Ανακοίνωση από το διοικητικό συμβούλιο για τηνμ παραίτηση Καραπατάκη και τις προσπάθειες για επιστροφή του.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η ανακοίνωση:

Υπό το φως της πρόσφατης δήλωσης του Α.Καραπατάκη, τα μέλη του ΔΣ, επιθυμούν να ενημερώσουν ότι δεν έχουν αποδεχθεί την παραίτηση του Προέδρου και δεσμεύονται ότι θα εντατικοποιήσουν τις προσπάθειες τους για να επιτευχθεί η επιστροφή του. Για τα μέλη του ΔΣ δεν υπάρχει δεύτερο πλάνο παρά μόνο η επιστροφή του ηγέτη του Σωματείου. Επισημαίνεται,  ότι οι λόγοι που οδήγησαν τον Πρόεδρο στην παραίτηση δεν σχετίζονται με την αντίδραση του κόσμου μετά το παιγνίδι με τον Εθνικό. Οι λόγοι είναι βαθύτεροι και επι τούτου θα επανέλθουμε σε μεταγενέστερο στάδιο. 

Ταυτόχρονα το ΔΣ επιθυμεί να επιβεβαιώσει ότι η εύρυθμη διοίκηση του Σωματείου δεν έχει σε καμμιά περίπτωση διαταραχθεί και όλα συνεχίζουν να λειτουργούν ομαλά. 

Τέλος,  υπογραμμίζεται ότι το κάθε εμπόδιο που βρίσκεται μπροστά μας, μεγενθύνει το πείσμα μας για κατάθεση ψυχής μέχρι το τελευταίο αγωνιστικό δευτερόλεπτο προς επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί. Απαιτούμε την συμπόρευση του κάθε ΑΕΚΤΖΗ και αναμένουμε την έντονη παρουσία του στο γήπεδο, αρχής γενομένης της Κυριακής στο ΓΣΠ. Οδεύουμε προς Λευκωσία με αδιαπραγμάτευτο στόχο την νίκη που θα μας φέρει πιο κοντά στην κορυφή.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αίτημα ΑΕΚ για... 10%!-ThemaSports
30/04 @ 14:20

Αίτημα ΑΕΚ για... 10%!

Οι Λαρνακείς προχώρησαν σε αίτημα προκειμένου να τους δοθεί το 10% των συνολικών εισιτηρίων!

Εξιλέωση!-ThemaSports
30/04 @ 13:45

Εξιλέωση!

Ίσως να είναι η στιγμή να εξιλεωθεί για τις σεζόν 2014 - 2015 και 2015 - 2016.

Το μεγαλύτερο «ΟΠΛΟ» της ΑΕΚ στο ιστορικό ραντεβού της 11ης Μαΐου-ThemaSports
29/04 @ 21:55

Το μεγαλύτερο «ΟΠΛΟ» της ΑΕΚ στο ιστορικό ραντεβού της 11ης Μαΐου

Έβαλε τα χέρια της και έβγαλε τα μάτια της η ΑΕΚ στο χθεσινό ματς με αντίπαλο την Ανόρθωση στο «ΑΕΚ Αρένα», αφού ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις και έχασε δύο βαθμούς «χρυσάφι» που θα την έστελναν στην κορυφή και θα πήγαινε στο ΓΣΠ την τελευταία αγωνιστική (11/05) για τον ΤΕΛΙΚΟ με τον ΑΠΟΕΛ για δύο αποτελέσματα.

Βγήκε μπροστά ο Ρόκα: «Δεν υπάρχει χώρος για τοξικότητα και απαισιοδοξία,  θα δώσουμε τα πάντα»-ThemaSports
29/04 @ 14:42

Βγήκε μπροστά ο Ρόκα: «Δεν υπάρχει χώρος για τοξικότητα και απαισιοδοξία, θα δώσουμε τα πάντα»

Με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Τσάβι Ρόκα, πήρε θέση μετά την ισοπαλία με την Ανόρθωση και τη μάχη του τίτλου, στέλνοντας μήνυμα νίκης και ενότητας.

 «Θα πιέσει πολύ ο κόσμος, θα έχει άγνοια κινδύνου η ΑΕΚ στο ΓΣΠ»-ThemaSports
29/04 @ 12:56

«Θα πιέσει πολύ ο κόσμος, θα έχει άγνοια κινδύνου η ΑΕΚ στο ΓΣΠ»

Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ και προπονητής, Κωνσταντίνος Μηνά, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 για το χθεσινό αποτέλεσμα με την Ανόρθωση και για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

Τι ισχύει με Λόπες και Φαράζ ενόψει τελικού!  -ThemaSports
29/04 @ 11:39

Τι ισχύει με Λόπες και Φαράζ ενόψει τελικού!

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους τραυματίες Λόπες και Φαράζ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ