Τι παίζει με τον Φάλι στην ΑΕΚ, οι Ελληνες... πάνε Τουρκία, η προετοιμασία του Παναθηναϊκού και ο Χουάνκαρ διά στόματος Αλαφούζου. «Καίνε» οι Φήμες.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Καθημερινά οι πληροφορίες πέφτουν με τη μορφή καταιγίδας. Πριν όμως, οι ειδήσεις γίνουν ανακοινώσεις, έχουν ξεκινήσει από το επίπεδο της φημολογίας.

Εδώ, κάθε μέρα, στο newsroom του SDNA, σταχυολογούμε για εσάς, τα μεγάλα ή τα ψιλά γράμματα ειδήσεων που δημοσιεύονται ή κυκλοφορούν και σας τα παραδίδουμε στην... πόρτα. Έτσι θα έχετε πλήρη εικόνα για όσα παίζουν στην αθλητική «πιάτσα» σε επίπεδο μεταγραφών και όχι μόνο φυσικά.

* Τους πάντες αγκάλιασε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ. Λίγο πριν ανακοινώσει τους τίτλους τέλους με τον ΠΑΟΚ, ο Έλληνας πορτιέρε φρόντισε να τα πει και να αποχαιρετήσει τους ανθρώπους του Δικεφάλου ξεχωριστά δεδομένου πως άπαντες αναχωρούν για διακοπές και ως εκ τούτου στο ΟΑΚΑ ήταν η τελευταία φορά που βρίσκονταν μαζί. (SDNA)

* Τι τελικά είπε ο Σάκχοφ στους ανθρώπους της ΑΕΚ, πριν αποχαιρετήσει; Γιατί πολλή κουβέντα γίνεται γύρω από αυτό. Είπε πως οι παίκτες που αποτέλεσαν το γκρουπ στα ματς με τη Βελέζ, στοχοποιήθηκαν και δε προστατεύθηκαν από την ομάδα. Το ερώτημα είναι βέβαια πως θα μπορούσε να τους προστατεύσει η ομάδα. Και σε αυτό δεν υπάρχει ιδιαίτερα ξεκάθαρη απάντηση προφανώς, ούτε από τον Σάκχοφ, ούτε από όποιον συμμερίζεται τις απόψεις του. Να τους κρατούσε ο σύλλογος αγωνιστικά στο προσκήνιο; Πλάκα κάνουμε τώρα; (SDNA)

*Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς περνάει πολύ καλά στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό. Έχει σε τρομερή εκτίμηση τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αλλά ακόμα κανείς δεν μπορεί να πει αν θα παραμείνει. Είναι στη μέση η Χόφενχαϊμ, η οποία άλλαξε και προπονητή και ο οποίος θα θέλει να τον δει. (SDNA)

* Το όνομα του Ισπανού στόπερ της Κάντιθ, του Φάλι, γράφτηκε για την ΑΕΚ και δε στερείται βάσης. Ως προς την ενασχόληση με τη περίπτωση του. Ωστόσο από τη στιγμή που απασχόλησε μέχρι σήμερα, φαίνεται πως άλλαξαν πολλά δεδομένα και δεν είναι και τόσο πολύ στο προσκήνιο. Λέγεται μάλιστα πως ο Αλμέιδα δεν ενθουσιάστηκε ιδιαίτερα με τη περίπτωση του και πέρασε στο μεταγραφικό περιθώριο. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τη Κάντιθ, η οποία κατάφερε να σωθεί με δραματικό τρόπο στο φινάλε. (SDNA)

«Τρελαμένοι» ήταν οι παίκτες του ΠΑΟΚ μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ, ακόμη και οι θεωρητικά πιο ήρεμοι και low profile ποδοσφαιριστές ήταν έξω φρενών με τα όσα είδαν και έζησαν... δια χειρός Λαόθ, με κάποιους εξ αυτών να «τσεκάρουν» τις επίμαχες φάσεις από τα κινητά τους και να μην πιστεύουν στα μάτια τους. (SDNA)

* Περνάει η…μπογιά των Ελλήνων παικτών στην Τουρκία. Οι Μπακασέτας και Σιώπης αμφότεροι πρωταθλητές με την Τραμπζονσπόρ, διαφήμισαν ακόμα περισσότερο την ελληνική ποδο σφαιρική σχολή στη γειτονική χώρα. Εσχάτως μάλιστα και σύμφωνα με όσα ψιθυρίζονται στην τουρκική πιάτσα των ατζέντηδων, η Μπεσίκτας έχει στο συρτάρι πρόταση για την απόκτηση ποδοσφαιριστή…by Greece που δεν αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Για να δούμε, τι θα δούμε. (SDNA)

*Η μεταγραφική προεργασία και ο προγραμματισμός ενόψει της νέας σεζόν έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου ένα μήνα στον Παναθηναϊκό. Μην ξεχνάμε ότι οι υποχρεώσεις της ομάδας θα αρχίσουν στις 4 Αυγούστου. (SDNA)

* Κουίζ: ποιος ξένος παίκτης «μεγάλης» σουπερλιγκάτης ομάδας, όχι μόνο δεν είναι φευγάτος (όπως κυκλοφορεί εδώ και καιρό) αλλά έχει ήδη συμφωνήσει για την επέκταση του συμβολαίου του κι αναμένει το σχετικό…σινιάλο για τις υπογραφές; (SDNA)

* Ο Αλμέιδα θα κρίνει κατά πόσον ο Σούντγκρεν διαθέτει το αγωνιστικό πακέτο που ο ίδιος θέλει, ούτως ώστε να κινηθούν οι διαδικασίες της απόκτησης του 31χρονου ποδοσφαιριστή από την ΑΕΚ. Η «Ένωση» θα πρέπει να... ξεφορτωθεί ίσως και δύο συμβόλαια από τους υπάρχοντες δεξιούς μπακ στο ρόστερ της, ούτως ώστε να πατήσει γκάζι για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σούντγκρεν. (ΩΡΑ)

* Κατά την αποχώρησή του από το ΟΑΚΑ, ο Γιάννης Αλαφούζος ρωτήθηκε από έναν οπαδό έξω από τα επίσημα εάν θα ανανεώσει ο Χουάνκαρ. Ο εφοπλιστής έγνεψε με κατάφαση, σε μία ερμηνεία θετικής απάντησης. Πάντως, είναι πρόωρο να εκληφθεί ως… αποκάλυψη κάποιας πληροφορίας από τον Αλαφούζο. (LIVESPORT)

* Ο Μάξι Λοβέρα ολοκλήρωσε τον δανεισμό του στην Ομόνοια, δεν κατάφερε να κάνει σπουδαία πράγματα στην Κύπρο και επιστρέφει αναγκαστικά στον Ρέντη στις 14 Ιουνίου. Μόνο που υπάρχει ένα «αλλά» στη συγκεκριμένη περίπτωση. Ο Αργεντινός θα ξαναφύγει. Λέτε να αλλάξει μυαλά μετά από τρία χρόνια που ανήκει στον Ολυμπιακό; Λέτε να γίνει πιο ομαδικός, να πατάει (επιτέλους) περιοχή, να μην αναλώνεται σε σουτ από το σπίτι του και να γίνει πιο πειθαρχημένος τακτικά σε μία 20μερη προετοιμασία; Κομματάκι δύσκολο φαντάζει... (ΦΩΣ)

* Πληροφορίες αναφέρουν ότι στον Άρη θα γίνουν κουβέντες με τους Κουέστα και Σούντγκρεν, χωρίς αυτό να σημαίνει όμως ότι η επαφή θα οδηγήσει σε βέβαιη παραμονή τους. Στον Άρη επιθυμούν να καταθέσουν τις προτάσεις τους και να ακούσουν τις προθέσεις των παικτών. Ο Σούντγκρεν παραμένει στην Ελλάδα και εξετάζει τις προτάσεις του, ενώ ο Κουέστα δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο παραμονής του, αλλά πρέπει να βρεθεί κοινό σημείο επαφής. Δύσκολα πάντως η πρόταση θα φτάσει την πρόταση του ΑΠΟΕΛ, που αφορούσε διετές συμβόλαιο με 250.000 ευρώ ετησίως. (METROSPORT)

* Μέσα ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης έγραψαν χτες ότι ο Αϊτόρ προκάλεσε στον πανηγυρισμό του. Πάντως, ο Ισπανός εξτρέμ απορούσε με την έκταση του θέματος, αφού όπως έλεγε μετά το ματς, δεν έκανε κάτι προκλητικό και δεν πίστευε ότι θα του πετούσαν κομμάτι τσιμέντο! (LIVESPORT)

* Ο Μαρτίνς θα περιμένει με αγωνία το δείγμα γραφής του Φαντιγκά στην καλοκαιρινή προετοιμασία. Εκεί θα πάρει μία πρώτη γεύση για το αν μπορεί να ποντάρει πάνω του τη νέα σεζόν. Οι πληροφορίες μάλιστα λένε ότι θα χρησιμοποιηθεί κυρίως στα «φτερά» της επίθεσης και όχι ως «δεκάρι». (SPORTDAY)

* Στα επόμενα 24ωρα θα επαληθευτούν ή θα διαψευστούν οι πληροφορίες ότι ο Πραξιτέλης Βούρος έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦΗ. Εφόσον ο διεθνής αμυντικός πάρει την ελευθέρας του, τότε ο δρόμος για το «Γεώργιος Καλαφάτης» θα είναι ορθάνοιχτος, αφού το «πράσινο» ενδιαφέρον είναι υπαρκτό και σοβαρό, ενώ υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας. (LIVESPORT)

* Ασχέτως με το αν η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών καταστεί εφικτή ή όχι, είναι δεδομένο ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης εκτιμά πολύ τον Γρηγόρη Γεωργάτο. Ο πρώην διεθνής μέσος κάθε άλλο παρά αποκλείει ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΑΕΚ, εφόσον του ζητηθεί. (SPORTDAY)

Πηγή: sdna.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΑΟΚ: Το μυαλό στον Ολυμπιακό - Παραμένει εκτός ο Νάσμπεργκ-ThemaSports
19/04 @ 20:50

ΠΑΟΚ: Το μυαλό στον Ολυμπιακό - Παραμένει εκτός ο Νάσμπεργκ

Ευρώπη τέλος για τον ΠΑΟΚ και άπαντες στέφουν την προσοχή τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Σούπερ Λιγκ: Πάει πίσω το πρωτάθλημα, προς αναβολή ο τελικός του Κυπέλλου!-ThemaSports
19/04 @ 20:15

Σούπερ Λιγκ: Πάει πίσω το πρωτάθλημα, προς αναβολή ο τελικός του Κυπέλλου!

Όλα δείχνουν καθυστέρηση μίας εβδομάδας στη λήξη του πρωταθλήματος σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ενώ ο τελικός του Κυπέλλου οδεύει επίσης σε αναβολή. Πότε θα γίνουν το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και η 9η αγωνιστική. Αναλυτικό ρεπορτάζ!

Παναθηναϊκός: Δουλειά στην τακτική ενόψει Λαμίας-ThemaSports
19/04 @ 19:46

Παναθηναϊκός: Δουλειά στην τακτική ενόψει Λαμίας

Αρκετή δουλειά στην τακτική περιελάμβανε η προπόνηση της Παρασκευής στον Παναθηναϊκό, με τον Μπαρτ Σένκεφελντ να συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα.

Φουλ για sold-out το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ!-ThemaSports
19/04 @ 19:13

Φουλ για sold-out το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ!

Ο Ολυμπιακός την Κυριακή (21/04, 20:30) θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ για την 6η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Τα θρυλικά «μωρά» του Ολυμπιακού έγραψαν ιστορία και έφυγαν για τον τελικό του Youth League!-ThemaSports
19/04 @ 17:18

Τα θρυλικά «μωρά» του Ολυμπιακού έγραψαν ιστορία και έφυγαν για τον τελικό του Youth League!

Οι Νέοι του Ολυμπιακού γράφουν ιστορία, επικράτησαν 3-1 της Ναντ στα πέναλτι (0-0 κανονική διάρκεια) και πήραν την πρόκριση για τον τελικό του Youth League, εκεί όπου θα αγωνιστεί με την Μίλαν ή την Πόρτο στις 22 Απριλίου (19:00).

ΠΑΕ Άρης: «Έλληνες διαιτητές ως το τέλος των πλέι οφ»-ThemaSports
19/04 @ 17:03

ΠΑΕ Άρης: «Έλληνες διαιτητές ως το τέλος των πλέι οφ»

Με νέα επιστολή της η ΠΑΕ Άρης ζητά εκ νέου Έλληνες διαιτητές ως το φινάλε των πλέι οφ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ