Οι δηλώσεις του...

Ακολουθήστε μας στο Google news

Στον Super Sport FM μίλησε το πρωί της Τρίτης ο Μιλένκο Σπόλιαριτς.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν: 

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Δίκαια πήρε τον τίτλο. Από την αρχή μέχρι το τέλος ήταν πρώτος. Έκανε διαφορά, άσχετως αν στα πλέι οφ δεν πήρε πολλούς βαθμούς, όμως στα δύσκολα έδειξε ότι ήταν ομάδα. Φαίνεται πως οι παίκτες που ήταν στην ομάδα είναι καλοί χαρακτήρες και το καταλάβαινες σε κάθε γκολ. Πολύ καλό το κλίμα στην ομάδα και ο προπονητής πολύ καλός».

Για τον αν φοβήθηκε ποτέ ότι μπορούσε να χαθεί το πρωτάθλημα μετά τα σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα: «Έρχονται πολλά πράγματα στο μυαλό γιατί και τα προηγούμενα χρόνια που ήταν κοντά στο πρωτάθλημα έπαιξε και καλό ποδόσφαιρο. Αλλά το να πάρεις το ζητούμενο δεν περιμένεις και να παίζεις καλό ποδόσφαιρο πάντα. Ναι το σκεφτόμουν γιατί ο ΑΠΟΕΛ δυνάμωσε, βελτιώθηκε και ήταν κοντά. Μετά τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ νομίζω τα πάντα τελείωσαν».

Ποιοι κατά την άποψή του είναι οι κορυφαίοι του φετινού Απόλλων: «Πιστεύω η ομάδα σαν σύνολο και ο προπονητής. Και να μην ξεχνάμε τον μεγάλο κόσμο του Απόλλωνα που ήταν κοντά στα δύσκολα. Και αυτό φάνηκε στο τελευτάιο παιχνίδι πόση ήταν η δίψα του κόσμου».

Για την επόμενη ημέρα: «Δεν είναι εύκολο. Όταν φτάσεις ψηλά είναι δύσκολο να παραμείνεις εκεί. Θα έρθουν λεφτά από την Ευρώπη, όμως θέλει πάρα πολύ προσοχή με τον προγραμματισμό και τους παίκτες που θα έρθουν. Δεν είναι εύκολο για μια ομάδα που θα παίζει Ευρώπη να πει ότι θα πάει και για το πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι θα πρέπει να γίνουν σωστές κινήσεις. Τώρα πόσους παίκτες δεν ξέρω, αλλά σε κάθε θέση πρέπει να έχεις 2-3 καλούς παίκτες. Σίγουρα θα χρειαστεί ενίσχυση και θα το κάνει ο Απόλλων, όπως και όλες οι ομάδες». 

Για τους γιους του: «Δεν είμαι από τους γονείς που μιλάνε και είναι από πάνω των παιδιώ τους. Ο Ντανίλο είχε πολύ καλή σεζόν και άξιζε να πανηγυρίσει τον τίτλο. Για τον Ματίγια είναι κρίμα γιατί ο Άρης ήταν κοντά, όμως είχα πει πως είναι δύσκολο για το πρωτάθλημα. Ο Αλεξάνταρ ήταν μέλος της επιτυχίας της Νέας Σαλαμίνας που ανεβαίνει κατηγορία»

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

LIVE: Οθέλλος - Εθνικός Άχνας (ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ)-ThemaSports
19/04 @ 17:30

LIVE: Οθέλλος - Εθνικός Άχνας (ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ)

Ο Οθέλλος υποδέχεται τον Εθνικό Άχνας για την 10η αγωνιστική των πλέι-αουτ και το Themasports θα σας μεταφέρει την εξέλιξη του αγώνα.

LIVE: Δόξα - Νέα Σαλαμίνα-ThemaSports
19/04 @ 17:28

LIVE: Δόξα - Νέα Σαλαμίνα

Η Δόξα υποδέχεται τη Νέα Σαλαμίνα για την 10η αγωνιστική των πλέι-αουτ και το Themasports θα σας μεταφέρει την εξέλιξη του αγώνα.

Παπαφώτης για Μπεν Σιμόν: «Στο γήπεδο είναι πολύ αυστηρός»-ThemaSports
19/04 @ 16:07

Παπαφώτης για Μπεν Σιμόν: «Στο γήπεδο είναι πολύ αυστηρός»

Καλεσμένος στο επεισόδιο 11 του «Kick Off», ήταν ο Βασίλης Παπαφώτης. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Μπεν Σίμον, που τον είχε ως προπονητή του στην Εθνική Κύπρου.

Οι 11αδες στο ματς Οθέλλος - Εθνικός Άχνας-ThemaSports
19/04 @ 17:20

Οι 11αδες στο ματς Οθέλλος - Εθνικός Άχνας

Ο Οθέλλος υποδέχεται τον Εθνικό Άχνας για την 10η αγωνιστική των πλέι-αουτ, δείτε τις αρχικές ενδεκάδες των δύο ομάδων.

Β' ΓΚΡΟΥΠ: Αυλαία σε Περιστερώνα και Λάρνακα - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ThemaSports
19/04 @ 09:14

Β' ΓΚΡΟΥΠ: Αυλαία σε Περιστερώνα και Λάρνακα - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Με δύο αγώνες ανοίγει η αυλαία της 10ης αγωνιστικής στο Β' γκρουπ.

Β' όμιλος: Το ματς της 12ης αγωνιστικής-ThemaSports
18/04 @ 10:39

Β' όμιλος: Το ματς της 12ης αγωνιστικής

Η ΚΟΠ ανακοινώνει ότι το διεξαγωγής των αγώνων της 12ης αγωνιστικής για τον Β' όμιλο του Πρωταθλήματος Cyta, περιόδου 2023 - 2024, καθορίστηκε ως ακολούθως:

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ