Άλλη μια… ευτυχισμένη Κυριακή ξημερώνει σήμερα για τους Απολλωνίστες. Σήμερα μάλιστα θα είναι μες την τρελή χαρά, επειδή απέβαλαν εντελώς το άγχος, τις δυο προηγούμενες. Πριν δυο εβδομάδες με την επικράτηση τους επί του ΑΠΟΕΛ και την περασμένη εβδομάδα, όταν έβαλαν την «στάμπα» εξασφάλισης του τίτλου, νικώντας τον Άρη με τον εμφαντικό 4-1.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Απόψε όλη στην… γαλάζια οικογένεια θα το διασκεδάσουν ακόμα πιο έντονα, ειδικά την στιγμή της απονομής του τίτλου στον αρχηγό Χάμπο Κυριάκου. Το θετικό είναι ότι αυτή την φορά, θα ληφθούν τα δέοντα μέτρα, για να μην υπάρξει… εισβολή οπαδών μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όπως έγινε την περασμένη Κυριακή. Εκτιμάται ότι την στιγμή που θα αρχίσει η φιέστα (μετά την λήξη του αγώνα με την ΑΕΚ), ότι θα βρίσκονται στις κερκίδες του Τσιρείου, πέραν των 12 χιλιάδων οπαδών της Λεμεσιανής ομάδας.

Αγωνιούν πολλοί και για τις… εκπλήξεις που προανήγγειλε ότι ετοιμάζει η διοίκηση, ούτως ώστε να μείνει σε όλους αξέχαστη η βραδιά της 22ας του Μάη του 2022. Όπως πληροφορούμαστε, μεταξύ άλλων θα… ερμηνεύσει επί σκηνής, την διασκευή του τραγουδιού «η νύχτα μυρίζει γιασεμί» ο Χρήστος Μαστορούδης. Είναι οπαδός του Απόλλωνα ο συγκεκριμένος άνθρωπος, από τότε που… άρχισε να κάνει αναρτήσεις στα κοινωνικά δίχτυα το διασκευασμένο τραγούδι, έγινε viral στις τάξεις των φίλων της ομάδας. Δεν θα μας εκπλήξει, αν δώσει τη… δική του παράσταση επί σκηνής και ο Αργεντινός άσος Ίσρα Κολ. Ξάφνιασε πολλούς, η ερμηνεία του τραγουδιού «Καραμέλα» της Φουρέιρα, στους πανηγυρισμούς της περασμένης Κυριακής. Ο Λατίνος χαφ, μιλά πολύ καλά την ελληνική γλώσσα, αφού πριν έρθει στην Κύπρο, ήταν για 3 χρόνια στην Ελλάδα, αρχικά στην Παναχαική και την περασμένη σεζόν στον Απόλλων Σμύρνης. 

Με το αγωνιστικό κομμάτι της συνάντησης με την ΑΕΚ, πολύ λίγοι ασχολούνται. Δεν σημαίνει ότι οι πρωταθλητές θα κάτσουν να χάσουν από την ομάδα της Λάρνακας, αλλά φυσιολογικά θα είναι ακόμα «μεθυσμένοι» και επηρεασμένοι, απ’ τις στιγμές ικανοποίησης και λατρείας από τον κόσμο, που έζησαν την τελευταία εβδομάδα. Συν το ότι θα… αδημονούν για την στιγμή, που θα… σηκώσουν στον ουρανό της Λεμεσού, το τρόπαιο του πρωταθλήματος. 

Δεν έχει διαρρεύσει το πρόγραμμα της φιέστας, αλλά λογικά, μετά τις στιγμές έκστασης και ενθουσιασμού πάνω στην εξέδρα, από τους πρωταγωνιστές (παίχτες και τεχνικό επιτελείο), λογικά θα ακολουθήσει ο γύρος του θριάμβου. Συνηθίζεται κάτι τέτοιο, αλλά όπως τονίσαμε, το σημαντικό είναι να αφεθούν… απερίσπαστοι να το χαρούν δεόντως οι παίχτες, μαζί με τις οικογένειες τους εντός αγωνιστικού χώρου. Μετά τον αγώνα με τον Άρη, μερικοί οπαδοί «κυνηγούσαν» τους παίχτες, για να πάρουν ένα «φυλακτό». Άλλοι πήραν φανέλες, παντελονάκια, κάλτσες, παπούτσια, σχεδόν όλοι οι παίχτες έμειναν μόνο με το… εσώρουχο. Οι εορτασμοί για την κατάκτηση του τίτλου, ουσιαστικά θα ολοκληρωθούν αύριο Δευτέρα, όταν οι πρωταθλητές θα… ανέβουν σε ανοικτό λεωφορείο, για έναν μικρό γύρο του θριάμβου σε κεντρικούς δρόμους της Λεμεσού.

Πόλυς Χαραλάμπους

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απόλλων: Συγχαρητήρια στις Apollon Ladies-ThemaSports
27/04 @ 11:40

Απόλλων: Συγχαρητήρια στις Apollon Ladies

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ συγχαίρει τις Apollon Ladies.

Βαλμπουενά: Τι δείχνει...-ThemaSports
27/04 @ 09:45

Βαλμπουενά: Τι δείχνει...

Ο Ματιέ Βαλμπουενά ανακοίνωσε χθες (26/04) ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό, για να ανοίξει την δική του ακαδημία στο Ρέντη.

Βαλμπουενά / Απόλλων-ThemaSports
26/04 @ 23:35

Βαλμπουενά / Απόλλων

Πριν από λίγο, ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Ματιέ Βαλμπουενά, ανακοίνωσε με ανάρτηση του στα social media, τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό για να ανοίξει ακαδημία στου Ρέντη από τη νέα σεζόν (2024-2025), η οποία θα ανήκει στο δίκτυο των Πειραιωτών.

Η Φρίντα πολυτιμότερη ποδοσφαιρίστρια του τελικού-ThemaSports
26/04 @ 21:58

Η Φρίντα πολυτιμότερη ποδοσφαιρίστρια του τελικού

Η Φρίντα, σκόρερ δύο τερμάτων για τις Apollon Ladies, αναδείχτηκε ως η πολυτιμότερη ποδοσφαιρίστρια του τελικού Κυπέλλου αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Νέα «πυρά» προς Φοίβο Βάκη: «Κάθε χρόνο παθαίναμε 'ζημιά',  για 16 ολόκληρα χρόνια»-ThemaSports
26/04 @ 15:41

Νέα «πυρά» προς Φοίβο Βάκη: «Κάθε χρόνο παθαίναμε 'ζημιά', για 16 ολόκληρα χρόνια»

Ο πρόεδρος της Απόλλων Ladies, Ανδρέας Μαραγκός παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM μετά το θέμα που προέκυψε με τον εκπρόσωπο των κυανόλευκων στην ΚΟΠ, Φοίβο Βάκη.

Δεν ιδρώνει τ’ αυτί του Φοίβου Βάκη… -ThemaSports
26/04 @ 13:03

Δεν ιδρώνει τ’ αυτί του Φοίβου Βάκη…

Μετά την καυστική ανακοίνωση, πριν μερικά 24ωρα, έδωσε συνέχεια σήμερα σε ραδιοφωνική εκπομπή, ο πρόεδρος της γυναικείας ομάδας Αντρέας Μαραγκός, σε σχέση με την απαίτηση τους για παραίτηση του Φοίβου Βάκη από την ΚΟΠ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ