Ακολουθήστε μας στο Google news

Τέσσερις παίκτες των πρωταθλητών θα ξεκουραστούν λιγότερες μέρες από τους υπόλοιπους. Επειδή κλήθηκαν στην εθνική ομάδα για τους αγώνες του Nations League. Συγκεκριμένα κλήθηκαν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Γιάννης Πίττας, ο αρχηγός Χάμπος Κυριάκου και οι Φάνος Κατελάρης, Αντρέας Φιλιώτης. Ο Ντανίλο Σπόλιαριτς δεν κλήθηκε, επειδή αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. 

Όσον αφορά τον Χάμπο Κυριάκου, θα πάρει τις αποφάσεις του αν θα μείνει στον Απόλλωνα, εντός των προσεχών ημερών. Το ξεκαθάρισε ότι αν δεν πάει σε ομάδα του εξωτερικού θα παραμείνει στους πρωταθλητές.

Δεδομένη θεωρείται η συνέχιση της συνεργασίας με τον Φάνο Κατελάρη. Στο τρέχον συμβόλαιο του διεθνούς Κύπριου μεσοαμυντικού υπήρχε όρος για αυτόματη ανανέωση. Ωστόσο, επειδή έλειψε για πολύ καιρό λόγω τραυματισμών, δεν συμπλήρωσε τον απαιτούμενο αριθμό συμμετοχών. Σύντομα θα περάσει από τα γραφεία της εταιρίας, για να βάλει την πλατιά του σε νέο συμβόλαιο.

Ο Γιάννης Πίττας επίσης, θα αποχωρήσει από τον Απόλλωνα, μόνο αν έλθει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού. Ο 25χρονος φορ είχε συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο του 2023, με την ομάδα που τον ανέδειξε.

Πόλυς Χαραλάμπους

Διαβάστε επίσης: 

ΣΤΟΙΧΗΜΑ... να διαχειριστεί σωστά τα καινούργια δεδομένα - Τρία... «ΚΛΕΙΔΙΑ»!

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέα «πυρά» προς Φοίβο Βάκη: «Κάθε χρόνο παθαίναμε 'ζημιά',  για 16 ολόκληρα χρόνια»-ThemaSports
26/04 @ 15:41

Νέα «πυρά» προς Φοίβο Βάκη: «Κάθε χρόνο παθαίναμε 'ζημιά', για 16 ολόκληρα χρόνια»

Ο πρόεδρος της Απόλλων Ladies, Ανδρέας Μαραγκός παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM μετά το θέμα που προέκυψε με τον εκπρόσωπο των κυανόλευκων στην ΚΟΠ, Φοίβο Βάκη.

Δεν ιδρώνει τ’ αυτί του Φοίβου Βάκη… -ThemaSports
26/04 @ 13:03

Δεν ιδρώνει τ’ αυτί του Φοίβου Βάκη…

Μετά την καυστική ανακοίνωση, πριν μερικά 24ωρα, έδωσε συνέχεια σήμερα σε ραδιοφωνική εκπομπή, ο πρόεδρος της γυναικείας ομάδας Αντρέας Μαραγκός, σε σχέση με την απαίτηση τους για παραίτηση του Φοίβου Βάκη από την ΚΟΠ.

Θα το πάει μέχρι τέλους ο Μαραγκός, μίλησε και με Κίρζη: «Παλλαϊκό αίτημα η παραίτηση Φοίβου Βάκη»-ThemaSports
26/04 @ 10:39

Θα το πάει μέχρι τέλους ο Μαραγκός, μίλησε και με Κίρζη: «Παλλαϊκό αίτημα η παραίτηση Φοίβου Βάκη»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο πρόεδρος της Απόλλων Ladies, Ανδρέας Μαραγκός, με αφορμή την ανακοίνωση για τον εκπρόσωπο της Λεμεσιανής ομάδας στην ΚΟΠ, Φοίβο Βάκη, αλλά και τον αποψινό τελικό κυπέλλου με αντίπαλο τη Λευκοθέα.

ΣΑΓΚΑΛ / ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ;-ThemaSports
24/04 @ 18:55

ΣΑΓΚΑΛ / ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ;

Γίνεται συζήτηση ανάμεσα στους Απολλωνίστες, κατά πόσο η ομάδα τους θα πρέπει να κρατήσει τον Άνχελο Σαγκάλ και τη νέα χρονιά, με τις απόψεις να διίστανται!

Απόλλων: Ο Ματσίν, το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ και η ενίσχυση! -ThemaSports
24/04 @ 20:30

Απόλλων: Ο Ματσίν, το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ και η ενίσχυση!

Ο Απόλλωνας απέτυχε την φετινή σεζόν να εξασφαλίσει τουλάχιστον ευρωπαικό εισιτήριο και πλέον ξεκινά να σκέφτεται την επόμενη χρονιά.

Το Δ.Σ. της Apollon Ladies ζητά την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του Φοίβου Βάκη - «16 χρόνια απραξίας, αποδείχθηκε πολύ λίγος»-ThemaSports
24/04 @ 12:01

Το Δ.Σ. της Apollon Ladies ζητά την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του Φοίβου Βάκη - «16 χρόνια απραξίας, αποδείχθηκε πολύ λίγος»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της Apollon Ladies, ζητά την άμεση παραίτηση του Φούβου Βάκη από τη θέση του εκπροσώπου του Λεμεσιανού σωματείου στην ΚΟΠ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ