Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη μετά την ισοπαλία της Ιντερνασιονάλ με την Κορίνθιανς (2-2) για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Βραζιλίας. Ο Ράφαελ Ράμος της Κορίνθιανς συνελήφθη έπειτα από καταγγελία για ρατσιστική επίθεση που έκανε σε βάρος του ο Εντενίλσον της Ιντερνασιονάλ.
Ο 27χρονος Πορτογάλος δεξιός μπακ, που φέρεται να αποκάλεσε τον αντίπαλό του «μαϊμού», κρατήθηκε στο αστυνομικό τμήμα του γηπέδου μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν από τη διοίκηση της ομάδας καταβλήθηκε εγγύηση ύψους περίπου 2.000 δολαρίων.
Η υπόθεση θα ερευνηθεί από τις αρχές και ασφαλώς αν προκύψουν αποδείξεις πως ο Ράφαελ Ράμος επέδειξε ρατσιστική συμπεριφορά αναμένεται να τιμωρηθεί πολύ αυστηρά, σε αθλητικό αλλά και ποινικό επίπεδο. Ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται πως δεν χρησιμοποίησε τη συγκεκριμένη λέξη, αλλά κάποια άλλη και πως η πορτογαλική του προφορά παρερμηνεύτηκε από τον Εντενίλσον.
Ο Βίκτορ Γκιόκερες ανοίγει... «πόλεμο» με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει ούτε για την προετοιμασία της ομάδας και στην Άρσεναλ ετοιμάζουν τις διακριτικές, αλλά αποφασιστικές κινήσεις τους!
Τα γενέθλια του GOAT. Και ξημέρωσαν με τον Λίο να έχει πετύχει και κάτι περισσότερο στην καριέρα του. Γιατί δεν σταματά ποτέ. Και γιατί με τον Μέσι... δεν μπορείς να χάσεις. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ κλείνει τα 38 και συνέχισε να γράφει ιστορία και στις ΗΠΑ με την Ίντερ Μαϊάμι.
Ακόμη ένας νεαρός παίκτης με ταλέντο θα γίνει κάτοικος Βαρκελώνης, καθώς η Μπαρτσελόνα αποκτά από την Κοπεγχάγη τον 19χρονο Σουηδό εξτρέμ, Ρούνι Μπαρντατζί