Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο διεθνής Κύπριος επιθετικός της Λουντογκόρετς, Πιέρος Σωτηρίου, μίλησε το πρωί της Τρίτης στον Super Sport FM.
Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν:
Για τη σεζόν στο βουλγαρικό πρωτάθλημα: «Είναι το δεύτερο μου πρωτάθλημα με τη Λουντογκόρετς. Ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά για εμένα και την ομάδα μου. Καταφέραμε να μπούμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Είχαμε μια περίοδο όχι και τόσο καλή μέσα Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου, όμως στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, κάναμε πορεία που μας επέτρεψε να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Πιστεύω ότι ήταν εύκολο πρωτάθλημα. Το επίπεδο του βουλγαρικού πρωταθλήματος με το κυπριακό, είναι το ίδιο».
Για το μέλλον του: «Έχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με τη Λουντογκόρετς. Δεν έχω κάποιες προτάσεις προς το παρόν. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, μου αρέσει στη Λουντογκόρετς. Γιατί όχι να μην κάνω και τα δύο χρόνια του συμβολαίου μου. Αν βρω κάτι καλύτερο και είναι ευχαριστημένη και η ομάδα με τα λεφτά που θα πάρει θα το δούμε».
Το όνειρο για τον πρώτο τελικό μετά από 20 χρόνια έγινε εφιάλτης για την Εθνική, με τη «γαλανόλευκη» να εμφανίζεται αγνώριστη και να χάνει με 94-68 από την Τουρκία και πλέον θα διεκδικήσει το χάλκινο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/09 @ 23:20
Ο Τζόσουε Χομαγιού υπέστη σοκαριστικό τραυματισμό στον αγώνα της Σταντάρ Λιέγης με τη Μέχελεν, παγώνοντας τους πάντες. Ο άτυχος ποδοσφαιριστές μεταφέρθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου με τη συνοδεία όλων των παικτών.
12/09 @ 21:36
Η φανέλα βασικού προς το παρόν δεν χάνεται για τον Ανχελίνο στο αριστερό άκρο της άμυνας της Ρόμα, ωστόσο, ο ιταλικός Τύπος κάνει λόγο για τον Τσιμίκα που… παραμονεύει και αγχώνει τον Ισπανό.
12/09 @ 22:18
Για την κατάθλιψη που πέρασε όσο ήταν ποδοσφαιριστής μίλησε ο Ματίας Αλμέιδα, συγκλονίζοντας τους δημοσιογράφους της Σεβίλλης.
12/09 @ 16:59
Ο Λαμίν Γιαμάλ παραχώρησε συνέντευξη στο ισπανικό podcast «Resonancia de Corazon» και μίλησε για όλα.
12/09 @ 16:23
Η Φιορεντίνα θέλησε να δοκιμάσει τον χρόνο που παίρνει στον κόσμο και δη στους οπαδούς της, να καταλάβουν άμεσα τον Ντε Χέα, όταν εκείνος βολτάρει στις πλατείες της πόλης!
11/09 @ 23:45
Η Τράμπζονσπορ θα αποτελέσει το νέο σταθμό στην ποδοσφαιρική καριέρα του Αντρέ Ονάνα, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να γνωστοποιεί την Πέμπτη (11/9) τη συμφωνία της με την τουρκική ομάδα για το μονοετή δανεισμό του.
BEST OF THEMASPORTS