Ομόνοια : Η μεγάλη ώρα είναι απόψε (Πιθανή εντεκάδα)
Η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ έχει ένα μεγάλο παιχνίδι μπροστά της με φόντο την League Phase του Κόνφερενς Λιγκ
Ακολουθήστε μας στο Google news
Πέραν από την φιέστα της Κυριακής, την επόμενη μέρα θα το… βροντοφωνάξουν και σε κεντρικούς δρόμους της Λεμεσού, ότι το έφεραν ξανά στο… λιμάνι!
Οι τεχνικοί υπεύθυνοι ήδη κάνουν κάποιες πρώτες σκέψεις για την ομάδα της νέας χρονιάς, όμως θα… σηκώσουν μανίκια, όταν θα σταματήσουν να παίζουν τα βιολιά και νταούλια.
Όπως είθισται, αρχικά θα «σχηματιστεί» λίστα εξόδου παιχτών κι ακολούθως θα φτιάξουν τον κατάλογο με υποψήφιους παίχτες να έλθουν στην Λεμεσό.
Τελειωμένη μετεγγραφή, θεωρείται αυτή του Αγκολέζου εξτρέμ Βα, γνωστού από την παρουσία του στην Πάφο.
Το σίγουρο είναι ότι για να… «χτιστεί» προοπτική, ούτως ώστε να έχει πολλές πιθανότητες η ομάδα να πάει καλά στην Ευρώπη, είναι να διαβούν τις πύλες του προπονητικού κέντρου στο Κολόσσι, ποιοτικοί ποδοσφαιριστές.