Κι άλλη πώληση ο Άρης! Φεύγει για Πολωνία ο Μπένγκτσον...
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Sportbladet, η Λεχ Πόζναν έχει συμφωνήσει με τον Άρη Λεμεσού για την αγορά του Λέο Μπένγκστον.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
Αν ήταν πετυχημένη η σεζόν: «Για εμάς ήταν επιτυχημένη η χρονιά αφού μπήκαμε στην εξάδα για πρώτη φορά. Ο μεγάλος στόχος ήταν η έξοδος στην Ευρώπη. Δεν επιτεύχθηκε. Είχαμε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και το δείξαμε και την τελευταία αγωνιστική. Του χρόνου θα προσπαθήσουμε να πάμε καλύτερα».
Για την πορεία της Πάφος FC: «Σε κάποια παιχνίδια ήμασταν άτυχοι. Δεχτήκαμε γκολ στα τελευταία λεπτά των παιχνιδιών. Χάσαμε βαθμούς σημαντικούς και γι αυτό χάθηκε ο στόχος της Ευρώπης».
Για το συμβόλαιό του: «Έχω έναν χρόνο ακόμα συμβόλαιο. Περιμένουμε τις εξελίξεις στην ομάδα, με τον νέο προπονητή. Δεν έχουμε κάποια ενημέρωση, περιμένουμε και εμείς να δούμε ποιος θα είναι».
Για την εθνική Ελπίδων: «Ξεκινούμε σήμερα τις προπονήσεις. Έχουμε μπροστά μας τρία παιχνίδια Λευκορωσία, Ελλάδα και Ισλανδία. Στόχος μας είναι οι τρεις νίκες για να έχουμε πιθανότητες να τερματίσουμε στη δεύτερη θέση του ομίλου. Πάντα με το εθνόσημο στο στήθος, προσπαθούμε για τα καλύτερα. Μπορούμε για τις τρεις νίκες. Το δείξαμε με την Ισλανδία, που ισοφαριστήκαμε στο τέλος του αγώνα».
Τι σημαίνει η Εθνική γι αυτόν: «Ανεξάρτητα αν είναι ανδρών, ελπίδων ή παίδων, είναι μεγάλη τιμή να παίζεις με το εθνόσημο στο στήθος και να εκπροσωπείς την χώρα σου».
Αν θα ήθελε να παίξει στο εξωτερικό: «Φυσικά θέλω, αλλά πρώτα θέλω να εδραιωθώ στην πρώτη κατηγορία της Κύπρου και μετά να γίνει το επόμενο βήμα».