Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία, δύο μέρες πριν τον τελικό κυπέλλου:

Ακολουθήστε μας στο Google news

 Αστυνομία Κύπρου, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο που θα παρευρεθεί την Τετάρτη 25/5/2022 και ώρα 19:00, στο στάδιο Γ.Σ.Π.  όπου θα διεξαχθεί ο Τελικός Κυπέλλου Κύπρου μεταξύ των ομάδων  ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΧΝΑΣ, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς την ίδια του την ομάδα.

Προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα να προσέλθουν στο στάδιο Γ.Σ.Π. έγκαιρα για αποφυγή τυχόν δικής τους ταλαιπωρίας.

Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν για τους οπαδούς των δύο ομάδων, η ώρα 4.30 το απόγευμα.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Οι φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ θα καταλάβουν την Βόρεια και Ανατολική κερκίδα του σταδίου. Ως εκ τούτου προτρέπονται να κατευθυνθούν στο στάδιο ερχόμενοι από τα φώτα τροχαίας πρώην υπεραγοράς ΟΡΦΑΝΙΔΗ και να χρησιμοποιήσουν τον Βορειοδυτικό χώρο στάθμευσης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ

Οι φίλαθλοι του ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΧΝΑΣ θα καταλάβουν τις Δυτικές και Νότιες κερκίδες του σταδίου. Ως εκ τούτου προτρέπονται να κατευθυνθούν στο στάδιο ερχόμενοι από τον κυκλικό κόμβο του αυτοκινητόδρομου πάρα το Γ.Σ.Π. και δια μέσου της Λεωφ. Ανεξαρτησίας να χρησιμοποιήσουν τον Νοτιοδυτικό χώρο στάθμευσης.

Τονίζεται σε όλους ότι:

  • Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων.
  • Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.
  • Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλοντα χώρο, στους τοίχους του σταδίου και οπουδήποτε αλλού.
  • Απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους σακίδια ώμου και τα προστατευτικά κράνη των μοτοσικλετών τους.
  • Σε οποιαδήποτε περίπτωση απαγορεύεται η είσοδος των οπαδών εντός του αγωνιστικού χώρου, ακόμα και κατά την διάρκεια της τελετής ανακήρυξης της Κυπελλούχου Ομάδας.
  • Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχθεί από το στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του σταδίου ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης πιθανόν να συλληφθεί και να προσαχθεί ενώπιον δικαστηρίου.
  • Όσον αφορά τη στάθμευση των οχημάτων πάνω στον νέο κυκλικό κόμβο Λατσιών (Γ.Σ.Π.) και στα ερείσματα των δρόμων στην γύρω περιοχή του σταδίου, απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.
  • Επιπρόσθετα τονίζεται ότι ο δρόμος που ενώνει την οδό Γ. Κρανιδιώτη με την Λεωφ. Ανεξαρτησίας (παρά τα βοηθητικά γήπεδα του σταδίου Γ.Σ.Π.) θα επιτηρείται από την Αστυνομία και θα απαγορεύεται η στάθμευση τόσο επί των πεζοδρομίων όσο και κατά μήκος του εν λόγω δρόμου.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία μπορεί να τηλεφωνεί στον αριθμό 112.

Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του σταδίου Γ.Σ.Π. για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή τους.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ: Τι ισχύει για τα εισιτήρια σύμφωνα με την προκήρυξη-ThemaSports
18/04 @ 08:46

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ: Τι ισχύει για τα εισιτήρια σύμφωνα με την προκήρυξη

Πάφος και Ομόνοια προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου και στις 18 Μαίου θα διεκδικήσουν το μεγάλο τρόπαιο.

Η ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ γκολάρα του Τάνκοβιτς ξύπνησε μνήμες από... Κετσπάγια και Γιαννακόπουλο! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
17/04 @ 23:00

Η ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ γκολάρα του Τάνκοβιτς ξύπνησε μνήμες από... Κετσπάγια και Γιαννακόπουλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ποδοσφαιριστής της Πάφου, Μουαμέρ Τάνκοβιτς, πέτυχε μία απίθανη γκολάρα με ασύλληπτο μακρινό σουτ στις καθυστερήσεις του ημιτελικού κυπέλλου απέναντι στον Απόλλωνα στο στάδιο «Αλφαμέγα» και χάρισε μία ιστορική πρόκριση στον τελικό για την Παφιακή ομάδα.

ΤΟΣΑ εισιτήρια «έκοψε» η Ομόνοια στον επαναληπτικό με τον Άρη-ThemaSports
17/04 @ 21:49

ΤΟΣΑ εισιτήρια «έκοψε» η Ομόνοια στον επαναληπτικό με τον Άρη

Τι κι αν η Ομόνοια ουσιαστικά είχε κλειδώσει την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου από τον πρώτο ημιτελικό απέναντι στον Άρη όπου κέρδισε με 0-3;

Η κίνηση του Αναστασίου στον Σπιλέφσκι που δεν πέρασε απαρατήρητη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
17/04 @ 19:41

Η κίνηση του Αναστασίου στον Σπιλέφσκι που δεν πέρασε απαρατήρητη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πριν από την έναρξη του ημιτελικού κυπέλλου στο ΓΣΠ ανάμεσα στην Ομόνοια και τον Άρη, ο προπονητής του «τριφυλλιού», Γιάννης Αναστασίου, καλωσόρισε τον συνάδελφο του στη Λεμεσιανή ομάδα, Αλεξέι Σπιλέφσκι, με τους δύο άντρες να τα λένε σε πολύ καλό κλίμα.

ΒΙΝΤΕΟ: Η άφιξη της Ομόνοιας και του Άρη στο ΓΣΠ-ThemaSports
17/04 @ 17:30

ΒΙΝΤΕΟ: Η άφιξη της Ομόνοιας και του Άρη στο ΓΣΠ

Έφτασαν πριν από λίγο στο ΓΣΠ οι αποστολές της Ομόνοιας και του Άρη, για τον αποψινό (19:00) μεταξύ τους αγώνα για τα ημιτελικά του κυπέλλου.

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Οι καλύτερες φάσεις από τη ρεβάνς Ομόνοια-Άρης (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
17/04 @ 21:08

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Οι καλύτερες φάσεις από τη ρεβάνς Ομόνοια-Άρης (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε από την Primetel, τα στιγμιότυπα του επαναληπτικού ημιτελικού κυπέλλου που διεξήχθη στο ΓΣΠ ανάμεσα στην Ομόνοια και τον Άρη.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ