Ο Εθνικός πήρε την απόφαση να ανοίξει ολόκληρη τη Νότια κερκίδα για όλο τον κόσμο και να ικανοποιήσει την επιθυμία των χιλιάδων φίλων της Ομόνοιας.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Εντός της ημέρας αναμένεται η ανακοίνωση, όπως δήλωσε ήδη ο εκ. Τύπου της ομάδας, Μάριος Μιτσίδης, ενώ στην επίσημη σελίδα του Εθνικού αναρτήθηκε μήνυμα με χιούμορ.
Όπως βλέπετε στη φωτογραφία στη σελίδα όπου πωλούνται τα online εισιτήρια αναγράφεται το μήνυμα: «Ένας, ένας... Μεν κουντάτε»!
Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο διαδικτυακά θα μπορούν να αγοράζουν εισιτήρια οι οπαδοί της Ομόνοιας και όσοι άλλοι θέλουν να πάνε στη Νότια, ενώ οι οπαδοί του Εθνικού θα μπορούν να το κάνουν και από τα γραφεία της ομάδας.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ στο Ζλάτιμπορ και η αποστολή της ομάδας επιστρέφει στη βάση της το Σάββατο (2/8). Μάλιστα οι Σέρβοι στόλισαν την πλατεία της πόλης στα χρώματα του ΑΠΟΕΛ με συνοδεία τον ύμνο της.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/08 @ 17:14
Ο Στέφαν Γιόβετιτς μίλησε στο LaGazzetta.ge μετά το τέλος του αγώνα της Ομόνοιας με την Τορπέντο στο Κουταΐσι.
01/08 @ 12:14
Δείτε το κείμενο που ετοίμασε το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας, για το προφίλ της Αράζ Ναξιβάν.
01/08 @ 10:08
Μπορεί το 1-0 του πρώτου αγώνα απέναντι στην Τορπέντο Κουτάισι να δημιουργούσε κάποιες... ανησυχίες για ενδεχόμενο κάζο στη χθεσινή ρεβάνς στη Γεωργία, επειδή στο ποδόσφαιρο έχουμε δει πάρα πολλά κατά καιρούς, όμως στην Ομόνοια δεν ήταν διατεθειμένοι να γράψουν αρνητική ιστορία.
31/07 @ 22:08
Διαβάστε όλα όσα είπε ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ μετά την νίκη με 4-0 απέναντι στην Τορπέντο
31/07 @ 22:03
Διαβάστε όλα όσα είπε ο Εβάντρο μετά την νίκη με 0-4 της Ομόνοιας απέναντι στην Τορπέντο.
31/07 @ 19:51
Στη Σενγκέλια Αρένα ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου.
BEST OF THEMASPORTS