Τα βραβεία στους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της σεζόν έδωσε η Serie A.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Τα βραβεία στους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της σεζόν έδωσε η Serie A.
Ο Μάικ Μενιάν της Μίλαν πήρε το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα της χρονιάς, έχοντας 16 clean sheets σε 31 εμφανίσεις δηλαδή κράτησε το μηδέν σε περισσότερα από τα μισά ματς που αγωνίστηκε.
Καλύτερος αμυντικός της σεζόν ανακηρύχτηκε ο Μπρέμερ, με τον στόπερ της Τορίνο να κάνει εξαιρετική χρονιά και να μπαίνει δικαίως στο στόχαστρο ομάδων όπως η Ίντερ αλλά και ορισμένων της Premier League.
![]()
Κορυφαίος μέσος της χρονιάς στο ιταλικό πρωτάθλημα ο Μαρτσέλο Μπρόζοβιτς, με τον Κροάτη χαφ να κάνει μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του με τη φανέλα της Ίντερ.
Ο Τσίρο Ιμόμπιλε πήρε το βραβείο του κορυφαίου επιθετικού, με τον φορ της Λάτσιο να εχει 27 γκολ σε 31 παιχνίδια και να παίρνει ουσιαστικά και το βραβείο του πρώτου σκόρερ.
Τέλος, καλύτερος ποδοσφαιριστής κάτω των 23 ανακηρύχτηκε ο Βίκτορ Οσιμέν, με τον Νιγηριανό φορ να… κουβαλάει τη Νάπολι στη φετινή σεζόν.
sport-fm.gr
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Freedom24 Ε.Ν.Υ. Διγενή Ύψωνα στο ΓΣΠ και το ThemaSports θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
19/09 @ 18:21
Μετά από μια σπουδαία καριέρα στα παρκέ, ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα πήρε την απόφαση να το... γυρίσει στο ποδόσφαιρο, υπογράφοντας με ομάδα της 3ης κατηγορίας της Σερβίας για καλό σκοπό!
19/09 @ 15:24
Δικαστήριο του Μπουένος Άιρες αποφάσισε να απαγγείλει κατηγορίες στον πρώην δικηγόρο του Μαραντόνα, Ματίας Μόρλα, καθώς και σε δύο αδελφές του θρύλου της Νάπολι, δίνοντας μάλιστα εντολή για κατάσχεση των περιουσιακών τους στοιχείων.
19/09 @ 13:55
Η Μπαρτσελόνα ενημέρωσε με ανακοίνωσή της πως το παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν θα διεξαχθεί οριστικά στο «Μονζουίκ», εκεί όπου θα γίνει κατά πάσα πιθανότατα και το ματς με τον Ολυμπιακό.
19/09 @ 12:05
Με τα καλύτερα λόγια για τον Μάρκους Ράσφορντ μίλησε μετά τη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Νιούκαστλ ο Χάνσι Φλικ.
19/09 @ 09:28
Διαβάστε τις δηλώσεις του Φώτη Ιωαννίδη μετά την πρώτη του συμμετοχή σε αγώνα του Champions League.
18/09 @ 18:13
Η μεγάλη επιστροφή παίρνει πλέον επίσημη μορφή, με τον Ζοσέ Μουρίνιο ν’ ανακοινώνεται από την Μπενφίκα!
BEST OF THEMASPORTS