Το... σήκωσε η ΑΕΚ - Η απονομή στους κυπελλούχους(ΒΙΝΤΕΟ)
Η ΑΕΚ κατέκτησε το κύπελλο Κύπρου και ο αρχηγός Άνχελ Γκαρσία σήκωσε το τρόπαιο στον ουρανό της Λευκωσίας.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η τελευταία φορά που... είδε δίχτυα ο Αιγύπτιος άσος της "Κυρίας", ήταν απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, στο εντός έδρας ματς της 4ης αγωνιστικής των πλέι-οφ που διεξήχθη στις 2 Απριλίου που βρήκε μεγάλη νίκητρια την ομάδα της Αμμοχώστου με 4-1.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι πέρασαν πέντε ολόκληροι μήνες από την τελευταία φορά που ο Ουάρντα σκόραρε σε εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος!
Συγκεκριμένα, στις 18 Δεκεμβρίου του 2021, πέτυχε και τα δύο γκολ της Ανόρθωσης στη νίκη με 0-2 επί του Εθνικού στο Δασάκι και είναι κι αυτό ένα κίνητρο για τον ίδιο, για να βάλει τέλος στην... γκίνια.
Θυμίζουμε ότι ο Αιγύπτιος άσος είναι ο δεύτερος σκόρερ της "Κυρίας" σε αγώνες πρωταθλήματος με 9 γκολ, έχοντας ένα λιγότερο από τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο που σκόραρε 10 φόρες και μένει να δούμε ποιος θα πάρει την... άτυπη πρωτιά!
Ι.Ι.