Πόλυς ΧαραλάμπουςMεγάλη μέρα για τους Απολλωνίστες η σημερινή
Ακολουθήστε μας στο Google news
Όπως και πριν μια εβδομάδα, αρκετοί Απολλωνίστες, αποκλείεται να κοιμήθηκαν χθες βράδυ. Η μέρα που ξημέρωσε σήμερα, πολύ πιθανόν να είναι ιστορική.
Επειδή η ομάδα τους έχει την ευκαιρία, στην αναμέτρηση με τον Άρη, αν πάρει τους τρεις βαθμούς, να πανηγυρίσει πρωτάθλημα μετά από 16 χρόνια. Υπάρχει φυσικά και το σενάριο, να μην νικήσουν την «ελαφρά ταξιαρχία» και πάλι να γίνει η… δουλειά τους. Τούτο θα συμβεί, αν ο ΑΠΟΕΛ δεν νικήσει την Ανόρθωση στο καυτό ντέρμπι του ΓΣΠ, που θα διεξαχθεί σήμερα την ίδια ώρα.
Σήμερα θα πάνε περισσότεροι Απολλωνίστες στο Τσίρειο. Πέραν από τους 7 χιλιάδες που θα…στριμωχτούν σαν σαρδέλες στην Δυτική, κάποιοι έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο για την Ανατολική, εκεί που θα βρίσκονται οι υποστηρικτές του Άρη.
Εννοείται πως σε περίπτωση που… σφραγιστεί μαθηματικά ο τίτλος, πέραν από το πάρτι στον αγωνιστικό χώρο και στις κερκίδες του Σταδίου, το γλέντι θα συνεχιστεί στους δρόμους και θα κορυφωθεί στον κυκλικό κόμβο Αγίου Νικολάου και στον Εναέριο.
Από τότε που είχαν… σηκώσει το τελευταίο πρωτάθλημα τον Μάιο του 2006, είχαν πλημμυρίσει οι δρόμοι της Λεμεσού με κυανόλευκους οπαδούς, όταν η ομάδα κατέκτησε κύπελλα (2010, 2016 και 2017), αλλά θα είναι πιο… εκστασιασμένοι, επειδή αποτελούσε τον μεγάλο τους πόθο για πολλά χρόνια.
Στα «τρέχοντα» θέματα επικαιρότητας της Ομόνοιας, παραμένει ψηλά αυτό που αφορά στην... περιθωριοποίηση του Χάμπου Χαραλάμπους από τον Γιάννη Αναστασίου. Πλέον δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι δεν πρόκειται απλώς για «λόγους τακτικής» που ο 23χρονος διεθνής χαφ, «βράζει τον πάγκο» (ως επί το πλείστο), κατά το διάστημα που «εξουσιάζει» (σε τεχνικό επίπεδο) στο «Ηλίας Πούλλος» ο Ελλαδίτης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
22/04 @ 21:17
Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, μετά το τέλος του αγώνα στο «Στέλιος Κυριακίδης» με αντίπαλο την Πάφο, για την 6η αγωνιστική των πλέι-οφ.
22/04 @ 17:37
Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, για το αποψινό (19:00) ντέρμπι στο «Στέλιος Κυριακίδης» με αντίπαλο την Πάφο, για την 6η αγωνιστική των πλέι-οφ:
22/04 @ 10:35
Ο Απόλλωνας ετοιμάζεται για τον αγώνα Πρωταθλήματος με την Πάφο λίγο πριν την μάχη τους στο κύπελλο
17/04 @ 20:40
Ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει καλά στατιστικά κόντρα στην Πάφο
17/04 @ 17:00
Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και με αφορμή τους εορτασμούς του Πάσχα, αντιπροσωπεία της ομάδας μας μαζί με τον Μεγάλο μας Χορηγό, Stoiximan, επισκέφθηκε το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο γηροκομείο – κέντρο αποκατάστασης και αναπήρων.
16/04 @ 14:55
Ανάρτηση από το τμήμα Βόλεϊ του Απόλλωνα για την στήριξη του κόσμου στον τελικό κυπέλλου
BEST OF THEMASPORTS