Βασικός υποψήφιος αυτή την στιγμή, για διαδοχή του Σάββα Παντελίδη, είναι ο Τσέντομιρ Γιαννέφσκι.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Έγινε επαφή με τον μάνατζερ του Βορειο-Μακεδόνα τεχνικού, υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συνεργασία.
Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, αναφέρουν ότι υπάρχει πιθανότητα να μπει στην «κούρσα» κι ο Πορτογάλος Ζόρζε Σίλας (πρωταθλητής με την ΑΕΛ πριν 10 χρόνια).
Πριν μερικές εβδομάδες όταν πήγε στην Πορτογαλία ο Λουτσιάνο Μπεμπέ, είχε επαφή με τον Σίλας, αλλά τότε έπαιζε ακόμα θέμα παραμονής του Παντελίδη.
Το κασέ του Σίλας, μαζί με το επιτελείο συνεργατών του, είναι ψηλό. Όμως αν του γίνει πρόταση να επιστρέψει στην Λεμεσό, τότε θα είναι πιο διαλλακτικός.
Ο 45χρονος Πορτογάλος, ως προπονητής εργάστηκε στις ομάδες Μπελενένσες, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Φαμαλικάο.
To βιογραφικό του Σίλας
Πόλυς Χαραλάμπους
Ολοκληρώθηκε απόψε η Εκλογική Συνέλευση του Σωματείου της Νέας Σαλαμίνας με συμμετοχή πέραν των 100 μελών, όπου εκλέχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο με πρόεδρο τον Πάρη Ανδρέου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/05 @ 16:53
Στην εκπομπή Ball Boyz της Cablenet θα βρεθεί καλεσμένος την Κυριακή 11 Μαΐου στις 21:15 η μεγάλη μορφή της καλαθοσφαιρικής ΑΕΛ, Γιώργος Παλάλας.
09/05 @ 11:46
Στον ΣΠΟΡ FM 95 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης.
09/05 @ 10:35
Η ΑΕΛ ανακοίνωσε διοργάννωση ειδικής εκδήλωσης τιμής και αναγνώρισης.
08/05 @ 12:10
Από την πρώτη μέρα που αποφάσισαν στην ΑΕΛ να μην διατηρήσουν τον Μάριο Νικολάου και τη νέα σεζόν, σχηματίστηκε λίστα υποψηφιοτήτων.
08/05 @ 11:22
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥ.Φ. ΑΕΛ, ανάμεσα σε άλλα, ευχαριστεί τον προπονητή των «γαλαζοκιτρίνων» και άλλοτε αρχηγό της ομάδας, Μάριο Νικολάου.
08/05 @ 11:10
Ανακοίνωση από τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΛ:
BEST OF THEMASPORTS