτρη Γρηγόρη και Σίμο Ταραπουλούζη.

Δυνατό ΣΚΗΝΙΚΟ στο ΓΣΠ: Δύο Ομονοιάτες μπήκαν στο γήπεδο και οργάνωσαν την κερκίδα (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
17/04 @ 19:00

Δυνατό ΣΚΗΝΙΚΟ στο ΓΣΠ: Δύο Ομονοιάτες μπήκαν στο γήπεδο και οργάνωσαν την κερκίδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν από την έναρξη του αγώνα κυπέλλου στο ΓΣΠ ανάμεσα στην Ομόνοια και τον Άρη, δύο οπαδοί των γηπεδούχων μπήκαν στο γήπεδο και οργάνωναν την πράσινη κερκίδα!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ: «Τελικός με ΑΕΚ - Αυτοί που είμαστε τώρα, θα πάμε με το μαχαίρι στα δόντια μέχρι το τέλος»-ThemaSports
17/04 @ 21:37

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ: «Τελικός με ΑΕΚ - Αυτοί που είμαστε τώρα, θα πάμε με το μαχαίρι στα δόντια μέχρι το τέλος»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο ΓΣΠ, μετά το τέλος του ημιτελικού κυπέλλου ανάμεσα στην Ομόνοια και τον Άρη, ο προπονητής της Λευκωσιάτικης ομάδας, Γιάννης Αναστασίου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ