Το βίντεο της διάσκεψης...

Ακολουθήστε μας στο Google news

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η διάσκεψη τύπου της ΑΕΚ ενόψει του παιχνιδιού της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας.

Ο προπονητής, Νταβίντ Μπαντία, αναφέρθηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στον πρωταθλητή Απόλλωνα.

Αρχική τοποθέτηση: «Αντιμετωπίζουμε το τελευταίο παιχνίδι στη Λεμεσό με τον Απόλλωνα έχοντας από την περασμένη βδομάδα εξασφαλίσει τη θέση στην Ευρώπη, αλλά έχοντας ελπίδες για τη 2η θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα είναι ένα έξτρα δώρο για μας αν καταφέρουμε και πιάσουμε τη 2η θέση.  Θα πάμε να παλέψουμε να είμαστε σοβαροί, θα είναι κάτι ωραίο σε περίπτωση που πετύχουμε τον στόχο μας. Είναι επιτυχία η έξοδο στην Ευρώπη θα είναι πιο σημαντικό αν κερδίσουμε Απόλλωνα και πιάσουμε τη 2η θέση».

Πόσο ρόλο θα παίξει ότι ο Απόλλωνας έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα και θα είναι ουσιαστικά αδιάφορο βαθμολογικά το παιχνίδι για εκείνον. Όμως θα παίζει μπροστά στον κόσμο του ως πρωταθλητής σε μια μέρα φιέστας για αυτόν: «Εμείς προσεγγίζουμε το παιχνίδι με το 100% της έντασης. Σίγουρα θα δώσουμε τα πάντα για να μπορέσουμε να πάρουμε το τρίποντο. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για μας. Είναι μία κατάσταση για τον αντίπαλο, μιας και δεν μπορείς να προβλέψεις πως θα παρουσιαστεί, παίζει χωρίς πίεση, εμείς πάμε για να κάνουμε το παιχνίδι μας γιατί είναι πολύ σημαντικό για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Τι ήταν αυτό που είχε ο Απόλλωνας και δεν είχε η ΑΕΚ, για να κατακτήσει το πρωτάθλημα... «Δεν είναι ένα παιχνίδι... Δεν είναι μόνο τα ματς της κανονικής διάρκειας ή των πλέι οφ που έκαναν τη διαφορά. Είναι όλη η σεζόν. Δεν κρίθηκε σε ένα παιχνίδι. Δεν κρίθηκε στα μεταξύ μας ματς... Κρίθηκε σε όλη τη σεζόν. Είχαμε μόνο μία ήττα από την Πάφο, τις ισοπαλίες που είχαμε θα μπορούσαμε να πάρουμε τις νίκες, κυρίως όταν δεχθήκαμε γκολ στις καθυστερήσεις με το πέναλτι με τον Άρη. Για κάποιους τέλειωσε η σεζόν, για μας όχι, πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά για το τελευταίο παιχνίδι».

Δείτε το βίντεο της διάσκεψης:

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΑΡΑΜΟΝΗ / ΤΟΝΓΚΙΑ-ThemaSports
24/04 @ 21:48

ΠΑΡΑΜΟΝΗ / ΤΟΝΓΚΙΑ

Ο Φράνκο Τόνγκια είναι από τους κορυφαίους της φετινής ΑΕΚ.

ΝΤΙΜΕΡΣ / ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ-ThemaSports
24/04 @ 17:00

ΝΤΙΜΕΡΣ / ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ

Ο Μαρκ Ντίμερς έδειξε πολύ καλά στοιχεία με την φανέλα της ΑΕΚ, την φετινή σεζόν.

Κερδίζει και πάει για το όνειρο!-ThemaSports
24/04 @ 15:00

Κερδίζει και πάει για το όνειρο!

Η ΑΕΚ δεν θέλει να πατήσει μπανανόφλουδα, έτσι ώστε να πάει έτοιμη στον τελικό...

Όλα όσα είδε η... άλλη κάμερα στο ΑΕΚ-Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
23/04 @ 20:00

Όλα όσα είδε η... άλλη κάμερα στο ΑΕΚ-Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Την παρακάμερα του ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια ανάρτησε η ΑΕΚ.

Ευχάριστα νέα για Λέδες ενόψει... ΑΠΟΕΛ!-ThemaSports
23/04 @ 14:37

Ευχάριστα νέα για Λέδες ενόψει... ΑΠΟΕΛ!

Ανακούφιση επικρατεί στο «στρατόπεδο» της ΑΕΚ για τον Γκουστάβο Λέδες, αφού το πρόβλημα που αντιμετώπισε (σ.σ. ενοχλήσεις στον προσαγωγό) πριν το ντέρμπι με την Ομόνοια, δεν είναι σοβαρό...

Με Μπεν Σιμόν δικαιούται να πιστεύει! -ThemaSports
22/04 @ 20:55

Με Μπεν Σιμόν δικαιούται να πιστεύει!

Άλλη μία εκπληκτική εμφάνιση από την ΑΕΚ, του Ραν Μπεν Σιμόν. Επικράτησε με 2-0 της Ομόνοιας και παρέμεινε στο κατόπι του ΑΠΟΕΛ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ