Οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρη Χριστοφόρου στον Super Sport FM για Λάζαρο, Ουάρντα, Άρη και όχι μόνο!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τι είπε:

Για Λάζαρο: «Μπορούμε να πούμε πολλά. Ο Λάζαρος δεν είναι ήρθε στην Κύπρο για να μας αποδείξει ποιος είναι, όλοι ξέραμε την ποιότητα του. Η ουσία είναι αυτή η συνεργασία να είναι ωφέλιμη και για τις δύο πλευρές ως προς του στόχους που έχουν τεθεί… Το γήπεδο μίλησε για τον Ελλαδίτη ποδοσφαιριστή. Δεν υπάρχει κάποιος που να μην έχει δει την αξία αυτού του ποδοσφαιριστή».

Για Άρη: «Τίποτε δεν είναι πιο σημαντικό από αυτό το ματς, καθοριζεί όχι μόνο την φετινή αλλά και το πως ξεκινά η επόμενη σεζόν. Το ευρωπαικό εισιτηρίο δεν είναι ακόμα εξασφαλισμένο. Ξέρουμε ότι ο Άρης θα έρθει για να παλέψει για αυτο και μείς λέμε οτι το μεγάλο μας όπλο είναι ο κόσμος. Τον καλούμε να έρθει να στηρίξει την ομάδα».

Για Ουάρντα: «Δεν θα σχολιάσω αναρτήσεις ποδοσφαιριστή μας. Εμείς μιλάμε με υπογραφές, με καταλήξεις, όχι με σενάρια και υποθέσεις. Δεν υπάρχει κάτι να ανακοινώσουμε».

Για τον Σάββα Δαμιανού: «Ότι προκύπτει, προκύπτει μόνο μέσω επίσημων ανακοινώσεων. Δεν θα σχολιάσουμε κάτι, μένουμε συγκεντρωμένοι στον αγώνα με τον Άρη».

Για το πότε θα ανακοινωθεί ο Λάρκου: «Δεν είναι ζήτημα αυτών των μερών, προέχει το παιχνίδι με τον Άρη. Τα υπόλοιπα μπορούν να περιμένουν».

Αγωνιστικά: «Είναι δύο οι τιμωρημένοι, οι Κορρέα και Νοβότνι. Οι Ρουσιάς και Εσκοβάλ δεν συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα και είναι και η περίπτωση του Αντωνιάδη».

Αν θα αποχωρήσει ο κ. Χαμπουλλάς και θα αναλάβει την προεδρία ο κ. Πουλλαΐδης: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι την 1η Ιουνίου θα είναι η εκλογική συνέλευση της εταιρείας. Το πρέπων είναι να τοποθετηθούν οι ίδιοι».

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απίστευτη στήριξη...-ThemaSports
26/04 @ 10:53

Απίστευτη στήριξη...

Είναι όντως εκπληκτική η ανταπόκριση των Ανορθωσιατών στην έκκληση των οργανωμένων οπαδών της ομάδας για οικονομική βοήθεια, με στόχο την εξόφληση του χρέους του γηπέδου «Αντώνης Παπαδόπουλος»...

Αμίρ Τζέμα: «Η ανταπόκριση του κόσμου της Ανόρθωσης για το 'Αντώνης Παπαδόπουλος' είναι τεράστια»-ThemaSports
26/04 @ 10:14

Αμίρ Τζέμα: «Η ανταπόκριση του κόσμου της Ανόρθωσης για το 'Αντώνης Παπαδόπουλος' είναι τεράστια»

Δηλώσεις στον Super Sport FC έκανε ο Αμίρ Τζέμα, μέλος της πρωτοβουλίας του Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου για εξόφληση του χρέους για το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ανόρθωση: ΕΚΚΛΗΣΗ προς κατόχους εισιτηρίων διαρκείας για προπληρωμή ενόψει της νέας σεζόν-ThemaSports
25/04 @ 19:29

Ανόρθωση: ΕΚΚΛΗΣΗ προς κατόχους εισιτηρίων διαρκείας για προπληρωμή ενόψει της νέας σεζόν

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ανόρθωσημ απευθύνει έκκληση στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.

Ανόρθωση: Ανακοίνωση για την Συνέλευση!-ThemaSports
24/04 @ 21:40

Ανόρθωση: Ανακοίνωση για την Συνέλευση!

Ανακοίνωση από την Ανόρθωση:

Ανόρθωση: Ορίστηκε νέα Εκλογική Συνέλευση!-ThemaSports
24/04 @ 19:20

Ανόρθωση: Ορίστηκε νέα Εκλογική Συνέλευση!

Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ανόρθωσης, αποφασίστηκε όπως οριστεί νέα Εκλογική Συνέλευση.

Ανόρθωση: Ολοκληρώθηκε η Συνέλευση / Συστάθηκε τετραμελής Επιτροπή-ThemaSports
24/04 @ 20:35

Ανόρθωση: Ολοκληρώθηκε η Συνέλευση / Συστάθηκε τετραμελής Επιτροπή

Στην αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους» στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ανόρθωσης, μετά την παραίτηση της Διοίκησης Ανδρέα Σάντη.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ