Πλέον είναι δεδομένοι οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού για τα προκριματικά του Champions League, παρότι κάποια πρωταθλήματα δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Στον β’ προκριματικό γύρο του Champions League θα ξεκινήσει το ευρωπαϊκό του οδοιπορικό ο Ολυμπιακός τη νέα σεζόν (19-20 Ιουλίου) και πλέον τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει ως προς τους υποψήφιους αντιπάλους. 

Μπορεί να μην έχουν ολοκληρωθεί οι Λίγκες, αλλά πλέον έχουν «κλειδώσει» οι ομάδες που θα βρει στο δρόμο του, γιατί έχουν κριθεί ουσιαστικά οι πρωταθλητές, ασχέτως αν δεν το έχουν πάρει ακόμα μαθηματικά.

Η κλήρωση για τον β’ προκριματικό είναι στις 15 Ιουνίου και είναι πολύ πιθανό να βγει ζευγάρι από τον α’ προκριματικό, μιας και απευθείας στον β’ – όπως και ο Ολυμπιακός – είναι μόνο η Ζυρίχη που κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελβετίας.

Αναλυτικά οι υποψήφιοι αντίπαλοι:

*** Στον β’ προκριματικό γύρο οι πρωταθλητές Ελλάδας μπορεί να βρουν μία εκ των Ζυρίχης (Ελβετία), Σάμροκ Ρόβερς (Ιρλανδία), Λίνκολν (Γιβραλτάρ), Ζαλγκίρις Βίλνιους (Λιθουανία), Νιου Σεντς (Ουαλία), Ελσίνκι (Φινλανδία), Σλόβαν Μπρατισλάβας (Σλοβακία), Μακάμπι Χάιφα (Ισραήλ), Κόπερ ή Μάριμπορ (Σλοβενία) και Ντουντελάνζ (Λουξεμβούργο). Αν εξαιρεθεί η Ζυρίχη που είναι απευθείας στον β’ προκριματικό, όλες οι υπόλοιπες πρέπει να περάσουν τον σκόπελο του α’ γύρου. 

*** Στον γ’ προκριματικό γύρο ο Ολυμπιακός μπορεί να κληρωθεί με μία εκ των Σερίφ Τιρασπόλ (Μολδαβία), Φερεντσβάρος (Ουγγαρία), Μπόντο Γκλιμτ (Νορβηγία), Απόλλωνα Λεμεσού (Κύπρος), Κλουζ (Ρουμανία) ή Λουντογκόρετς (Βουλγαρία). Όλες πλην του Απόλλωνα Λεμεσού, πρέπει να περάσουν δύο γύρους.

*** Στα πλέι οφ ο Ολυμπιακός μπορεί να πέσει πάνω σε Μάλμε (Σουηδία), Τράμπζονσπορ (Τουρκία), Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία) ή Καραμπάχ (Αζερμπαϊτζάν).

Πηγή: www.fosonline.gr
 
ΟΜΟΝΟΙΑ: Το κακό ημίχρονο και η σωστή διαχείριση ενόψει Ανόρθωσης

ΟΜΟΝΟΙΑ: Το κακό ημίχρονο και η σωστή διαχείριση ενόψει Ανόρθωσης

Η Ομόνοια πραγματοποίησε το χειρότερο φετινό της ημίχρονο, αλλά είναι κάτι που λύνεται...

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΕΚ: Νέο βίντεο από τον Μαρσιάλ στο αγωνιστικό αυτοκίνητο του Μάριου Ηλιόπουλου!-ThemaSports
20/09 @ 20:10

ΑΕΚ: Νέο βίντεο από τον Μαρσιάλ στο αγωνιστικό αυτοκίνητο του Μάριου Ηλιόπουλου!

Ένα νέο βίντεο από τον Άντονι Μαρσιάλ μέσα στο αγωνιστικό αυτοκίνητο του Μάριου Ηλιόπουλου ανέβασε η ΑΕΚ.

Αυτό είναι το αγωνιστικό αυτοκίνητο του Μάριου Ηλιόπουλου που φιλοξένησε τον Αντονί Μαρσιάλ! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
20/09 @ 18:51

Αυτό είναι το αγωνιστικό αυτοκίνητο του Μάριου Ηλιόπουλου που φιλοξένησε τον Αντονί Μαρσιάλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μόνο τυχαία δεν ήταν η επιλογή της συγκεκριμένης αγωνιστικής Citroen C4 που ανέσυρε από τη συλλογή του ο Μάριος Ηλιόπουλος για να υποδεχθεί τον Αντονί Μαρσιάλ: είναι ένα γαλλικό αυτοκίνητο, που οδήγησε ο Γάλλος θρύλος του WRC Σεμπαστιάν Λεμπ για να κερδίσει το Ράλλυ Ακρόπολις το 2008.

Γιατί το deal της ΑΕΚ με τον Μαρσιάλ είναι «χρυσό»; Συγκρίνεται με συμβόλαια της Γιουνάιτεντ, «φτάνει» τον Γκαρνάτσο!-ThemaSports
20/09 @ 16:05

Γιατί το deal της ΑΕΚ με τον Μαρσιάλ είναι «χρυσό»; Συγκρίνεται με συμβόλαια της Γιουνάιτεντ, «φτάνει» τον Γκαρνάτσο!

Αν ισχύουν όσα γράφονται και οι Άγγλοι έχουν απόλυτο δίκιο με το ρεπορτάζ τους, ο Άντονι Μαρσιάλ μπορεί να λάβει περισσότερα χρήματα στην ΑΕΚ, από όσα τρεις, πρώην συμπαίκτες του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ηλιόπουλος σε Μαρσιάλ: «Δέσε ζώνη-Πάμε για κατακτήσεις!» (BINTEO)-ThemaSports
20/09 @ 14:15

Ηλιόπουλος σε Μαρσιάλ: «Δέσε ζώνη-Πάμε για κατακτήσεις!» (BINTEO)

Δείτε το απίθανο βίντεο του Μάριου Ηλιόπουλου με τον Αντονί Μαρσιάλ στο αγωνιστικό του μονοθέσιο.

Μπαλοτέλι: Προτάθηκε σε ομάδες της Super League!-ThemaSports
20/09 @ 14:28

Μπαλοτέλι: Προτάθηκε σε ομάδες της Super League!

Ο Μάριο Μπαλοτέλι εξακολουθεί να ψάχνει ομάδα με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως προτάθηκε και σε ελληνικούς συλλόγους!

Ο Μάριος Ηλιόπουλος τραγούδησε το "Αγάπα με" μαζί με τον Αργυρό στο πάρτι για τα γενέθλιά του-ThemaSports
20/09 @ 08:45

Ο Μάριος Ηλιόπουλος τραγούδησε το "Αγάπα με" μαζί με τον Αργυρό στο πάρτι για τα γενέθλιά του

Ο Μάριος Ηλιόπουλος ανέβηκε στην σκηνή και τραγούδησε παρέα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό του "Αγάπα με" του Γιάννη Πουλόπουλο στο πάρτι που έκανε για τον εορτασμό των 55ων γενεθλίων του.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ