Ο προπονητής Ανδρέας Μουσκάλλης, με αφορμή τον αποκλεισμό των παλαίμαχων της ΑΕΚ, στέλνει τις δικές του ευχαριστίες σε όσους βοήθησαν την προσπάθεια και τα συγχαρητήρια του στην ομάδα της Λάρνακας για την κατάληψη της δεύτερης θέσης που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

Με το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου 2022 του πρωταθλήματος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ, επιθυμώ να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας της ΑΕΚ για την αγάπη και την αφοσίωση τους στην ομαδική προσπάθεια και την θετική σκέψη στην δημιουργία μιας πραγματικά αγαπημένης ομάδας ποδοσφαιριστών.

Ευχαριστώ την Διοίκηση της ΑΕΚ και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο Αντρέα Καραπατάκη για την βοήθεια και αμέριστη στήριξη του στην προσπάθεια μας αυτή. Πολλές ευχαριστίες εκφράζω προς τον υπεύθυνο του τμήματος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Χριστόφορο Στυλιανού για τις τεράστιες προσπάθειες του στο κτίσιμο και την οργάνωση της ομάδας. Ο Χριστόφορος είναι ένας αφοσιωμένος υπηρέτης της ομάδας ο οποίος με την δουλεία του και τις δραστηριότητες του διευκόλυνε στην εύρυθμη λειτουργία της ομάδας. Επίσης επιθυμώ να ευχαριστήσω τους λιγοστούς εκείνους φιλάθλους οι οποίοι ήταν κοντά μας και μας ενθάρρυναν στις διάφορες εκδηλώσεις μας.

Τέλος ευχαριστώ την ιατρική ομάδα και τους φροντιστές της ΑΕΚ για την πολύ σημαντική υποστήριξη και βοήθεια τους. Τα αποτελέσματα της ομαδικής προσπάθειας μας είναι θετικά. Στόχος μας ήταν η κατάκτηση του Κυπέλλου των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Κύπρου. Διάφορες συγκυρίες και προβλήματα δυσκόλεψαν τις προσπάθειες μας. Μπορεί φέτος να μην φτάσαμε στην Ιθάκη, όμως απολαύσαμε το ωραίο ταξίδι. Στην νέα ποδοσφαιρική χρονιά στόχος μας θα είναι η κορυφή. Μας περιμένει το ονειρεμένο ταξίδι και η Ιθάκη….

Συγχαίρω θερμά την επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΚ για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα και την εκπροσώπηση του ποδοσφαίρου της πατρίδας μας στα προκριματικά του Champions league μαζί με τον Απόλλωνα.

Τελειώνω την σύντομη παρέμβαση μου με το μήνυμα του Νίκου Καζαντζάκη «Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε ένα παράδεισο και μπες μέσα»

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΟΥΣΚΑΛΛΗΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το «αντίο» του Μάμα: «Έφτασε μία στιγμή που δεν ήθελα να έρθει»-ThemaSports
17/05 @ 19:43

Το «αντίο» του Μάμα: «Έφτασε μία στιγμή που δεν ήθελα να έρθει»

Με ανάρτηση στα social media ο Ραφαήλ Μάμας αποχαιρέτησε την ΑΕΚ.

ΑΕΚ: Θα είναι υπέρ της…-ThemaSports
17/05 @ 19:22

ΑΕΚ: Θα είναι υπέρ της…

Η ΑΕΚ δεδομένα επιθυμεί την παραμονή του Φράνκο Τόνγκια, στη Λάρνακα.

Η ΚΟΠ στο ετήσιο Κογκρέσο της FIFA-ThemaSports
17/05 @ 09:55

Η ΚΟΠ στο ετήσιο Κογκρέσο της FIFA

Διεξάγεται σήμερα στην Μπανγκόκ το ετήσιο Κογκρέσο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου FIFA.

Ο κύβος ερρίφθη και... ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης του Μπεν Σιμόν στον πάγκο της ΑΕΚ!-ThemaSports
16/05 @ 10:35

Ο κύβος ερρίφθη και... ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης του Μπεν Σιμόν στον πάγκο της ΑΕΚ!

Ο 43χρονος Ισπανός Χουάν Φεράντο, θα είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, ο οποίος θα πάρει την σκυτάλη από τον Ραν Μπεν Σιμόν, με στόχο να οδηγήσει τη Λαρνακιώτικη ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος τη νέα σεζόν (2024-2025).

Ο Μπεν Σιμόν έλαβε την αναγνώριση ακόμα και από τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ!-ThemaSports
16/05 @ 09:30

Ο Μπεν Σιμόν έλαβε την αναγνώριση ακόμα και από τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ!

Κορυφαίος Προπονητής της σεζόν στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24» αναδείχθηκε ο προπονητής της ΑΕΚ, Ran Ben Shimon με ποσοστό 46%. Τη δεύτερη θέση στις προτιμήσεις των παικτών έλαβε ο Ricardo Sa Pinto με ποσοστό 17%.

Κορυφαίος προπονητής ο Ραν Μπεν Σιμόν!-ThemaSports
15/05 @ 22:40

Κορυφαίος προπονητής ο Ραν Μπεν Σιμόν!

Οι ποδοσφαιριστές των ομάδων της Α’ Κατηγορίας ψήφισαν τον Ραν Μπεν Σιμόν (ΑΕΚ) ως τον Κορυφαίο Προπονητή της σεζόν με ποσοστό 46%.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ