Το ιστορικό βιντεοπαιχνίδι ποδοσφαίρου αλλάζει όνομα όπως ανακοίνωσε η EA Sports.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει η EA Sports, ακολουθώντας κατά κάποιο τρόπο το παράδειγμα του Pro Evolution Soccer που μετονομάστηκε σε «eFootball».

Η πασίγνωστη εταιρεία που έβγαζε στην αγορά το ιστορικό βιντεοπαιχνίδι ποδοσφαίρου με την ονομασία «FIFA», αποφάσισε πως πλέον άπαντες θα το λένε «EA SPORTS FC».

Κάπως έτσι, μπαίνει τέλος στη συνεργασίας της FIFA με την EA Sports μετά από δύο δεκαετίες, αλλά φαίνεται πως το γνωστό παιχνίδι θα συνεχίσει να έχει στις επιλογές του τις κορυφαίες λίγκες και ομάδες.

 


«Θέλω να ξεκινήσω ευχαριστώντας αυτήν την απίστευτη κοινότητα περισσότερων από 150 εκατομμυρίων θαυμαστών που βοήθησαν στη δημιουργία της μεγαλύτερης πλατφόρμας ψυχαγωγίας ποδοσφαίρου στον κόσμο - EA SPORTS™ FIFA.

Μετά από σχεδόν 30 χρόνια δημιουργίας διαδραστικών εμπειριών ποδοσφαίρου που καθορίζουν το είδος, σύντομα θα ξεκινήσουμε μια συναρπαστική νέα εποχή.

Το επόμενο έτος, η EA SPORTS FC θα γίνει το μέλλον του ποδοσφαίρου από την EA SPORTS. Μαζί με τους 300+ συνεργάτες μας σε όλο το άθλημα, είμαστε έτοιμοι να φέρουμε τις παγκόσμιες ποδοσφαιρικές εμπειρίες σε νέα ύψη, εκ μέρους όλων των οπαδών του ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο.

Ό,τι αγαπάτε στα παιχνίδια μας θα είναι μέρος του EA SPORTS FC – οι ίδιες υπέροχες εμπειρίες, λειτουργίες, πρωταθλήματα, τουρνουά, σύλλογοι και αθλητές θα είναι εκεί. Το Ultimate Team, το Career Mode, τα Pro Clubs και το VOLTA Football θα είναι όλα εκεί. Το μοναδικό μας χαρτοφυλάκιο αδειοδότησης με περισσότερους από 19.000+ παίκτες, 700+ ομάδες, 100+ γήπεδα και 30 πρωταθλήματα στα οποία συνεχίσαμε να επενδύουμε εδώ και δεκαετίες θα είναι ακόμα εκεί, μοναδικά στην EA SPORTS FC. Αυτό περιλαμβάνει αποκλειστικές συνεργασίες με την Premier League, τη LaLiga, την Bundesliga, τη Serie A, το MLS - και πολλά άλλα στο μέλλον.

Αυτή η νέα ανεξάρτητη πλατφόρμα θα προσφέρει νέες ευκαιρίες – για καινοτομία, δημιουργία και εξέλιξη. Αυτό είναι πολύ περισσότερο από μια απλή αλλαγή συμβόλου - ως EA SPORTS, δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι το EA SPORTS FC είναι σύμβολο αλλαγής»
, αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της εταιρείας.

 

sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έκανε βήμα παραμονής με τριάρα η Φροζινόνε-ThemaSports
26/04 @ 23:57

Έκανε βήμα παραμονής με τριάρα η Φροζινόνε

Η Φροζινόνε επικράτησε με 3-0 της Σαλερνιτάνα και απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη της Serie A.

Βαθιά ανάσα για Μπόχουμ μετά από καιρό-ThemaSports
26/04 @ 23:42

Βαθιά ανάσα για Μπόχουμ μετά από καιρό

Την πρώτη της νίκη μετά από δύο μήνες και πλέον, σημείωσε η Μπόχουμ που επικράτησε 3-2 της Χόφενχαϊμ και πήρε βαθιά ανάσα στην προσπάθεια της για την αποφυγή του υποβιβασμού.

«Θα παίζω τέσσερα ματς, στο ένα θα είμαι... σπίτι»: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε όρο σε Γιουνάιτεντ και Ράνγκνικ!-ThemaSports
26/04 @ 23:23

«Θα παίζω τέσσερα ματς, στο ένα θα είμαι... σπίτι»: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε όρο σε Γιουνάιτεντ και Ράνγκνικ!

Ναι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε από μόνος του έναν όρο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αποφάσισε πως θα χάνει ένα παιχνίδι στα… πέντε, απέκλεισε τον εαυτό του και από την αποστολή. Και προκειμένου να υπάρξει μία ομαλή συνύπαρξη με τον Ραλφ Ράνγκνικ, αυτός το αποδέχθηκε!

Κάτι περισσότερο από ένα 90λεπτο: Ο Ποστέκογλου θέλει να... «κόψει» η Τότεναμ τον τίτλο στην Άρσεναλ!-ThemaSports
26/04 @ 23:10

Κάτι περισσότερο από ένα 90λεπτο: Ο Ποστέκογλου θέλει να... «κόψει» η Τότεναμ τον τίτλο στην Άρσεναλ!

Αποφασισμένος να μην επιτρέψει στην Άρσεναλ να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία της στην Premier League είναι ο Άγγελος Ποστέκογλου!

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Άρνε Σλοτ - Πλήρης συμφωνία με τη Φέγενορντ!-ThemaSports
26/04 @ 22:58

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Άρνε Σλοτ - Πλήρης συμφωνία με τη Φέγενορντ!

Πλήρης συμφωνία ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Φέγενορντ, νέος προπονητής των «κόκκινων» ο Άρνε Σλοτ, που αντικαθιστά τον Γιούργκεν Κλοπ!

Πρώην παίκτης της Λίβερπουλ ΔΕΝ θέλει τον Σλοτ: «Είμαστε τεράστιος σύλλογος, είναι για εμάς αυτός;»-ThemaSports
26/04 @ 22:47

Πρώην παίκτης της Λίβερπουλ ΔΕΝ θέλει τον Σλοτ: «Είμαστε τεράστιος σύλλογος, είναι για εμάς αυτός;»

Ξεκάθαρος ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ, αναφορικά με το αν ο Άρνε Σλοτ είναι ο κατάλληλος για να οδηγήσει τους «κόκκινους» ξανά στις επιτυχίες. Δεν είναι σίγουρος, αμφιβάλλει, θεωρεί πως ακόμη και αν ο τρόπος παιχνιδιού του είναι σύμφωνος με τα «θέλω» της ομάδας, κάτι του... λείπει!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ