Οι δηλώσεις του Τόμας Βατσλίκ μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό.
Ακολουθήστε μας στο Google news![](https://themasports.tothemaonline.com/assets/images/gnews.svg)
Στην πικρία που υπάρχει στις τάξεις του Ολυμπιακού για το γεγονός ότι δεν έχουν νικήσει φέτος τον Παναθηναϊκό, στάθηκε ο Τόμας Βατσλίκ μετά το ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ωστόσο, ο τερματοφύλακας των Πειραιωτών επεσήμανε ότι διαφορά των δύο ομάδων είναι τεράστια.
«Ήταν αποτελεσματικός ο Παναθηναϊκός, δεν είναι ότι εμείς δεν είχαμε κίνητρο. Ο Παναθηναϊκός έβαλε γκολ στην πρώτη του τελική στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Ήταν ντέρμπι και φυσικά είχαμε κίνητρο. Είδα ότι κάναμε ευκαιρίες, ενώ ο Παναθηναϊκός αμυνόταν και περίμενε για την αντεπίθεση. Είχε να κάνει λοιπόν με την αποτελεσματικότητα. Παρόλο που η διαφορά μας με τον Παναθηναϊκό είναι τεράστια, μας αφήνει πικρία ότι δεν τους νικήσαμε εφέτος, έχοντας δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Ήταν οργανωμένος και αποδοτικός εναντίον μας ο Παναθηναϊκό κι εμείς πρέπει να δούμε πώς θα βελτιωθούμε ενόψει της νέας σεζόν», τόνισε στην κάμερα της NOVA ο Βατσλίκ.
sport-fm.gr
Η Ανόρθωση πάει στην Λεμεσό σήμερα με στόχο το τρίποντο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
08/02 @ 11:45
Τον θέλουν και τους θέλει, ο Βάσκος προπονητής έστειλε το μήνυμα και προσεχώς αναμένονται εξελίξεις. Ο Ισπανός θα κλείσει σε τρία εικοσιτετράωρα ένα χρόνο στην τεχνική ηγεσία των "ερυθρόλευκων", ενώ στις αρχές του περασμένου Μαρτίου είχε δώσει τα χέρια με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη για νέο συμβόλαιο.
08/02 @ 10:15
Ανήμερα της συμπλήρωσης 44 χρόνων από τη μεγαλύτερη αθλητική τραγωδία στην ιστορία της Ελλάδας, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε το δικό της ξεχωριστό μήνυμα για τα 21 θύματα της Θύρας 7 μέσω των λογαριασμών της στα social media
08/02 @ 09:23
Ο Ολυμπιακός είπε μία διαφορετική "καλημέρα" από ότι συνήθως στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter και με ένα συγκινητικό post στάθηκε στην μαύρη επέτειο της "ερυθρόλευκης" ιστορίας, με τον θάνατο 21 ανθρώπων στις 8 Φεβρουαρίου 1981
07/02 @ 13:53
Σε μια πρωτόγνωρη κίνηση προχώρησε η ΑΕΚ με τη δημοσίευση βίντεο διάρκειας 04:21 με όλα τα διαιτητικά λάθη που θεωρεί ότι έχουν σημειωθεί εις βάρος της. «Να μην υπάρξει "σφάξιμο" την Κυριακή"!
07/02 @ 09:48
Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο τιμόνι του, μιας και οι δύο πλευρές το επιθυμούν.
06/02 @ 23:31
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της Σούπερ Λίγκας στέκεται στο πλευρό του ΠΑΟΚ για την ποινική δίωξη εις βάρος ποδοσφαιριστών και μελών του προπονητικού επιτελείου του!
BEST OF THEMASPORTS