Ακολουθήστε μας στο Google news

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε την Τρίτη διάταγμα αποκλεισμού από τα γήπεδα μέχρι την ολοκλήρωση της δικαστικής διαδικασίας, σε άνδρα ηλικίας 31 ετών για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το Σάββατο, 30 Απριλίου, έξω από το στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα. 

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο ανώτερος υπαστυνόμος Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, ο 31χρονος παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας και ο συνήγορος υπεράσπισης του ζήτησε χρόνο για να μελετήσει το μαρτυρικό υλικό, προκειμένου να απαντήσει στις κατηγορίες εναντίον του πελάτη του.

Πρόσθεσε ότι «το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για τις 2 Ιουνίου ενώ εναντίον του 31χρονου εκδόθηκε διάταγμα αποκλεισμού από όλα τα στάδια της ελεύθερης Κύπρου μέχρι την ολοκλήρωση της δικαστικής διαδικασίας».  

Υπενθυμίζεται ότι ο ύποπτος είχε παρουσιαστεί την Παρασκευή, 6 Μαΐου στο ΤΑΕ Λάρνακας και φέρεται να ανέφερε ότι ήταν ένα από τα πρόσωπα που αναζητούσε η Αστυνομία σε σχέση με τα επεισόδια της 30ης Απριλίου, τα οποία σημειώθηκαν έξω από το γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος.

Ο άνδρας κατηγορήθηκε γραπτώς για το αδίκημα της οχλαγωγίας και αποδεσμεύτηκε ενώ στις 9 Μαΐου παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για καταχώρηση της υπόθεσης, η οποία ορίστηκε για σήμερα, Τρίτη. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στις 17:00 θα αρχίσει ο αγώνας Εθνικός - Απόλλων (23/4)-ThemaSports
16/04 @ 15:42

Στις 17:00 θα αρχίσει ο αγώνας Εθνικός - Απόλλων (23/4)

Ανακοινώνεται ότι εγκρίθηκε κοινό αίτημα των διαγωνιζομένων ομάδων και ο αγώνας Εθνικός Άχνας - Απόλλων θα αρχίσει στις 17:00, αντί στις 19:00 που ήταν αρχικά ορισμένος.

Ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες-ThemaSports
16/04 @ 14:25

Ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες

Ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες. 

«Με δώδεκα ομάδες θα ήταν καλύτερα…»-ThemaSports
16/04 @ 14:12

«Με δώδεκα ομάδες θα ήταν καλύτερα…»

Ο Χρίστος Χαραλάμπους παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0.

Επίσημη η πρώτη παραίτηση διαιτητή-ThemaSports
16/04 @ 12:20

Επίσημη η πρώτη παραίτηση διαιτητή

Ο Αιμίλιος Χριστοφή μετά από σχε΄δον 16 χρόνια παρουσίας του σαν διαιτητής, δηλώνει και επίσημα την παραίτηση του με ανάρτηση στα σόσιαλ μίντια

Αντρέας Γεωργίου: «Η φάση του Βαλακάρι με τον Τομανέ δεν είναι ίδια - Στη φάση με τον Τομανέ δεν υπήρξε σπρώξιμο»-ThemaSports
16/04 @ 10:45

Αντρέας Γεωργίου: «Η φάση του Βαλακάρι με τον Τομανέ δεν είναι ίδια - Στη φάση με τον Τομανέ δεν υπήρξε σπρώξιμο»

Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο πρώην διαιτητής Αντρέας Γεωργίου, ο οποίος ανέλυσε τις φάσεις από τους αγώνες που πέρασαν το Σαββατοκύριακο.

Απαγορευτικό αποτέλεσμα!-ThemaSports
16/04 @ 10:35

Απαγορευτικό αποτέλεσμα!

ΑΕΚ και Ομόνοια παίζουν μαζί την Κυριακή σε ένα κρίσιμο ντέρμπι

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ