Ακολουθήστε μας στο Google news
Πριν την έναρξη του αγώνα ΑΕΛ-Δόξα, μίλησε στην κάμερα της Cytavision ο Μάριος Νεοφύτου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θέμα νέου προπονητή στη Λεμεσιανή ομάδα, λέγοντας τα εξής: «Τα διαχειρίζεται ο Λουσιάνο Μπεμπέ με τον πρόεδρο αυτά τα θέματα. Είναι σε επαφές και μετά τον ερχομό του προέδρου από το εξωτερικό θα έχουμε περισσότερα να πούμε. Ίσως μέχρι το τέλος τη εβδομάδας θα έχουμε αίσιο τέλος με τον νέο προπονητή για να συνεχίσουμε την δουλειά ενόψει και της νέας χρονιάς».
Αναφερόμενος για τον νυν προπονητή, Σάββα Παντελίδη, όπου ανακοινώθηκε ότι με το τέλος του πρωταθλήματος θα αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΛ, ο Μάριος Νεοφύτου είπε: «Ήρθε σε μια δύσκολη περίοδο. Προσπάθησε, έκανε αρκετές αλλαγές, βελτιώθηκε η ομάδα και νομίζω ότι με λίγη τύχη θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε περισσότερο σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ευχαριστώ τον Σάββα για την άψογη συνεργασία και τους συνεργάτης του Δημήτρη και Γιάννη. Τους εύχομαι κάθε επιτυχία και όπου και να βρίσκονται να ξέρουν ότι έχουν φίλους στην Κύπρο».
Το όνειρο για τον πρώτο τελικό μετά από 20 χρόνια έγινε εφιάλτης για την Εθνική, με τη «γαλανόλευκη» να εμφανίζεται αγνώριστη και να χάνει με 94-68 από την Τουρκία και πλέον θα διεκδικήσει το χάλκινο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/09 @ 20:48
Με ένα εντυπωσιακό βίντεο παρουσίασε τον Οτσόα η ΑΕΛ.
12/09 @ 13:34
Η ΑΕΛ παρουσιάζει στο πιο κάτω βίντεο ωραία στιγμιότυπα από την όμορφη βραδιά...
12/09 @ 11:25
Διάσκεψη τύπου παραχώρησε το τμήμα μπάσκετ της ΑΕΛ
12/09 @ 10:45
Ο Οτσόα έφτασε Κύπρο και οδεύει για εξετάσεις έτσι ώστε να οριστικοποιηθεί η συμφωνία με την ΑΕΛ
12/09 @ 10:42
Ανακοίνωση από το οργανωμένο σύνολο της ΑΕΛ σχετικά με την πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής αλλά και στο μέλλον
12/09 @ 09:45
Μεξικανός δημοσιογράφος δημοσίευσε στιγμιότυπο από το ESPN όπου ο Σέρχιο Ντιπ κάνει σκληρή κριτική στον Οτσόα
BEST OF THEMASPORTS