Τη φανέλα με το όνομα του Εμιλιάνο Σάλα, κράταγαν οι φίλοι της Ναντ στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Ναντ κατάφερε να κατακτήσει το Κύπελλο Γαλλίας, επικρατώντας με 1-0 της Νις, με τους φίλους των Κυπελλούχων να σηκώνουν φανέλα στην οποία έγραφε το όνομα του Εμιλιάνο Σάλα.
Αρκετοί ήταν αυτοί που δεν ξέχασαν τον αδικοχαμένο Αργεντίνο ποδοσφαιριστή, που το 2019 έχασε την ζωή του, μετά από την σύγκρουση του αεροσκάφους που επέβαινε. Έτσι αρκετοί ανέβασαν φωτογραφίες του στο twitter για να του αφιερώσουν αυτήν την κατάκτηση.
Δείτε τις εικόνες:
sport-fm.gr
Ο Ολλανδός μέσος της Ομόνοιας, Κάρελ Άιτινγκ ήταν ο παίκτης που έκρινε το ντέρμπι με την ΑΕΚ με μια φοβερή γκολάρα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
18/09 @ 18:13
Η μεγάλη επιστροφή παίρνει πλέον επίσημη μορφή, με τον Ζοσέ Μουρίνιο ν’ ανακοινώνεται από την Μπενφίκα!
18/09 @ 16:45
Ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ραούλ Aσένθιο, θα δικαστεί με την κατηγορία ότι μοιράστηκε βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου χωρίς συναίνεση, ανακοίνωσε δικαστήριο στην Γκραν Κανάρια
18/09 @ 11:04
Διετή επέκταση του συμβολαίου του, που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026, προσφέρει στον Άντονι Ιραόλα η Μπόρνμουθ, έχοντας μείνει απόλυτα ικανοποιημένη.
18/09 @ 10:10
Η Εθνική Χώρας των Βάσκων θα αντιμετωπίσει την Παλαιστίνη σε φιλικό παιχνίδι στο Σαν Μαμές, με το ματς να αποκτά και πολιτική διάσταση λόγω της κατάστασης στη Μέση Ανατολή.
18/09 @ 22:00
Η Ισπανία εξετάζει το ενδεχόμενο να αποσύρει την Εθνική της από το Μουντιάλ 2026, εάν η FIFA επιτρέψει στο Ισραήλ να συμμετάσχει.
18/09 @ 22:29
Η Τβέντε αναζητά νέο προπονητή μετά την απόλυση του Γιόζεφ Όστινγκ και εξετάζει την περίπτωση του Ρουντ φαν Νίστελροϊ.
BEST OF THEMASPORTS