Ο παλαίμαχος θρύλος του Απόλλωνα, Μιλένκο Σπόλιαριτς, ήταν καλεσμένος στην αποψινή εκπομπή «Capital Sports» που παρουσίασε ο Πόλυς Χαραλάμπους και μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη Λεμεσιανή ομάδα, αλλά και για τους γιους του, Ντανίλο και Ματίας που αγωνίζονται σε Απόλλωνα και Άρη αντίστοιχα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

Για τον Ντανίλο: «Δεν θυμάμαι να με κάλεσες ποτέ και να κέρδισε κάτι ο Απόλλωνας. Ο Ντανίλο δυσκολεύτηκε αρκετά, δούλεψε όμως και τον εμπιστεύτηκε ο προπονητής. Έχει και καλούς παίκτες γύρω του».

Για τα κέρδη από τον τίτλο: «Είναι ότι καλύτερο για όσους είναι εκεί χρόνια και δεν το είχανε πάρει. Η χρονιά έχει πολλά δύσκολα παιχνίδια και οι 12 ομάδες είναι ότι καλύτερο. Ήταν ένα πάρα πολύ καλό πρωτάθλημα, με τις 14 ομάδες πιστεύω θα χαλάσει λίγο αυτή η ανταγωνιστικότητα».

«Έχει χρόνια που ο Απόλλωνας είναι κοντά και δεν το παίρνει. Έκανε την κοιλιά του όπως οι άλλοι. Πιστεύω ότι βοήθησε πάρα πολύ η διαφορά βαθμών που είχε από τους άλλους και έχασαν και οι άλλες ομάδες βαθμούς. Το πιο σημαντικό για τον φετινό Απόλλωνα, είναι ότι εκεί που έπρεπε να πάρει ένα παιχνίδι το πήρε. Ακόμα και στο ΓΣΠ με τον ΑΠΟΕΛ, έδειξε ότι είναι ομάδα, δεν φοβήθηκε».

«Συμφωνώ ότι δεν έπαιξε μπάλα όπως άλλες χρονιές που ήταν κοντά ο Απόλλωνας και δεν το πήρε. Εκεί όμως που έπρεπε νίκησε».

«Αν με ρωτούσες κι εμένα μετά την Πάφο θα σου έλεγα δεν ξέρω. Ο ΑΠΟΕΛ είχε δυναμώσει, ήταν καλός σε εκείνο το σημείο, όμως ο Τσόρνιγκερ το διαχειρίστηκε και τον κράτησε και ο πρόεδρος».

Για την αναφορά του Τσόρνιγκερ για τη χειρονομία οπαδών: «Είναι Γερμανός, άλλη κουλτούρα. Το έζησα κι εγώ όταν ήμουν παίκτης. Χάσαμε από τον Ολυμπιακό, ήθελα να βγω έξω μετά το ματς και μου έριξαν μια πέτρα. Σε πειράζει εκείνη την στιγμή, όμως ξέρεις ότι στην επιτυχία όλοι αυτοί θα πανηγυρίζουν μαζί σου».

«Δεν ήθελα να πάω γήπεδο, επειδή ο ένας μου γιος έπαιζε Άρη και ο άλλος Απόλλων. Και δεν ήξερα ποιον να στηρίξω. Δεν το βλέπω σωστό, έτσι νιώθω. Επειδή είμαι με Απόλλωνα να πάω και να στηρίξω άλλη ομάδα; Ήθελα πρώτα να πάνε και οι δύο καλά και ο καλύτερος να κερδίσει. Αν ήταν ο Άρης χαρά μου, αν ήταν ο Απόλλωνας ακόμη παραπάνω».

Για τον Ντανίλο: «Ο προπονητής τον πίστεψε και όσο πήγαινε γινόταν και καλύτερος».

«Ο Αλεξάντερ (σ.σ. ο τρίτος του γιος) είναι μέλος της Σαλαμίνας και πήρε την άνοδο. Για τον Ματίας χαίρομαι που είναι σε μια ομάδα που θέλει να κερδίζει και τα πάει καλά».

Για τον Άρη: «Από την αρχή ήταν εκεί που δεν περίμενε κανένας. Όταν είσαι εκεί, λες γιατί να μην κάνω το κάτι παραπάνω. Πιστεύω ότι ο νέος προπονητής μπορεί να άρχισε με νίκες, όμως ήταν δύσκολο. Του έλειψαν βασικοί παίκτες και ήταν πολύ δύσκολο».

«Οι παίκτες ήταν πρωταγωνιστές, άστους να χαρούν δεν υπήρχε λόγος να μπουν όλοι μέσα στο γήπεδο. Κι εγώ το έζησα, παρολίγο να μου τα πάρουν όλα τότε που πήραμε πρωτάθλημα».

Για το μέλλον στον Απόλλωνα, τι πρέπει να κάνει για να διεκδικήσει ξανά πρωτάθλημα και ομίλους: «Άσχετα με τα χρήματα, πρέπει να γίνει σωστός προγραμματισμός. Πρέπει να δούμε ποιοι θα μείνουν. Βεβαίως χρειάζεται νέο αίμα και παίκτες που θα κάνουν διαφορά, όμως χρειάζεται προσοχή. Να δουν τι χρειάζεται η ομάδα και πως θέλει ο προπονητής να παίζει. Πρέπει να γίνει καλύτερος τώρα και δεν είναι εύκολο. Η Ομόνοια είναι το τελευταίο παράδειγμα. Θα έχει και ομίλους και είναι πολύ δύσκολο να πάει ξανά για πρωτάθλημα».

«Η επόμενη χρονιά είναι η πιο σημαντική, το πως θα το διαχειριστούν».

Για τους Γερμανούς στον Απόλλωνα: «Νομίζω είναι καθαρά τύχη, ο Φον Χέιζεν δεν το πήρε. Είτε Γερμανός είτε άλλος, φέτος έδειξε ότι ήταν πιο καλός και το πήρε».

Είναι 30 χρόνια στην Κύπρο, για το νέο γήπεδο πως το βλέπει: «Με όλο το σεβασμό για το Τσίρειο, ζήσαμε πολλά, αλλά το νέο γήπεδο σίγουρα θα είναι καλύτερο. Θα είναι ποδοσφαιρικό γήπεδο. Ελπίζω να σεβαστούν οι φιλάθλοι τη νέα έδρα».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Η στεναχώρια κρατάει μια βραδιά, η περηφάνια μας για πάντα»-ThemaSports
17/04 @ 23:50

«Η στεναχώρια κρατάει μια βραδιά, η περηφάνια μας για πάντα»

Ανάρτηση από τον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ του Απόλλωνα μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από τον τελικό κυπέλλου: 

Οι τρομερές αντιδράσεις του Λέουβενμπεργκ στη ΜΥΘΙΚΗ ΟΒΙΔΑ του Τάνκοβιτς... (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
17/04 @ 22:24

Οι τρομερές αντιδράσεις του Λέουβενμπεργκ στη ΜΥΘΙΚΗ ΟΒΙΔΑ του Τάνκοβιτς... (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ποδοσφαιριστής της Πάφος FC, Μουαμέρ Τάνκοβιτς, πέτυχε μία τρομερή, μία απίθανη γκολάρα με οβίδα από τα 40-50 μέτρα στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιτελικού κυπέλλου με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο στάδιο «Αλφαμέγα», αφήνοντας τους πάντες... άφωνους!

Αναστάτωση όμως ΟΛΑ ΚΑΛΑ-ThemaSports
17/04 @ 20:55

Αναστάτωση όμως ΟΛΑ ΚΑΛΑ

Ένας φίλαθλος στην κεντρική κερκίδα του «Αλφαμέγα» ένιωσε αδιαθεσία και προκλήθηκε αναστάτωση μέχρι να φτάσει γιατρός για να αξιολογήσει το πρόβλημα. Ευτυχώς ο φίλαθλος είναι καλά στην υγεία του.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ εικόνες στη Λεμεσό - «ΣΕΙΣΜΟΣ» από τους Απολλωνίστες (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
17/04 @ 19:59

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ εικόνες στη Λεμεσό - «ΣΕΙΣΜΟΣ» από τους Απολλωνίστες (ΒΙΝΤΕΟ)

Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα ετοίμασαν οι οπαδοί του Απόλλωνα με αποκορύφωμα το κορεό που δημιούργησαν οι οργανωμένοι των γαλάζιων της Λεμεσού.

Ανεβάζουν τα ντεσιμπέλ οι Απολλωνίστες - ΒΙΝΤΕΟ-ThemaSports
17/04 @ 19:34

Ανεβάζουν τα ντεσιμπέλ οι Απολλωνίστες - ΒΙΝΤΕΟ

Ανεβάζουν τα ντεσιμπέλ οι οπαδοί του Απόλλωνα όσο πλησιάζει η έναρξη του ματς με την Πάφο.

Όμορφο σκηνικό με Σάντος εκτός γηπέδου... (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
17/04 @ 18:39

Όμορφο σκηνικό με Σάντος εκτός γηπέδου... (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Λίγο μετά την άφιξη της αποστολής του Απόλλωνα στο στάδιο «Αλφαμέγα» για τον ημιτελικό κυπέλλου με την Πάφο, ο ποδοσφαιριστής των «κυανολεύκων», Μπρούνο Σάντος, βγήκε για λίγο εκτός γηπέδου, προκειμένου να υποδεχθεί και να αγκαλιάσει τη γυναίκα του και τα παιδιά του!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ