Πόλυς ΧαραλάμπουςΜε τον προηγούμενο προπονητή, ο Έουλερ θα χαιρετούσε την σημαία του προπονητικού κέντρου της ΑΕΛ. Το επιχείρημα των ανθρώπων του περιβάλλοντος του Παντελίδη, ήταν ο Βραζιλιάνος είχε ψηλό κασέ και είναι επιρρεπής σε τραυματισμούς.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, αναφέρουν, ότι βλέποντας αρκετά παιχνίδια της ομάδας από dvd, ο Ζόρζε Σίλας έχει σχηματίσει πολύ θετική γνώμη για τον Έουλερ.
Ως εκ τούτου, αποφάσισε να κρατήσει τον παίχτη. Αν και εφόσον υπάρξει συμφωνία στο οικονομικό, τότε θα συνεχίσει να φορά την γαλαζοκίτρινη φανέλα.
Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/09 @ 07:59
Έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας, στο ενενηνταφεύγα (97’) με σουτ του Νατέλ η ΑΕΛ, μετριάζοντας την απογοήτευση του κόσμου για την προβληματική εμφάνιση με τον Εθνικό.
14/09 @ 22:08
Ένα γκολ του Νατέλ στο 90+7' γλύτωσε την ΑΕΛ από την ήττα στην έδρα της και διαμόρφωσε το τελικό 2-2 κόντρα στον Εθνικό.
14/09 @ 21:26
Οι δηλώσεις του τεχνικού της ΑΕΛ, Πάολο Τραμετσάνι μετά τον αγώνα με τον Εθνικό Άχνας για την 3η αγωνιστική.
14/09 @ 21:03
Δραματικό ματς στη Λεμεσό με τον Εθνικό να προηγείται με 0-2 στο 54' όμως η ΑΕΛ με δύο γκολ στο φινάλε του αγώνα έσωσε τον ένα βαθμό!
13/09 @ 21:27
Η ΑΕΛ ενημέρωσε για την αποστολή της ομάδας ενόψει του ματς με τον ΕΘνικό,
12/09 @ 20:48
Με ένα εντυπωσιακό βίντεο παρουσίασε τον Οτσόα η ΑΕΛ.
BEST OF THEMASPORTS