Πόλυς Χαραλάμπους

Ο μεγαλομέτοχος Χρήστος Πουλλαΐδης αποφάσισε να προσληφθεί ο Νεόφυτος Λάρκου στην θέση του αθλητικού διευθυντή.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Πληροφορίες μάλιστα της ιστοσελίδας μας αναφέρουν, ότι στο Δ.Σ. της εταιρίας ενοχλήθηκαν για το ότι διέρρευσε η κίνηση του μεγαλομετόχου σε μερίδα των ΜΜΕ. Φέρονται μάλιστα να μην έλαβαν οποιαδήποτε ενημέρωση από τον μεγαλομέτοχο…

Διοικητικά στελέχη τονίζουν ότι, σε μια χρονική περίοδο που η ομάδα έχει τους σημαντικούς αγώνες με την Ομόνοια, όπως και τους εναπομείναντες αγώνες του πρωταθλήματος, δεν υπήρχε κανένας λόγος να βγουν στον αέρα οι πληροφορίες περί πιθανής πρόσληψης του Λάρκου.

Ούτε με τον Τιμούρ Κετσπάγια έγινε οποιαδήποτε συζήτηση, για να καθοριστεί το πλαίσιο και το μοντέλο λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος, αν θα πιάσει δουλειά στην εταιρία ο Λάρκου ή οποιοσδήποτε άλλος επαγγελματίας.

Υπάρχουν και απόψεις που λένε, ότι στα πρώτα δυο χρόνια που εργάστηκε στην Ομόνοια ο Νεόφυτος Λάρκου, ήταν πετυχημένο το έργο του, όμως φέτος είχε μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τις επιλογές παιχτών που έγιναν το περασμένο Καλοκαίρι στην ομάδα της Λευκωσίας. Γι’ αυτό και τον αποδέσμευσε προς το τέλος του 2021 ο Παπασταύρου.

Από τα υψηλά κλιμάκια της ποδοσφαιρικής Ανόρθωσης, δεν λογαριάζουν να βγουν να πουν οτιδήποτε τα προσεχή 24ωρα, επειδή δεν θέλουν να επηρεαστεί η προσπάθεια της ομάδας να πάει ξανά στον τελικό του κυπέλλου, αλλά και για να διεκδικήσει τις πιθανότητες της να τερματίσει δεύτερη στο πρωτάθλημα.

Πόλυς Χαραλάμπους

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με ενδεκάδα... ανάγκης κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά θα δώσει τη μάχη της και ότι βγει-ThemaSports
28/04 @ 09:41

Με ενδεκάδα... ανάγκης κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά θα δώσει τη μάχη της και ότι βγει

Με ενδεκάδα ανάγκης θα παραταχθεί η Ανόρθωση στο αποψινό (19:00) ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΚ στην «Αρένα», για την 9η αγωνιστική των πλέι-οφ του Α' γκρουπ.

ΔΙΠΛΑ στην Ανόρθωση εμπράκτως - ΦΟΡΤΩΣΑΝ κι άλλο οι Δαυίδ και Ανδρέου -ThemaSports
27/04 @ 21:19

ΔΙΠΛΑ στην Ανόρθωση εμπράκτως - ΦΟΡΤΩΣΑΝ κι άλλο οι Δαυίδ και Ανδρέου

Μεγαλειώδης είναι η ανταπόκριση των Ανορθωσιατών για να σωθεί το «Αντώνης Παπαδόπουλος». Μαζικά δίνει ο καθένας ό,τι μπορεί για να εξασφαλιστεί το οικονομικό ποσό που απαιτείται για να μην προκύψουν νέα προβλήματα με το χρέος.

«Η μπάρα προόδου κοντά στο 30% του στόχου»-ThemaSports
27/04 @ 21:11

«Η μπάρα προόδου κοντά στο 30% του στόχου»

Με ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι φίλοι της Ανόρθωσης ενημερώνουν για το πως έχει μέχρι στιγμής η διαδικασία της εκστρατείας εισφορών. Παράλληλα, ενημερώνουν πως στον επικείμενο αγώνα θα υπάρχει αντίτιμο εισιτηρίου 10 ευρώ.

Κάλεσμα για στήριξη με παλαίμαχους: «Θα τη σώσουμε ξανά την Ανόρθωση!» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
27/04 @ 15:07

Κάλεσμα για στήριξη με παλαίμαχους: «Θα τη σώσουμε ξανά την Ανόρθωση!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ανόρθωση ανέβασε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πλάνα από τις προπονήσεις, από τον κόσμο αλλά και λόγια παλαίμαχων.

Το αντίο του Τιουνέ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
27/04 @ 14:56

Το αντίο του Τιουνέ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Ουσεϊνού Τιουνέ αποχώρησε και αυτός από την Ανόρθωση, ενώ μάλιστα χάρισε μεγάλο μέρος των δεδουλευμένων του στην Ανόρθωση.

Συγκινητική η ανταπόκριση από τον κόσμο – Έφθασαν τις 300 χιλιάδες οι εισφορές για το «Αντώνης Παπαδόπουλος»-ThemaSports
27/04 @ 14:45

Συγκινητική η ανταπόκριση από τον κόσμο – Έφθασαν τις 300 χιλιάδες οι εισφορές για το «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Στόχος της κίνησης αυτής είναι η οικονομική ενίσχυση της ομάδας, αφού οι οπαδοί της θα αγοράζουν εισιτήριο για να δούνε τον αγώνα από την γιγαντοοθόνη.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ