Αρκετοί νεαροί στον πάγκο του Ολυμπιακού.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Κόντρα στον Εθνικό ο Νεντίμ Τούτιτς δίνει χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ντεμπούτο για τον Ανδρονίκου, ενώ στον πάγκο είναι ο εγγονός και... συνονόματος του Σωτήρη Καϊάφα.
Ο ξάδερφος του νεαρού Σωτήρη, Αλέξανδρος ήταν στον πάγκο της Ομόνοιας στο σαββατιάτικο ματς των πρασίνων με την ΠΑΕΕΚ.
Ολυμπιακός: Κόβατς, Φώτη, Μποβέδα, Ανδρονίκου, Χριστοδούλου, Ευτυχίδης, Ζάνος, Κονφέ, Ντιαγνιέ, Κυριάκου, Χαραλάμπους
Στον πάγκο: Μολ, Σαμπίνια, Σάλι, Μιχαήλ, Γουίλσον, Πηλαβάς, Καραγιάννης, Πεχλιβάνης, Δημητρίου, Νάνι, Καϊάφας, Τιάγκο
Έτοιμη για αναχώρηση είναι η αποστολή της Πάφου ενόψει του πρώτου ιστορικού αγώνα της στη League Phase του Champions League.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
16/09 @ 07:54
Παρά τον σοβαρό τραυματισμό του Έργκας (του αφιέρωσε το γκολ ο Μακκόσλαντ) και την διακοπή της συνεργασίας με τον Καζού, δεν θα κάμουν κίνηση για αριστερό μπακ στον Άρη.
15/09 @ 21:20
Ανάρτηση από το ΑΠΟΕΛ με πρωταγωνιστή τον Ντιέγκο Ρόσα και με μια ερώτηση να συνοδεύει την φωτογραφία.
15/09 @ 20:43
Στο 67' ο Τρούγιτς με εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-0 με το δεξί για την ΕΝΥ κόντρα στην Ομόνοια Αραδίππου.
15/09 @ 19:42
Στο 15' ο Τσεμπάκ έκανε το γύρισμα από δεξιά ο Μπαχάσα την ασίστ και ο Μπούτνικ με δεξί πλασέ έκανε το 1-0.
15/09 @ 19:22
Η Ομόνοια Αραδίππου τίμησε την μνήμη του Πάρη Παρασκευά ο οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 52 ετών βυθίζοντας στο πένθος την κοινότητα της Αραδίππου.
15/09 @ 16:52
Ο ΑΠΟΕΛ δημοσίευσε βίντεο από το σκηνικό μετά το τέλος του αγώνα με την ΕΝΠ στο Παραλίμνι...
BEST OF THEMASPORTS