Μεγάλο ΔΙΠΛΟ για Απόλλωνα, συμβιβασμός στην Λάρνακα - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ και συνέχεια...
Με τρεις αναμετρήσεις άνοιξε η αυλαία της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Κύπριος επιθετικός του Λεβαδειακού. Νέστωρας Μυτίδης, μίλησε το πρωί της Τρίτης στον Super Sport FM.
Για τη φετινή σεζόν: «Είναι το πρώτο πρωτάθλημα στην καριέρα μου και το πρώτο του Λεβαδιακού. Ανόδους πήραν αλλά τίτλο ποτέ. Ήταν μια όμορφη εξέλιξη και γενικά όλος ο κόσμος το χάρηκε. Το γήπεδο για πρώτη φορά ήταν γεμάτο, γύρω στους 5000 οπαδούς και ήταν μια ωραία εμπειρία. Ο πρόεδρος είναι εδώ, δίπλα μας σε κάθε στιγμή. Θέλαμε από πέρσι να ανεβούμε κατηγορία, δεν τα καταφέραμε όμως φέτος το πετύχαμε. Η αλήθεια είναι πως ήταν πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, παίξαμε 34 αγώνες για να κερδίσουμε τον όμιλο, για να παίξουμε για την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ».
Για τη δική του παρουσία και το μέλλον του: «Η προσπάθεια άρχισε από πέρσι, ήθελα να έρθω εδώ. Είχα και άλλες επιλογές αλλά ήξερα πως η ομάδα ήθελε να ανεβεί και ήρθα εδώ. Την πρώτη χρονιά είχα ένα τραυματισμό και έβαλα σκοπό να μείνει γιατί ήθελα να βοηθήσω την ομάδα. Το συμβόλαιο μου ολοκληρώθηκε, δεν έχουμε μιλήσει ακόμη παραπάνω. Θα δούμε. Δεν έχω αποφασίσει, δεν έχω σκεφτεί. Περιμένω να δω τις επιλογές μου, μπορεί να είναι στην Ελλάδα μπορεί και στην Κύπρο».
Λίγο αργότερα μίλησε και στον ΣΠΟΡ FM λέγοντας τα εξής...
Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α’ Εθνική: «Είναι πρώτη φορά που έχει πάρει πρωτάθλημα η ομάδα. Ήταν μια πολύ ωραία γιορτή στην πόλη και το απολαύσαμε. Είναι το πρώτο πρωτάθλημα στην καριέρα μου».
Για τα 10 γκολ που πέτυχε στο πρωτάθλημα: «Τα νούμερα μπορούσε να είναι καλύτερα. Σημασία έχει που πετύχαμε και τους στόχους μας σαν ομάδα».
Αν θα παραμείνει στον Λεβαδειακό: «Το συμβόλαιο μου ολοκληρώνεται. Θα δούμε τι θα κάνουμε. Δεν έχω μιλήσει με κανένα. Τώρα το μόνο που σκέφτομαι είναι τις διακοπές για να ξεκουραστούμε».
Αν έχει προτάσεις από Κύπρο: «Προτάσεις δεν έχω αλλά τηλεφωνήματα και διάφορες κρούσεις υπάρχουν. Δεν έχω μπει σε διαδικασία να συζητήσω και να σκεφτώ πολύ μακριά».