Το έχουμε επισημάνει εμείς κι άλλοι συνάδελφοι, πόσο ήρεμα αντιμετωπίζει τους τελευταίους μήνες τις καταστάσεις ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μπορεί μέσα του να «βράζει» μετά από ήττες και εμφανίσεις σαν την χθεσινή με την Ομόνοια, αλλά φροντίζει να μην τα παίρνει στο κρανίο, ακόμα κι αν κάποιες ερωτήσεις που του κάνουν οι δημοσιογράφοι, φαίνονται «ενοχλητικές».

Για παράδειγμα, σε μια ερώτηση που του τέθηκε χθες, για το αν έκανε κάποια πράγματα λανθασμένα στην τακτική που ακολούθησε, τοποθετήθηκε… ήρεμα και όμορφα επί της ουσίας.

Ανέλαβε μάλιστα και την ευθύνη για την ήττα και την εικόνα της ομάδας, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει με 2-0 και να… τρέχει τώρα να κάμει σούπερ ανατροπή μέσα στο ΓΣΠ.

Ψύχραιμα αντέδρασε ο Τιμούρ Κετσπάγια και όταν ρωτήθηκε για τις πληροφορίες που βγήκαν παραμονές του Πάσχα, ότι βρίσκεται προ των πυλών του «Αντώνης Παπαδόπουλος» ο Νεόφυτος Λάρκου για να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Η τοποθέτηση του Τιμούρ για το ότι αυτός θα έχει τον τελικό λόγο για τις μετεγγραφές, μάλλον δεν «πήγαινε» μόνο για τ' αυτιά του Λάρκου, αλλά και προς αυτά του Χρήστου Πουλλαίδη.

Διερωτούνται πολλοί γιατί βιάστηκε τόσο πολύ να συμφωνήσει προφορικά με τον πρώην αθλητικό διευθυντή της Ομόνοιας ο μεγαλομέτοχος της εταιρίας, σε αυτή την κρίσιμη χρονική συγκυρία για τους στόχους της ομάδας.

Προκαλεί εντύπωση και η αινιγματική κουβέντα που έριξε χθες στους δημοσιογράφους (μετά την συνέντευξη τύπου του Κετσπάγια) ο πρόεδρος Ευγένιος Χαμπουλάς, ότι «θα έλθει ο Πούτσε ή ο Λάρκου για τεχνικός διευθυντής».

Αν έκανε πλάκα (παρά την πικρία του για το αρνητικό αποτέλεσμα) ή σοβαρολογούσε ο διοικητικός ηγέτης της εταιρίας, θα φανεί στην πορεία.

Πάλι καλά που είναι ο… περπατημένος και εμβληματικός Τιμούρ Κετσπάγια στην τεχνική ηγεσία, επειδή με αυτά που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στην Ανόρθωση, θα ήταν πολύ περισσότερες οι παρενέργειες στην εικόνα της ομάδας μέσα στο γήπεδο.

Πόλυς Χαραλάμπους 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του και φεύγει ο Τιουνέ-ThemaSports
26/04 @ 19:41

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του και φεύγει ο Τιουνέ

Η Ανόρθωση ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Ουσεϊνού Τιουνέ, ο οποίος χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του.

Συγκινεί ο Σάλβα Φερέρ: «Σε δύο μήνες θα είναι 'καθαρός' , ελπίζω να παίξω ποδόσφαιρο για πολλά χρόνια ακόμη»-ThemaSports
26/04 @ 17:53

Συγκινεί ο Σάλβα Φερέρ: «Σε δύο μήνες θα είναι 'καθαρός' , ελπίζω να παίξω ποδόσφαιρο για πολλά χρόνια ακόμη»

Συνέντευξη σε Ισπανικό μέσο παραχώρησε ο άσος της Ανόρθωσης, Σάλβα Φερέρ που διαγνώστηκε με λέμφωμα Hodgkin, κάτι που τον ανάγκασε να σταματήσει, προσωρινά όπως ο ίδιος λέει, το ποδόσφαιρο.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Νέα κίνηση για οικονομική ενίσχυση στα ματς με ΑΕΚ και Άρη - «Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας!» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
26/04 @ 15:47

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Νέα κίνηση για οικονομική ενίσχυση στα ματς με ΑΕΚ και Άρη - «Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ανόρθωση ανακοίνωσε ενέργειες για οικονομική ενίσχυση που θα γίνουν στους δύο τελευταίους αγώνες της χρονιάς.

Απίστευτη στήριξη...-ThemaSports
26/04 @ 10:53

Απίστευτη στήριξη...

Είναι όντως εκπληκτική η ανταπόκριση των Ανορθωσιατών στην έκκληση των οργανωμένων οπαδών της ομάδας για οικονομική βοήθεια, με στόχο την εξόφληση του χρέους του γηπέδου «Αντώνης Παπαδόπουλος»...

Αμίρ Τζέμα: «Η ανταπόκριση του κόσμου της Ανόρθωσης για το 'Αντώνης Παπαδόπουλος' είναι τεράστια»-ThemaSports
26/04 @ 10:14

Αμίρ Τζέμα: «Η ανταπόκριση του κόσμου της Ανόρθωσης για το 'Αντώνης Παπαδόπουλος' είναι τεράστια»

Δηλώσεις στον Super Sport FC έκανε ο Αμίρ Τζέμα, μέλος της πρωτοβουλίας του Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου για εξόφληση του χρέους για το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ανόρθωση: ΕΚΚΛΗΣΗ προς κατόχους εισιτηρίων διαρκείας για προπληρωμή ενόψει της νέας σεζόν-ThemaSports
25/04 @ 19:29

Ανόρθωση: ΕΚΚΛΗΣΗ προς κατόχους εισιτηρίων διαρκείας για προπληρωμή ενόψει της νέας σεζόν

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ανόρθωσημ απευθύνει έκκληση στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ