Έζησαν κι άλλους εφιάλτες στην Ανόρθωση στην φετινή σεζόν, όμως το χθεσινό κάζο με τον Άρη τους έχει… στεναχωρήσει περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ακόμα βλέπουν αστεράκια από το «χαστούκι» που τους έδωσε η ομάδα του Άρη, επειδή ήταν στο φινάλε και δεν έχουν την δυνατότητα να διορθώσουν τα πράγματα.

Τα νούμερα που επισφράγισαν την χρονιά, μιλούν από μόνα τους. Πέραν του ότι έμεινε στην μη προνομιούχο 5η θέση, ο απολογισμός τερμάτων είναι τραγικός. Ειδικά τα 40 τέρματα που δέχθηκε. Έχει την δεύτερη καλύτερη επίθεση (48) πίσω από τον πρωταθλητή Απόλλωνα (σημείωσε 50 γκολ), αλλά εν τέλει τούτο το στατιστικό δεν τους έδωσε κάτι…

Ο Τιμούρ Κετσπάγια, σε ήρεμο τόνο, είπε μετά το χθεσινό τραγικό φινάλε, πως την μεγαλύτερη ευθύνη την έχει ο ίδιος. Το πιο σωστό θα ήταν ο Γεωργιανός – προπονητής, να έθετε εαυτόν στην διάθεση του μεγαλομετόχου Χρήστου Πουλλαϊδη.

Θα έπρεπε, πιο απλά, η ανάληψη της ευθύνης για την αποτυχημένη σεζόν, να την αναλάμβανε πρακτικά κι όχι μόνο φραστικά.

Ξέρουμε ότι τον πληγώνει αυτό που θα γράψουμε παρακάτω, αλλά αποτελεί την ωμή πραγματικότητα. Ο Τιμούρ έχει πλέον χάσει παρά πολλούς πόντους, μέσα στον κόσμο της Ανόρθωσης.

Ακόμα κι οπαδοί που δεν ήθελαν να ακούσουν λέξη εναντίον του, πλέον δείχνουν να έχουν διαφοροποιήσει την στάση τους. Δεν τον λατρεύουν πλέον σαν «Θεό».

Για να σώσει τουλάχιστον ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο η Κυρία, δεν φταίει τόσο γιατί ήταν άτυχη ή ότι δεν αξιοποίησε μερικές κλασικές ευκαιρίες στο τελικό στάδιο κάποιων αγώνων.

Και μετά απο αυτά τα παιχνίδια, είχε ένα σωρό ευκαιρίες να πάρει τουλάχιστον τους βαθμούς που θα την… έβαζαν στις προνομιούχες θέσεις.

Σημειώνουμε πάντως την… πρόθεση που έδειξε χθες βράδυ ο Τιμούρ, να αποτελέσει μέρος του καινούργιου μοντέλου λειτουργίας της ομάδας, με τον Λάρκου στην θέση του αθλητικού διευθυντή.

Να είστε σίγουροι, πως αν η Ανόρθωση δεν έσπαζε τα μούτρα της απέναντι στον Άρη, θα μιλούσε πολύ διαφορετικά ο Κετσπάγια για να το πως πρέπει να πορευτούν την επόμενη χρονιά.

Θυμάστε πέρσι τέτοια εποχή, επειδή ήταν καβάλα στ’ άλογο (με την κατάκτηση του κυπέλλου) τον παρακαλούσαν να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Τώρα τα δεδομένα έχουν σαφώς αλλάξει για τον 54χρονο προπονητή.

Πόλυς Χαραλάμπους

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανοίγει η πόρτα και για Πριέτο… -ThemaSports
19/04 @ 09:24

Ανοίγει η πόρτα και για Πριέτο…

Οι χιλιάδες οπαδοί της Ανόρθωσης, τις επόμενες μέρες, θα ακούνε συνεχώς για αποχωρήσεις απο την ομάδα τους. Φεύγει η διοίκηση Σάντη, φεύγουν παίχτες, θα ανοίξει η πόρτα και για τον Αντόνιο Πριέτο.

Ακόμη μια αποχώρηση από την Κυρία - Φεύγει στο τέλος της σεζόν!-ThemaSports
18/04 @ 15:36

Ακόμη μια αποχώρηση από την Κυρία - Φεύγει στο τέλος της σεζόν!

Η Ανόρθωση ανακοίνωσε την συμφωνία για αποχώρηση του Τεχέρα με το τέλος της σεζόν.

Το σκηνικό με Τσίκο - Ανοικτό το σενάριο αποχώρησης πρωτοκλασάτων παικτών της Κυρίας-ThemaSports
18/04 @ 12:54

Το σκηνικό με Τσίκο - Ανοικτό το σενάριο αποχώρησης πρωτοκλασάτων παικτών της Κυρίας

Τοποθετήθηκε για το θέμα Τσίκο αλλά και το ενδεχόμενο να φύγουν πρωτοκλασάτοι παίκτες από την Κυρία ο Ανδρέας Σάντης.

Τι γίνεται με το ΔΑΝΕΙΟ του Σάντη και τις δόσεις για το «Παπαδόπουλος»-ThemaSports
18/04 @ 11:59

Τι γίνεται με το ΔΑΝΕΙΟ του Σάντη και τις δόσεις για το «Παπαδόπουλος»

Ο απερχόμενος πρόεδρος της Ανόρθωσης Ανδρέας Σάντης αναφέρθηκε στο δάνειο που είχε προσπαθήσει να εξασφαλίσει αλλά και για το δάνειο του «Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΣΑΝΤΗΣ για... επενδυτές: «Ούτε εξωγήινος»-ThemaSports
18/04 @ 11:47

ΣΑΝΤΗΣ για... επενδυτές: «Ούτε εξωγήινος»

Ο Ανδρέας Σάντης στις δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM τοποθετήθηκε για τις φήμες ότι απέρριψε επενδυτές για την Ανόρθωση.

ΑΤΑΚΑ με... νόημα: «Δεν είναι σωστό όποτε υπάρχει κάποιο πρόβλημα να τρέχουμε στον κύριο Πουλλαΐδη ή στον κάθε Πουλλαΐδη»-ThemaSports
18/04 @ 11:42

ΑΤΑΚΑ με... νόημα: «Δεν είναι σωστό όποτε υπάρχει κάποιο πρόβλημα να τρέχουμε στον κύριο Πουλλαΐδη ή στον κάθε Πουλλαΐδη»

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Σάντης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM αναφέρθηκε στον κύριο Πουλλαΐδη και τη συνεισφορά του στην Κυρία.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ