Είναι ο... «άγιος» των οπαδών της Ομόνοιας, ο για πολλούς κορυφαίος τερματοφύλακας που αγωνίστηκε στα κυπριακά γήπεδα. Και σίγουρα υπάρχουν πολλοί λόγοι που τον κατατάσσουν ψηλά στην λίστα με τους ποδοσφαιριστές που έκαναν την διαφορά στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου.
Ο Φαμπιάνο Ριμπέιρο ντε Φρέιτας, πέραν των άλλων, είναι μετρ στις αποκρούσεις εκτελέσεων πέναλτι σε παιχνίδια που έδωσαν μεγάλες προκρίσεις και τίτλους στην Ομόνοια.
Σε τρια ματς οι αποκρούσεις του "Φάμπι" στη διαδικασία των πέναλτι χάρισαν... εκατομμύρια στην Ομόνοια.
Η πρώτη ιστορική πρόκριση στους ομίλους του Europa League τον Σεπτέμβριο του 2020 κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα έφερε στα ταμεία των πρασίνων 9.540.000 ευρώ, η πρόκριση επί της Φλόρα το 2021 4.260.000, ενώ η κατάκτηση του κυπέλλου κόντρα στον Εθνικό μίνιμουμ έσοδα 2.940.000.
Η... σούμα για τα σίγουρα μίνιμουν έσοδα βγάζει 16.740.000 ευρώ! Και ο Φαμπιάνο έβαλε τα... χρυσά χεράκια του για να γίνει κατορθωτό η Ομόνοια να σημειώσει τέτοιες μεγάλες επιτυχίες.
Η Αστυνομία ενημερώνει για τα μέτρα που θα ληφθούν για την ασφαλή διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα για το πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας της ΚΟΠ, μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ Λάρνακας και ΑΠΟΕΛ, που θα διεξαχθεί στο στάδιο ΑΕΚ Αρένα, στη Λάρνακα, τη Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου, 2025 και ώρα 7.00 το βράδυ.
Πριν μερικά χρόνια αναζητούσαμε πληροφορίες, γνώσεις και εμπειρίες στο διαδίκτυο και σε μερικά βιβλία. Παλαιότερα όμως είχαμε πραγματικά δυσκολίες στην εξεύρεση των πληροφοριών και των γνώσεων που θέλαμε να πάρουμε. Πηγαίναμε στο εξωτερικό, στα σεμινάρια της Ευρώπης για να αποκτήσουμε τις απαραίτητες γνώσεις, ξοδεύοντας αρκετά χρήματα για τις αποστολές αυτές.
Στον ΣΠΟΡ FM μίλησε ο Γενικός Διευθυντής του ΓΣΠ, Φοίβος Κωνσταντινίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην καθυστέρηση από τον ΚΟΑ στην εκπλήρωση των αιτημάτων του ΓΣΠ, αλλά και για την αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα.