MENU

Themasports.com

Η απαίτηση του κόσμου για «μεταρρυθμίσεις» κι ο προπονητής που θα κάνει… γκελ

Άνθρωποι που ήταν ή βρίσκονται (ακόμα) κοντά στον Αντρέα Σοφοκλέους τα τελευταία χρόνια, θεωρούν ότι η πίεση και η κριτική που δέχεται τις τελευταίες μέρες είναι… πρωτοφανής.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Έχουν αυξηθεί αυτοί που θεωρούν ότι ο «Σόφο» έκανε τον κύκλο του, ειδικά αν δεν… σκέφτεται να αναδιπλωθεί και να ευθυγραμμιστεί με τα νέα δεδομένα που επικρατούν στον ποδοσφαιρικό «χάρτη» της Κύπρου.

Οι λόγοι που αρκετοί οπαδοί της ΑΕΛ, κρίνουν ότι πρέπει να προκύψουν αλλαγές και μεταρρυθμίσεις στον τρόπο διαχείρισης και λειτουργίας της ομάδας, είναι γιατί ανησυχούν πως θα πάει ακόμα χειρότερα η επόμενη σεζόν, επειδή φαίνεται να μεγαλώνουν οι «νέες δυνάμεις» στο κυπριακό ποδόσφαιρο, που έχουν πίσω τους ξένους επενδυτές.  

Είναι πολύς κόσμος που… προβάλλει και το ότι η ομάδα έμεινε αρκετά πίσω στον τομέα του μάρκετινγκ, μη αξιοποιώντας το ότι η ΑΕΛ είναι ένα από τα «γωνιακά μαγαζιά» του νησιού. Σε συνδυασμό με το ότι τους προσεχείς μήνες, θα μετακομίσει στο νέο της σπίτι στο Κολόσσι.

Στην επικαιρότητα βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα, το κεφάλαιο πρόσληψης νέου προπονητή, ύστερα από την οριστικοποίηση του διαζυγίου με τον Σάββα Παντελίδη. Ακόμα και η μερίδα οπαδών που θεωρούσαν κατάλληλο τον Ελλαδίτη τεχνικό να συνεχίσει να έχει τα γκέμια στα κίτρινα αποδυτήρια, δεν έπεσαν σε κατάθλιψη, μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Οι τελευταίες πληροφορίες, λένε, ότι παίζει πιο δυνατά η υποψηφιότητα του Πορτογάλου Ζόρζε Σίλας. Μπορεί να λεχθεί, ότι ο πρώην παίχτης της ομάδας, κάνει «γκελ» στη μεγάλη πλειοψηφία των οπαδών.

Το ερώτημα που προκύπτει, είναι πόσο θα αλλάξει το κλίμα μέσα στον κόσμο, πιθανή πρόσληψη του Σίλας ή άλλου οποιουδήποτε προπονητή εγνωσμένης αξίας.

Τίθεται άλλωστε και το ζήτημα του ύψους του «μπάτζετ» της νέας σεζόν. Κακά τα ψέματα, δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα να χτιστεί δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα με… πενταροδεκάρες.

Τα λεφτά δεν φέρνουν πάντοτε την ευτυχία στο ποδόσφαιρο, όμως για να βρεις ποιοτικούς παίχτες, χρειάζεται να πληρώσεις κάτι παραπάνω…

Μαθαίνουμε πάντως, ότι ο Ζόρζε Σίλας, αν είναι τελικά ο «εκλεκτός» του Σοφοκλέους, έχει κάνει ήδη σχετική προετοιμασία, για να έλθουν παίχτες που θα έχουν τις αρετές να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα.

Πόλυς Χαραλάμπους 

Ροή Ειδήσεων

Βαθμολογίες

Ομάδα
Αγώνες
Βαθμολογία
Α' Όμιλος

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ

31

58

ΑΠΟΕΛ

31

52

ΑΕΚ

31

51

ΑΡΗΣ

32

50

ΑΝΟΡΘΩΣΗ

32

49

ΠΑΦΟΣ

31

43

Β' Όμιλος

ΟΜΟΝΟΙΑ

32

50

ΑΕΛ

32

47

ΟΛΥΜΠ. ΛΕΥΚ.

32

40

ΔΟΞΑ

32

32

ΕΘΝΙΚΟΣ Α.

32

23

ΠΑΕΕΚ

32

17

X