Ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κώστας Σεραφείμ μίλησε στον Super Sport FM για το μέλλον του Σαρφό και την πορεία του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τι δήλωσε:

Για την επόμενη σεζόν: «Σίγουρα με αυτά που συμβαίνουν στον χώρο του ποδοσφαίρου με τους επενδυτές, κανείς δεν ξέρει τι ξημερώνει στο πρωτάθλημα. Αν μας ρωτούσαν πριν μερικούς μήνες πως θα ανέβουν κατηγορία Καρμιώτισσα και Ακρίτας, με επενδυτές κλπ, αυτό σημαίνει πως θα αλλάξει ο ποδοσφαιρικός χάρτης, όπως έγινε φέτος με τον Άρη».

Για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς: «Απαγορεύεται το λάθος στον προγραμματισμό. Υποχρεωτικά θα πρέπει να κάνεις πιο μικρό ρόστερ με πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, αφού δεν υπάρχει το μπάτζετ. Έτσι οι επιλογές θα είναι πολύ προσεχτικές. Αν κάποια ομάδα κάνει λάθος σε αυτές τις επιλογές, τότε θα έχει πρόβλημα».

Για τον Σαρφό: «Καμία ομάδα δεν κάνει δικό της παίκτη αν δεν συμφωνήσει ο παίκτης και ο μάνατζερ. Για να μείνει ένας ποδοσφαιριστής σε μία ομάδα, θα πρέπει να το θέλουν όλες οι πλευρές. Από τη στιγμή που ο παίκτης αποφάσισε να αποχωρήσει, ο Ολυμπιακός δεν θα σταθεί εμπόδιο. Θα επικοινωνήσει ο κος Τορναρίτης με τον μάνατζερ του παίκτη και αφού ικανοποιηθεί ο Ολυμπιακός με τη ρήτρα του, τότε θα γίνει οποιαδήποτε μεταγραφή. Το κλειδί είναι ο μάνατζερ στην υπόθεση του Σαρφό».

Αν δικαιολογείται ο «ντόρος» γύρω από το όνομά του: «Προσωπικά πιστεύω πως είναι ένα από τα πέντε καλύτερα ονόματα που ήρθαν στην Κύπρο. Οι ικανότητες του Σαρφό είναι ακόμα καλύτερες από ότι έχει δείξει μέχρι τώρα. Η τεχνική του ικανότητα είναι πολύ μεγαλύτερα. Αν είναι ικανοποιημένος στην ομάδα που παίζει, τότε θα φανεί».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΠΟΕΛ: Ο φάρος... νίκης με Άρη και το «δώρο» που περιμένει!-ThemaSports
18/04 @ 17:22

ΑΠΟΕΛ: Ο φάρος... νίκης με Άρη και το «δώρο» που περιμένει!

Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να κάνει ότι και στο παρελθόν μέσα στο ΓΣΠ κόντρα στον Άρη

Σπάνε το δικό τους ΡΕΚΟΡ εισιτηρίων οι ΑΠΟΕΛίστες - Πόσοι έκλεισαν θέση  με Άρη-ThemaSports
18/04 @ 11:01

Σπάνε το δικό τους ΡΕΚΟΡ εισιτηρίων οι ΑΠΟΕΛίστες - Πόσοι έκλεισαν θέση με Άρη

Ανάρτηση από τον ΑΠΟΕΛ για την προπώληση με Άρη και τα εισιτήρια που έχουν κοπεί σε όλους τους εντός έδρας αγώνες των γαλαζοκιτρίνων φέτος.

ΑΠΟΕΛ: Δωρεάν συμμετοχή στις ανοικτές προπονήσεις!-ThemaSports
17/04 @ 12:25

ΑΠΟΕΛ: Δωρεάν συμμετοχή στις ανοικτές προπονήσεις!

Ενημέρωση από τον ΑΠΟΕΛ, για τις δωρεάν ανοικτές προπονήσεις της Ακαδήμιας των γαλαζοκιτρίνων.

Σα Πίντο: Κατάλαβε το λάθος του…-ThemaSports
16/04 @ 22:25

Σα Πίντο: Κατάλαβε το λάθος του…

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο λογικά θα κατάλαβε το λάθος του!

Στην Πάφο πήρε... ανάσα, στο ΓΣΠ για το μεγάλο βήμα!-ThemaSports
16/04 @ 17:42

Στην Πάφο πήρε... ανάσα, στο ΓΣΠ για το μεγάλο βήμα!

Ο... κυνικός ΑΠΟΕΛ πήρε μια μεγάλης σημασίας νίκη στην Πάφο και όσο εξελίσσεται το πρωτάθλημα κάθε νίκη θα έχει προστιθέμενη αξία.

ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟ!-ThemaSports
16/04 @ 12:40

ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟ!

Ο ΑΠΟΕΛ ηρέμησε με την νίκη στην Πάφο και τώρα βλέπει Άρη

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ