Ποιος είναι ο... «πράσινος» Παπάς που ζήτησε τη φανέλα του Παπανικολάου στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός! (ΒΙΝΤΕΟ)
Yπηρετεί στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών, δίπλα στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.



04:00
USA-Paraguay
Sigma
05:00
Νότια Κορέα – Τσεχία (ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/6 15:20)
Sigma
12:00
Τένις: WTA 250 2026 (Ζ)
Novasports START
12:00
ATP 250 - STUTTGART (QF 1) (Z)
Cytavision Sports 8HD
12:00
ATP 250 - S-HERTOGENBOSCH (QF 1) (Z)
Cytavision Sports 5HD
13:30
Τένις: WTA 500 2026 (Ζ)
Novasports 6
14:00
ATP 250 - STUTTGART (QF 2) (Z)
Cytavision Sports 8HD
14:00
ATP 250 - S-HERTOGENBOSCH (QF 2) (Z)
Cytavision Sports 5HD
15:30
ONE Friday Fights 158 (Ζ)
Novasports 5
15:30
48η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ (Z)
Cytavision Sports 7HD
16:00
ATP 250 - STUTTGART (QF 3) (Z)
Cytavision Sports 8HD
16:00
ATP 250 - S-HERTOGENBOSCH (QF 3) (Z)
Cytavision Sports 5HD
18:00
ATP 250 - STUTTGART (QF 4) (Z)
Cytavision Sports 8HD
18:00
ATP 250 - S-HERTOGENBOSCH (QF 4) (Z)
Cytavision Sports 5HD
22:00
Canada - Bosnia and Herzegovina
Sigma
Ο Μπαρτζώκας δεν εμπιστεύεται κατ’ επιλογήν στους τελικούς παίκτες που τον οδήγησαν στην κορυφή της Ευρώπης, ενώ ο Αταμάν έστω και από ανάγκη διαπίστωσε πόσο αδίκησε εαυτόν και άλλους.
Yπηρετεί στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών, δίπλα στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.
Ο Εργκίν Αταμάν έστειλε μήνυμα τίτλου στους παίκτες του στ’ αποδυτήρια του Παναθηναϊκού με την ολοκλήρωση του Game 4 των τελικών κόντρα στον Ολυμπιακό.
Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο «Telekom Center» για τον τέταρτο τελικό της Stoiximan GBL.
Η ΔΕΑΒ, τιμώρησε τον Παναθηναϊκό με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.
Οι Σάσα Βεζένκοβ και Νίκολα Μιλουτίνοβ με φωνές και νοήματα προς τον διαιτητή, του ζητούσαν με έντονες κινήσεις και φωνές να σταματήσει το παιχνίδι, ενώ ο Ρογκαβόπουλος είχε πέσε στο παρκέ, σφαδάζοντας από τον πόνο.
Ο Κέντρικ Ναν θα είναι ο νατουραλιζέ της Εθνικής Κατάρ στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ του 2027 με αστρονομικό πόσο.
Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν στην έκτακτη media day του Παναθηναϊκού AKTOR στο T-Center.
Οι δηλώσεις του general manager της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Κοντού από το T-Center.
Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε στην έκτακτη Media Day και για την κατάσταση των Σλούκα, Όσμαν και Ρογκαβόπουλου ενόψει του Game 4 με τον Ολυμπιακό στο T-Center.
Μια φορά κι έναν καιρό, ένας Αθηναίος ταξίδευε με πλοίο. Έπιασε φουρτούνα, εκείνο αναποδογύρισε. Όλοι κολυμπούσαν για να σωθούν, αυτός προσευχόταν στην Αθηνά.
Ο Έργκιν Αταμάν προχώρησε σε ανάρτηση στα social media και απευθύνθηκε στους οπαδούς του Ολυμπιακού.