Ο Ντρέιμοντ Γκριν μίλησε για τον αδικοχαμένο Έιντριαν Πέιν. Όσα είπε για τον αδελφό του, όπως χαρακτήρισε τον Πέιν, βγήκαν με δυσκολία. Και ήταν συγκλονιστικά.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Ντρέιμοντ Γκριν κόμπιασε αρκετές φορές. Δεν ήταν εύκολο να συγκρατήσει τα συναισθήματά του, μετά τη δολοφονία του πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού, Έιντριαν Πέιν.

Ο Γκριν και ο Πέιν αγωνίστηκαν μαζί στο Μίσιγκαν Στέιτ, ενώ ήταν και συγκάτοικοι στο κολέγιο. Ο Γκριν έχει υποσχεθεί πως θα δωρίσει 100.000 δολάρια στο ίδρυμα του Πέιν. Ωστόσο, τα λόγια του, στην εκπομπή που διαθέτει ο φόργουορντ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς ήταν τα πιο πολύτιμα. Και εξαιρετικά συγκινητικά.

«Θέλω να μιλήσω για τον συμπαίκτη μου, τον συγκάτοικό μου στο κολέγιο, τον Έιντριαν Πέιν. Όποιος τον ήξερε, γνώριζε ότι ήταν άκακος, ήταν ένας απίθανος άνθρωπος, ενδιαφέρονταν περισσότερο για τους άλλους, παρά για τον εαυτό του. Και όταν λέω άκακος, εννοώ ότι έχασε τη ζωή του βοηθώντας άλλον. Δεν βρέθηκε εκεί για να βοηθήσει ένα φίλο, ήταν μία περίπτωση φιλονικίας. Όταν έφτασε, πυροβολήθηκε. Σε αγαπώ αδερφέ, είναι απίθανος, κέρδισες τις πιθανότητες σου. Τα κατάφερες από το Ντέιτον του Οχάιο, σου είχαν πει ότι δεν θα τελείωνες ούτε το Δημοτικό, λόγω των μαθησιακών δυσκολιών σου. Όχι μόνο τα κατάφερες να φτάσεις στο κολέγιο και να αποφοιτήσεις. Σου είπαν ότι δεν θα έπαιζες σε υψηλό επίπεδο, επειδή δεν μπορούσες να τρέξεις και να σουτάρεις ταυτόχρονα. Έφτασες στο ΝΒΑ, που ήταν το όνειρο όλων μας. Σε αγαπώ, μέχρι να τα πούμε ξανά. Έχεις το λόγο μου, θα προσέχω τα παιδιά σου με όποιο τρόπο μπορώ», είπε ο Γκριν.

 

 

gazzetta.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

EuroLeague: Τα ζευγάρια και το αναλυτικό πρόγραμμα των playoffs-ThemaSports
19/04 @ 23:44

EuroLeague: Τα ζευγάρια και το αναλυτικό πρόγραμμα των playoffs

Δείτε πώς διαμορφώθηκαν τα ζευγάρια των playoffs, όπως και το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων μετά την ολοκλήρωση του Play-In.

Λύγισε το εντυπωσιακό Περιστέρι bwin με καυτό Μήτογλου ο Παναθηναϊκός και τώρα… Μακάμπι!-ThemaSports
19/04 @ 22:43

Λύγισε το εντυπωσιακό Περιστέρι bwin με καυτό Μήτογλου ο Παναθηναϊκός και τώρα… Μακάμπι!

Ο Παναθηναϊκός AKTOR είχε το μυαλό στη Μακάμπι και ζορίστηκε από το Περιστέρι bwin, όμως τελικά πήρε τη νίκη (93-88) και το πλεονέκτημα έδρας χάρη στον τρομερό Μήτογλου!

Απρόοπτο με τον Λεσόρ στον Παναθηναϊκό!-ThemaSports
19/04 @ 21:11

Απρόοπτο με τον Λεσόρ στον Παναθηναϊκό!

Απρόοπτο με τον Ματίας Λεσόρ στον Παναθηναϊκό, με τον Γάλλο σέντερ να νιώθει αδιαθεσία πριν το τζάμπολ του ματς με το Περιστέρι.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Όταν το ξύλο που βγήκε απ' τον Παράδεισο έπεφτε σύννεφο... στους Άγιους Τόπους!-ThemaSports
19/04 @ 21:45

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Όταν το ξύλο που βγήκε απ' τον Παράδεισο έπεφτε σύννεφο... στους Άγιους Τόπους!

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Όταν το ξύλο που βγήκε απ’ τον Παράδεισο έπεφτε σύννεφο… στους Άγιους Τόπους! – Ο ημιτελικός του Final 4 για το Κύπελλο Πρωταθλητριών του μπάσκετ τον Απρίλιο του 1994 αποτέλεσε μια ωδή στην… καφρίλα

EuroLeague: Νέο ρεκόρ εισιτηρίων όλων των εποχών - Σε ποια θέση βρίσκονται Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός-ThemaSports
19/04 @ 13:18

EuroLeague: Νέο ρεκόρ εισιτηρίων όλων των εποχών - Σε ποια θέση βρίσκονται Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός

Η EuroLeague ανακοίνωσε ότι υπήρξε αύξηση 18% στον μέσο όρο εισιτηρίων την σεζόν 2023/24, με αποτέλεσμα να καταγραφεί νέο ρεκόρ στην ιστορία της διοργάνωσης. Σε υψηλές θέσεις Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός.

Ο Βασίλης Σπανούλης στον αστερισμό των μεγάλων προπονητών-ThemaSports
17/04 @ 23:03

Ο Βασίλης Σπανούλης στον αστερισμό των μεγάλων προπονητών

Το Περιστέρι BWIN βρίσκεται στο Final 4 του Basketball Champions League και το ευρωπαϊκό μπάσκετ μιλά και πάλι για τον Βασίλη Σπανούλη.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ