Λύση φαίνεται να βρίσκεται στο ζήτημα που είχε προκύψει με το δάνειο που έχει η Τσέλσι και «κολλούσε» η μεταβίβαση των μετοχών της στον Τοντ Μπόελι.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Θετικά νέα προκύπτουν τις τελευταίες ώρες στην Τσέλσι αναφορικά με τη μεταβίβαση των μετοχών από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς στον Τοντ Μπόελι, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ των «Times» βρέθηκε λύση για το δάνειο των Λονδρέζων ύψους 1,9 δισ. ευρώ μέσω νομικού ψηφίσματος που επιτρέπει στην κυβέρνηση να εγκρίνει το «deal».

Σύμφωνα με όσα προέκυπταν τις τελευταίες μέρες, μέλη της κυβέρνησης εξέφραζαν την έντονη ανησυχία τους ότι ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς είναι διατεθειμένος να δει την Τσέλσι να χρεοκοπεί και μάλιστα δεν εμφανίζονταν καθόλου βέβαιοι πού θα πάνε τα λεφτά από τη συμφωνία-μαμούθ.

Αυτό το δάνειο προέρχεται από τη «μητέρα-εταιρεία» της Τσέλσι, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι δικηγόροι που χειρίζονται την υπόθεση βρήκαν λύση που θα αφήνει ικανοποιημένες όλες τις πλευρές.

Ο Τοντ Μπόελι έχει συμφωνήσει σε όλα για να γίνει ο νέος ιδιοκτήτης της Τσέλσι και μάλιστα οι ανακοινώσεις θεωρούνταν θέμα χρόνου.

Παράλληλα, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της UNICEF, Μάικ Πένροουζ, έλαβε τη δουλειά της δημιουργίας ενός ιδρύματος στην Ουκρανία για τα έσοδα από την πώληση, ώστε ο Αμπράμοβιτς να μην μπορεί να επωφεληθεί λόγω των κυρώσεων που επιβλήθηκαν από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η νομική συμφωνία τώρα θα πρέπει να σημαίνει ότι το ποσό των τριών δισεκατομμυρίων ευρώ από την πώληση μπορεί να καταβληθεί σε λογαριασμό αποθέματος, που ελέγχεται από την κυβέρνηση με τα χρήματα που καταβάλλονται στο ίδρυμα μόλις βεβαιωθούν ότι δεν θα πάνε χρήματα στους Ρώσους.

Πηγή: sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η μεταγραφή της χρονιάς για την Τσέλσι: Πρώτος σκόρερ στην Premier League ο Πάλμερ!-ThemaSports
16/04 @ 20:13

Η μεταγραφή της χρονιάς για την Τσέλσι: Πρώτος σκόρερ στην Premier League ο Πάλμερ!

Ο Κόουλ Πάλμερ έχει εξελιχθεί σε ηγέτη για τους Λονδρέζους, καταγράφοντας ακόμη μια εκπληκτική εμφάνιση κόντρα στην Έβερτον.

H «κουτουλιά» που έστειλε φυλακή τον Ντάνκαν Φέργκιουσον, αλλά δεν τιμωρήθηκε καν με κάρτα! -ThemaSports
16/04 @ 18:19

H «κουτουλιά» που έστειλε φυλακή τον Ντάνκαν Φέργκιουσον, αλλά δεν τιμωρήθηκε καν με κάρτα!

16 Απριλίου 1994: Ο Ντάνκαν Φέργκιουσον ρίχνει κουτουλιά στον αμυντικό της Ρέιθ Ρόβερς, Τζον ΜακΣτέι σε αναμέτρηση για το πρωτάθλημα Σκωτίας. Μία ενέργεια που λίγους μήνες αργότερα θα τον οδηγήσει στη φυλακή και θα γίνει έτσι ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην Βρετανία που καταδικάζεται σε φυλάκιση για χτύπημα εντός αγωνιστικού χώρου.

Μάρτιν Νταλίν: Σημείο αναφοράς-ThemaSports
16/04 @ 14:31

Μάρτιν Νταλίν: Σημείο αναφοράς

Η σχετική δημογραφική καταγραφή ξεκινάει στη Σουηδία στα μέσα της δεκαετίας του ‘80.

Το αστέρι της Λίβερπουλ έχει γερό στομάχι, αλλά θέλει πολλά σκαλοπάτια ακόμη, -ThemaSports
16/04 @ 15:09

Το αστέρι της Λίβερπουλ έχει γερό στομάχι, αλλά θέλει πολλά σκαλοπάτια ακόμη,

Δεν είναι υπεύθυνος ο Κλοπ για το αν θα φύγει ή όχι. Το να είσαι βασικός στην Λίβερπουλ ή έστω να ανήκεις στο ροτέισον της είναι μία δύσκολη υπόθεση, η μάχη θα κριθεί σε ένα διαφορετικό πλαίσιο για τον νεαρό παίκτη.

Κλειδωμένο το deal με την Γιουβέντους να παίρνει τον παίκτη-ThemaSports
16/04 @ 15:28

Κλειδωμένο το deal με την Γιουβέντους να παίρνει τον παίκτη

Και να χαλάει μία ωραία ποδοσφαιρική σχέση. Εξαιρετικά κοντά στην απόκτηση παίκτη της Λάτσιο βρίσκεται η Γιουβέντους καθώς οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα.

Γιουνάιτεντ, η ανοικοδόμηση: Αυτοί είναι οι τρεις πιθανοί αντικαταστάτες Μαγκουάιρ - Βαράν-ThemaSports
16/04 @ 16:06

Γιουνάιτεντ, η ανοικοδόμηση: Αυτοί είναι οι τρεις πιθανοί αντικαταστάτες Μαγκουάιρ - Βαράν

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να προχωρήσει σε σοβαρές αλλαγές στην άμυνά της ολοκληρώνοντας εκτός απροόπτου τη συνεργασία της με Βαράν και Μαγκουάιρ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ