Ακολουθήστε μας στο Google news
Ανάρτηση από τον προπονητή τερματοφύλακων, Μάριο Σταυρινίδη...
«Μετα απο 5 χρόνια, Ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό κεφάλαιο, έχει φτάσει στο τέλος.
Θελω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του κ.Ανδρεα Σοφοκλέους για την αγαστή συνεργασία και εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου όλα αυτά τα χρόνια. Εμπιστοσύνη, της οποίας θεωρώ πως φανηκα αντάξιος, αφού σε αυτά τα 5 ποδοσφαιρικά χρόνια, η ομάδα κατάφερε να υλοποιήσει τους στόχους της σε 2 χρόνιες με την έξοδο της στην Ευρώπη , κατέκτησε 1 κύπελλο μετά από 30 χρόνια, ενώ η μια χρόνια διακόπηκε μεσούσης λόγο covid-19.
Ευχαριστώ επίσης τον Γενικό Διευθυντή κ. Θεοδωρο Αντωνίου, το team manager Παμπο Χριστοφορου, το γραφειακο προσωπικό, όλους τους προπονητές και staff, ιατρικό - παραϊατρικό κ υποστηρικτικό προσωπικό, με το οποίο συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια.
Ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ, στους τερματοφύλακες με τους οποίους δούλεψα και την ευχή μου για ότι καλύτερο στο μέλλον!
Μια καινούργια σελίδα ξεκινά από αύριο, ως προπονητής τερματοφυλάκων στην Κ19 της ομάδας με το όραμα του προέδρου να είναι τεράστιο και να φαίνεται με πράξεις. Ως υπεύθυνος προγραμματισμού για τους τερματοφύλακες της Ακαδημίας και της Κ19 θα κάνω ότι περνάει από τα χέρια μου για την πρόοδο τους.
Τέλος, εύχομαι στον τεχνικό διευθυντή κ. Λουτσιάνο Μπεμπέ και το νέο staff ότι καλύτερο και υλοποίηση του στόχου της ομάδας, που δεν είναι άλλος από το να επιστρέψει σε πρωταγωνιστική πορεία και να κατακτήσει τίτλους!».
Στην σημερινή συνάντηση στα γραφεία της ΚΟΠ αποφασίστηκε να υπάρχουν φιλοξενούμενοι στα ντέρμπι σε Λευκωσία και Λεμεσό
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
06/02 @ 14:15
Ανακοίνωση με ξεκάθαρο μήνυμα από την θύρα 3
03/02 @ 08:52
Πάλεψαν περισσότερο τον χθεσινό αγώνα με την ΑΕΚ, η ουσία είναι ότι επέστρεψαν με άδεια χέρια από την Λάρνακα. Στην επανάληψη, κέρδισαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, δεν επέτρεψαν στην αντίπαλο, να τους κάμει τόσες πολλές φάσεις, όπως στο πρώτο μισό της αναμέτρησης.
02/02 @ 21:56
Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα στο «ΑΕΚ Αρένα» ανάμεσα στην ΑΕΚ και την ΑΕΛ για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο ποδοσφαιριστής της Λεμεσιανής ομάδας, Ιβάν Τρισκόφσκι.
02/02 @ 20:26
Στο 55ο λεπτό του αγώνα στο «ΑΕΚ Αρένα» ανάμεσα στην ΑΕΚ και την ΑΕΛ, μπήκε στο ματς ως αλλαγή για λογαριασμό της Λεμεσιανής ομάδας ο Ιβάν Τρισκόφσκι, ο οποίος επιστρέφει πρώτη φορά στο γήπεδο που λατρεύτηκε ως αντίπαλος...
02/02 @ 19:10
Σε γνώριμα λημέρια βρίσκεται απόψε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Ιβάν Τρισκόφσκι, ο οποίος πριν από την έναρξη του αγώνα στο «ΑΕΚ Αρένα» με αντίπαλο την ΑΕΚ, είχε αρκετά «πηγαδάκια» με... παλιούς γνώρισμους.
02/02 @ 16:05
17 κατακτήσεις του Τροπαίου για το Κύπελλο Γυναικών, μετράει πλέον η ΑΕΛ, η οποία ήταν η νικήτρια στον 38ο τελικό του θεσμού καθώς η ομάδα της Λεμεσού κέρδισε την ΕΘΑ με 79-61.
BEST OF THEMASPORTS