Αρχή με το δεξί για την ΑΕΛ του Τραμετσάνι!
Θετικά ξεκίνησε την σεζόν η ΑΕΛ καθώς με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φεριέρ κέρδισε 2-0 τον Ολυμπιακό Λευκωσίας
Ακολουθήστε μας στο Google news
Το είπε δημόσια κι ο Μάριος Νεοφύτου, ότι έμειναν οι λεπτομέρειες.
Το ενδιαφέρον «μετατοπίζεται» πλέον στην… καινούργια λίστα εξόδου (αποκλείεται να είναι η ίδια μ’ αυτήν του Παντελίδη) που θα καταρτίσουν μαζί με τον Λουτσιάνο Μπεμπέ.
Ο τελευταίος ψηφίζοντας ουσιαστικά Σίλας για τον πάγκο, εννοείται ότι θα έχει ενεργό ρόλο στο «πάρε – δώσε» του Καλοκαιριού.
Να δούμε και πόσο πολύ θα… «ψωνίσουν» από το παζάρι της Πορτογαλίας. Από την Ιβηρική χώρα, τους είχε φέρει και τους δυο ο «Παμπουρίνιο» πριν 11 χρόνια. Ο Σίλας είχε έλθει στα μέσα της σεζόν 2010-11.
Λογικά θα διαφοροποιηθεί κι ο «χάρτης» με τους μάνατζερ, που θα κάνουν δουλειές με την ΑΕΛ. Μερικοί απ' αυτούς που έκαναν κάμποσες "δουλειές" τα τελευταία χρόνια, καταλαβαίνουν ότι θα κλείσουν οι πόρτες.
Π.Χ.