Οι δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια μετά το τελευταίο παιχνίδι της φετινής σεζόν κόντρα στον Άρη:

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για το παιχνίδι: «Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, παρότι γενικότερα αν μιλήσουμε για όλη τη χρονιά πιστεύω ότι αξίζαμε πολύ περισσότερα από αυτά που πήραμε. Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση, αλλά δεν πρέπει να διαγράψουμε όσα κάναμε τα τελευταία χρόνια. Αυτή η ομάδα έχει περάσει πολλές δυσκολίες. Είναι μεγάλη ομάδα και πάντα βλέπει μπροστά. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να σηκώσουμε κεφάλι, όσο δύσκολο και να είναι. Επειδή χάσαμε τους στόχους μας σε μια χρονιά δεν σημαίνει ότι η ομάδα θα κλείσει. Είχε και χειρότερες περιόδους και πάντα έβρισκε τη δύναμη να πρωταγωνιστήσει και να πετύχει. Η ομάδα άξιζε πολύ περισσότερα από το να βγει Ευρώπη, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δυστυχώς πήραμε πολύ λιγότερα. Ο κόσμος είναι απογοητευμένος, είναι λογικό, αλλά δεν σημαίνει ότι θα μας πάρει από κάτω και θα δημιουργήσουμε περισσότερα προβλήματα απ’ όσα υπάρχουν. Δεν ήταν ευχάριστα τα πράγματα που γίνονταν τον τελευταίο καιρό, αλλά πιο δυσάρεστο είναι ότι η ομάδα δεν πήρε αποτέλεσμα που να της εξασφαλίζει έξοδο στην Ευρώπη».

Για την απόδοση της ομάδας που κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα: «Κάθε φορά που έκανε φάση η αντίπαλη ομάδα έβαζε γκολ. Το πρώτο ήταν από κόντρες. Προσπαθήσαμε αλλά δεν είχαμε καθαρό μυαλό και γι’ αυτό δεν πήραμε τουλάχιστον την ισοπαλία».

Για το ότι χάθηκε ένα παιχνίδι στο οποίο η Ανόρθωση είχε την τύχη στα δικά της χέρια: «Η ομάδα άξιζε πολύ περισσότερα. Μπορούσε και για το πρωτάθλημα. Διεκδικήσαμε όλους τους τίτλους, πετύχαμε να μπούμε στους ομίλους. Έπρεπε να ήμασταν πολύ καλύτεροι σήμερα».

Για τη νέα χρονιά, με την αλλαγή μοντέλου στα υπόψιν λόγω της έλευσης Λάρκου: «Θα βοηθήσει ο χρόνος που θα έχει γιατί δεν παίζει Ευρώπη. Έτσι ήταν και την πρώτη χρονιά που ήρθαμε. Πολύ περισσότερο είναι ο χρόνος που θα έχουμε για να δουλέψουμε».

Για το κατά πόσον θα χρειαστούν αλλαγές: «Θα χρειαστούν αλλαγές».

Για την επικείμενη συνεργασία με τον Νεόφυτο Λάρκου: «Δεν είναι κάτι καινούργιο. Δεν θα δουλεύουν μόνο οι άλλοι, θα δουλέψουμε όλοι μαζί. Δεν θα κάνει ο καθένας ό,τι θέλει. Θα δουλέψουν όλοι για το καλό της ομάδας. Είναι δύσκολη στιγμή για όλους μας. Μια ομάδα επειδή δεν πέτυχε τον στόχο της δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα διαλύσουμε όλα. Πάντα στις δύσκολες στιγμές ψάχνεις να βρεις ανθρώπους γύρω σου. Κάναμε πολλά για να πανηγυρίσει ο κόσμος. Τώρα ζητάμε στήριξη. Αφήστε τον Κετσπάγια και τον Λάρκου, δίπλα στην ομάδα».

Για τις ευθύνες για την αποτυχία: «Εμένα, ο πρώτος που ευθύνεται είναι ο προπονητής».

 

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Β' όμιλος: Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής-ThemaSports
26/04 @ 11:56

Β' όμιλος: Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής

Η ΚΟΠ ανακοινώνει ότι το πρόγραμμα διεξαγωγής των αγώνων της 13ης και της 14ης αγωνιστικής για τον Β' όμιλο του Πρωταθλήματος Cyta, περιόδου 2023 - 2024, καθορίστηκε ως ακολούθως:

Νεοφυτίδης: «Αυτό που βλέπουμε στο Β' γκρουπ, ζημιώνει τα σωματεία και ευνοεί την προκατάληψη»-ThemaSports
25/04 @ 18:11

Νεοφυτίδης: «Αυτό που βλέπουμε στο Β' γκρουπ, ζημιώνει τα σωματεία και ευνοεί την προκατάληψη»

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων, σχολίασε τις ανακοινώσεις της Επιτροπής Δεοντολογίας.

«Θα αρχίσει εντός των ημερών η έρευνα για τα στημένα»-ThemaSports
25/04 @ 14:02

«Θα αρχίσει εντός των ημερών η έρευνα για τα στημένα»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0.

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου-ThemaSports
25/04 @ 10:32

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Με οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας προς τον Αρχηγό Αστυνομίας για την έναρξη ποινικής διερεύνησης αναφορικά με το ενδεχόμενο διάπραξης ποινικών αδικημάτων, διαβιβάστηκαν την Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, στην Αστυνομία, το σχετικό πόρισμα για θέματα που αφορούν στη διαιτησία και τη χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου, καθώς και το συλλεχθέν μαρτυρικό υλικό.

 Παράταση στην μαθηματική σωτηρία της Καρμιώτισσας, νίκη για ΑΕΛ – Βαθμολογία και συνέχεια…  -ThemaSports
24/04 @ 22:00

Παράταση στην μαθηματική σωτηρία της Καρμιώτισσας, νίκη για ΑΕΛ – Βαθμολογία και συνέχεια…

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 11η αγωνιστική των πλέι άουτ.

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Τα εννιά γκολ και οι καλύτερες φάσεις από το ΑΕΛ - Νέα Σαλαμίνα-ThemaSports
24/04 @ 21:14

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Τα εννιά γκολ και οι καλύτερες φάσεις από το ΑΕΛ - Νέα Σαλαμίνα

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα ανάμεσα σε ΑΕΛ και Νέα Σαλαμίνα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ