Να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα τουλάχιστον μέχρι τον ερχόμενο Δεκέμβριο θέλει ο Ντάνι Άλβες, έτσι ώστε να κλείσει την καριέρα του με την εθνική Βραζιλίας, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Σε συζητήσεις για ανανέωση της συνεργασίας τους βρίσκονται Μπαρτσελόνα και Ντάνι Άλβες, με τον 39χρονο Βραζιλιάνο να επιθυμεί να παραμείνει στο ρόστερ των «μπλαουγκράνα» τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022, έτσι ώστε να καταφέρει να αγωνιστεί για τελευταία φορά με την εθνική ομάδα της χώρας του, στο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα λάβει χώρα στα γήπεδα του Κατάρ.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής «As», οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία, ενώ μένει να τα βρουν και στο οικονομικό κομμάτι.
Ο Ντάνι Άλβες επέστρεψε μετά από πέντε χρόνια στην Μπαρτσελόνα, τον περασμένο Νοέμβριο, έχει πραγματοποιήσει 16 εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, σκοράροντας μία φορά και «σερβίροντας» τέσσερις ασίστ.
sport-fm.gr
Ανακοίνωση κάλεσμα στον κόσμο κάνει η Ανόρθωση για να σώσει την ομάδα από το οικονομικό αδιέξοδο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
18/09 @ 18:13
Η μεγάλη επιστροφή παίρνει πλέον επίσημη μορφή, με τον Ζοσέ Μουρίνιο ν’ ανακοινώνεται από την Μπενφίκα!
18/09 @ 16:45
Ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ραούλ Aσένθιο, θα δικαστεί με την κατηγορία ότι μοιράστηκε βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου χωρίς συναίνεση, ανακοίνωσε δικαστήριο στην Γκραν Κανάρια
18/09 @ 11:04
Διετή επέκταση του συμβολαίου του, που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026, προσφέρει στον Άντονι Ιραόλα η Μπόρνμουθ, έχοντας μείνει απόλυτα ικανοποιημένη.
18/09 @ 10:10
Η Εθνική Χώρας των Βάσκων θα αντιμετωπίσει την Παλαιστίνη σε φιλικό παιχνίδι στο Σαν Μαμές, με το ματς να αποκτά και πολιτική διάσταση λόγω της κατάστασης στη Μέση Ανατολή.
18/09 @ 09:48
Στην Πορτογαλία είναι ο Ζοζέ Μουρίνιο από σήμερα το πρωί για να σφραγίσει το deal που έχει προφορικά με την διοίκηση της Μπενφίκα.
17/09 @ 12:12
Ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι ήταν έξαλλος με τη διαιτησία μετά το ματς της Μαρσέιγ με τη Ρεάλ Μαδρίτης.
BEST OF THEMASPORTS