Οι δηλώσεις του προπονητή του ΑΠΟΕΛ Σωφρόνη Αυγουστή μετά το ματ με την Πάφο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

«Ότι δείξαμε στον αγωνιστικό χώρο πήραμε. Είμαστε αδικαιολόγητοί γιατί σε ένα κρίσιμο παιχνίδι που ξέραμε από πριν ότι με νίκη θα κλειδώναμε το Τσάμπιονς Λιγκ παρουσιαστήκαμε ανέτοιμοι και αυτό βαραίνει εμένα. Η ευθύνη είναι δική μου. Για ένα ακόμη παιχνίδι πληρώσαμε τις αδυναμίες μας. Αυτή η χρονιά είναι ένα μεγάλο παράδειγμα για τη νέα σεζόν. Δεν καταφέραμε να βγούμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, θα είναι το κίνητρο για τη νέα σεζόν. Ένα μεγάλο συγνώμη στον κόσμο. Αυτοί ήρθαν, φαίνεται εμείς ξεχάσαμε ότι παίζαμε σήμερα ένα κρίσιμο παιχνίδι στην Πάφο. Θα δούμε τι ακριβώς έφταιξε τα τελευταία τρία παιχνίδια. Θα δούμε τη συνέχεια στην προετοιμασία για να είμαστε όσο το δυνατό έτοιμοι για τη νέα σεζόν».

Για τις αποχωρήσεις: «Αυτό θα το συζητήσουμε μαζί με τη διοίκηση και θα πάρουμε τις καλύτερες αποφάσεις για το καλό της ομάδας».

Ευχαριστημένος για την απόδοση των ποδοσφαιριστών του και τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ στο φινάλε της σεζόν δήλωσε ο Μίτσελ Σαλγκάδο, που δήλωσε πανευτυχής που είναι η πρώτη του νίκη ως επαγγελματίας προπονητής (o αθλητικός διευθυντής της Πάφου, ανέλαβε προσωρινά ως υπηρεσιακός μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Ντάρκο Μίλανιτς).

«Μετά την ήττα από την ΑΕΚ έπρεπε να βρούμε κίνητρο για την ομάδα, αλλά ήταν δύσκολο, διότι είχαμε μόνο 3-4 μέρες και είχαμε μείνει οριστικά εκτός Ευρώπης.Οι παίκτες ήταν φανταστικοί στις προπονήσεις όλη την εβδομάδα, έδειξαν εξαιρετικό επαγγελματισμό. Τους είπα ότι είναι αδύνατον να χάσουμε το παιχνίδι όπως προπονείστε».

«Αλλάξαμε το σύστημα σε 3-5-2, επειδή δεν είχαμε κάποιους παίκτες, δεν ήταν εύκολο, προσπαθήσαμε να παίξουμε περισσότερο παιχνίδι κατοχής και κυριαρχίας. Ο ΑΠΟΕΛ είναι σπουδαία ομάδα, μία από τις μεγαλύτερες στην Κύπρο, αλλά αυτή είναι η πρώτη μου νίκη ως επαγγελματίας προπονητής, ένα δώρο από τους παίκτες μου. Απόλαυσα αυτό το δεκαήμερο που δούλεψα μαζί τους, είναι κρίμα με τόση ποιότητα που βλέπω στην ομάδα να έχουμε μείνει εκτός Ευρώπης».

Για το ρόλο που θα έχει στη νέα χρονιά: «Η Πάφος έχει μεγάλα σχέδια για το μέλλον, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το μεγάλο άλμα. Αν μείνει για αρκετό καιρό αυτή η ομάδα, τα αποτελέσματα θα έλθουν, ανεξαρτήτως προπονητή, και η ομάδα θα βγει στην Ευρώπη, αν όχι την επόμενη, τότε σίγουρα τη μεθεπόμενη χρονιά».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Έτσι το έφερε τούμπα η Δόξα και παρέμεινε ζωντανή! -ThemaSports
23/04 @ 21:00

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Έτσι το έφερε τούμπα η Δόξα και παρέμεινε ζωντανή!

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα της 11ης αγωνιστικής των πλέι-αουτ, ανάμεσα σε ΑΕΖ και Δόξα.

Συμβιβασμός στο Δασάκι... ΠΑΡΑΤΑΣΗ ζωής για Δόξα - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ και συνέχεια-ThemaSports
23/04 @ 20:53

Συμβιβασμός στο Δασάκι... ΠΑΡΑΤΑΣΗ ζωής για Δόξα - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ και συνέχεια

Με δύο αναμετρήσεις ξεκίνησε η 11η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Δημοσίευμα: Προτάθηκε σε Κυπριακές ομάδες ο Τορεχόν!  -ThemaSports
23/04 @ 18:28

Δημοσίευμα: Προτάθηκε σε Κυπριακές ομάδες ο Τορεχόν!

Ρεπορτάζ του monobala.gr αναφέρει ότι ο Σίλβα Τορεχόν που αγωνίζεται στον Παναιτωλικό έχε προταθεί σε Κυπριακές ομάδες.

Οι ενδεκάδες στο ΑΕΖ - Δόξα-ThemaSports
23/04 @ 17:32

Οι ενδεκάδες στο ΑΕΖ - Δόξα

Η ΑΕΖ υποδέχεται την Δόξα για την 11η αγωνιστική των πλέι-αουτ. Δείτε τις ενδεκάδες των δύο ομάδων.

ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Η οικονομική σταθερότητα, προσφέρει υγεία και επιτυχίες σε μια ποδοσφαιρική ομάδα-ThemaSports
23/04 @ 12:12

ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Η οικονομική σταθερότητα, προσφέρει υγεία και επιτυχίες σε μια ποδοσφαιρική ομάδα

Νοιώθω μεγάλη απογοήτευση για την κατάσταση η οποία δημιουργήθηκε στην Ανόρθωση, όχι ιδιαίτερα για την  φετινή της πορεία, αλλά για την οικονομική της κατάσταση και την φυγή αξιόλογων ποδοσφαιριστών της και την διαδικασία προσφυγών αρκετά μεγάλου αριθμού ποδοσφαιριστών της.

Τρεις ομάδες για ΔΥΟ ευρωπαϊκά εισιτήρια - ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ματς στο στάδιο «Αλφαμέγα»-ThemaSports
23/04 @ 10:39

Τρεις ομάδες για ΔΥΟ ευρωπαϊκά εισιτήρια - ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ματς στο στάδιο «Αλφαμέγα»

Ο Κυριακάτικος (28/04, 19:00) αγώνας του Άρη με την Πάφος FC στο στάδιο «Αλφαμέγα», είναι ουσιαστικά ένας... τελικός Ευρώπης για τις δύο ομάδες που κυνηγούν την 4η θέση.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ