Για τον πρωταθλητή Απόλλωνα...

Ακολουθήστε μας στο Google news

Περίπου 12 χιλιάδες… ψυχές είχαν κλείσει θέση για το Τσίρειο στάδιο, μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής. Λειτούργησε και λειτουργεί ως «μαγνήτης» το ότι ο αρχηγός Χάμπος Κυριάκου, θα σηκώσει λίγο μετά τις 21:00 της Κυριακής, το βαρύτιμο τρόπαιο του πρωταθλήματος. Η ιστορική βραδιά της 22ας Μαΐου, δεν προσελκύει μόνο αυτούς που πάνε τακτικά στο γήπεδο, αλλά και αρκετούς ανθρώπους που βλέπουν ποδόσφαιρο μόνο από την τηλεόραση.

Πολλά παιδιά επίσης θέλουν να… ζήσουν από μέσα την πανηγυρική ατμόσφαιρα που θα επικρατεί για μερικές ώρες στο Στάδιο της Λεμεσού. Να μην ξεχνάμε και κάτι άλλο. Το τέταρτο πρωτάθλημα που κατέκτησαν οι κυανόλευκοι, είναι και το τελευταίο στην… εποχή του Τσιρείου, αφού τους προσεχείς μήνες αλλάζουν ποδοσφαιρικό «σπίτι». Μετακομίζουν στο… υπερσύγχρονο «Άλφα Μέγα Stadium», όπου ελπίζουν ότι θα γράψουν νέες χρυσές σελίδες στην ιστορία τους.

Ειδικά για την κύρια εσωτερική διοργάνωση, ελπίζουν ότι δεν χρειαστεί να περιμένουν ξανά τόσα πολλά χρόνια (δεκάξι) για να κόψουν πρώτοι το νήμα. Αποτελεί άλλωστε, για τη διοίκηση της εταιρίας, στοίχημα να διαχειριστεί σωστά τα καινούργια δεδομένα.

Πρώτον, το ότι στον ποδοσφαιρικό… οργανισμό Απόλλων, φεύγει ένα μεγάλο «βάρος» που τους επηρέαζε (λίγο ή πολύ) τα τελευταία χρόνια για επίτευξη του μεγάλου στόχου.

Δεύτερον, της πρόκλησης που έχουν ενώπιον τους, να προχωρήσει αρκετά η ομάδα στην Ευρώπη, κάτι που θα συνεπάγεται και αυξημένα οικονομικά οφέλη. Από τις δηλώσεις του προέδρου Νίκου Κίρζη τις τελευταίες μέρες, φάνηκε ότι δεν αρκούνται στην «κλειδωμένη» θέση για τους ομίλους του Κόνφερενς Ληγκ, αλλά θα προσπαθήσουν να πάνε ένα-δυο σκαλιά πιο πάνω.

Και τρίτον, να αξιοποιήσουν αγωνιστικά και οικονομικά, το ότι θα αγωνίζονται σε ένα καινούργιο γήπεδο. 

Όσον αφορά τη φιέστα, είναι δεδομένο ότι θα είναι… «μπογιατισμένη» με διάφορες εκπλήξεις για να το διασκεδάσουν δεόντως, όσοι θα πάνε στο Τσίρειο. Δεν έχει διαρρεύσει, αν θα φέρουν κάποιο γνωστό τραγουδιστή ή τραγουδίστρια από Ελλάδα.

Πόλυς Χαραλάμπους

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η αρχική ενδεκάδα του Πάμπλο Ματσίν για το παιχνίδι με την ΑΕΛ-ThemaSports
20/04 @ 18:14

Η αρχική ενδεκάδα του Πάμπλο Ματσίν για το παιχνίδι με την ΑΕΛ

Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής του Απόλλωνα, Πάμπλο Ματσίν, για το αποψινό (19:30) παιχνίδι στο στάδιο «Αλφαμέγα» με αντίπαλο την ΑΕΛ, για τη 10η αγωνιστική των πλέι-άουτ του Β' γκρουπ:

Απόλλων: Οι δύο που δύσκολα επιβιώνουν!-ThemaSports
19/04 @ 21:58

Απόλλων: Οι δύο που δύσκολα επιβιώνουν!

Μίχαλ Κρμέντσικ και Βαλεντίν Κοστάκε διατηρούν συμβόλαια και για τη νέα σεζόν.

ΚΙΡΖΗΣ / ΑΠΟΦΑΣΗ-ThemaSports
19/04 @ 18:55

ΚΙΡΖΗΣ / ΑΠΟΦΑΣΗ

Αποτυχημένη η φετινή σεζόν για τον Απόλλωνα, ο οποίος θα μείνει εκτός Ευρώπης για δεύτερη σερί χρονιά.

Απόλλων: Έγινε ακόμη πιο δύσκολο του Εκπολό!-ThemaSports
19/04 @ 14:35

Απόλλων: Έγινε ακόμη πιο δύσκολο του Εκπολό!

Ο Απόλλωνας επιθυμούσε την παραμονή του Γκόντσγουιλ Εκπολό και ήταν σε συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή.

Γέρνει προς Χάγκεν ο Εκπολό… -ThemaSports
19/04 @ 12:58

Γέρνει προς Χάγκεν ο Εκπολό…

Η Σουηδική Χάγκεν ήθελε τον Εκπολό, πριν μερικές εβδομάδες, παρουσιαζόταν έτοιμη να δώσει λεφτά στον Απόλλωνα, για να κάνει άμεσα δικό της...

Το ποσό για Μάρκες-ThemaSports
19/04 @ 11:21

Το ποσό για Μάρκες

Με ένα ποσό κοντά στις 300 χιλιάδες κάνει δικό του τον Πέδρο Μάρκες ο Απόλλωνας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ